Εκτύπωση αυτής της σελίδας

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Η Εθνική Τράπεζα ενέκρινε την τοποθέτηση ATM στο Αυλωνάρι – Θα μπει σε παλιό βενζινάδικο το επόμενο διάστημα

Πάγιο αίτημα των κατοίκων και των επιχειρηματιών του Αυλωναρίου αλλά και των γύρω χωριών ήταν η τοποθέτηση μηχανήματος ανάληψης χρημάτων στα Χάνια Αυλωναρίου. Να σημειωθεί ότι υπήρχε μηχάνημα το οποίο ανατιτάχτηκε 2 φορές με αποτέλεσμα από το 2018 να ξεκινήσουν οι απαραίτητες ενέργειες προς τις Τράπεζες από τον Εμπορικό Σύλλογο Αυλώνος τότε, με έγγραφα που έστειλαν τονίζοντας την αναγκαιότητα να ανταποκριθεί η Τράπεζα στο αίτημα του. Ανταποκρίθηκε μόνο η Εθνική στην Κύμη. Σημαντικές και οι παρεμβάσεις απο το Δ.Σ του Εμπορικού Συλλόγου που δραστηριοποιείται στο Αυλωνάρι.

Το θέμα συζητήθηκε και στο Τοπικό Συμβούλιο τον περασμένο Σεπτέμβριο όπου και συμφώνησαν ότι θα πρέπει να βρεθεί ο χώρος στον κεντρικό δρόμο στα Χάνια προκειμένου να εξυπηρετεί και τον κόσμο που περνάει από τον κεντρικό δρόμο και ότι επιτέλους θα πρέπει να επισπευθούν οι διαδικασίες για την τοποθέτηση ATM στο Αυλωνάρι.

Σε επικοινωνία που είχαμε πριν από λίγο με τον Διευθυντή της Εθνικής Τράπεζας Κύμης Περικλή Πηλιχό, δήλωσε αποκλειστικά στο eviakosmos.gr ότι ο φάκελος με τα απαραίτητα έγγραφα ολοκληρώθηκε και πως σε ένα μήνα θα τοποθετηθεί ATM της Εθνικής Τράπεζας, σε ένα παλιό βενζινάδικο που βρίσκεται απέναντι από τον Ι.Ν Αγίου Δημητρίου στα Χάνια Αυλωναρίου, λίγο πριν τη γέφυρα.

Η κίνηση αυτή από πλευράς της Εθνικής Τράπεζας θα αποτελέσει ανάσα για τον κόσμο που μέχρι τώρα για να εξυπηρετηθεί θα έπρεπε να μεταβαίνει ή στις Τράπεζες στην Κύμη οι στις Τράπεζες του Αλιβερίου.

Σημαντική η παρέμβαση της διοίκησης του πρώην Εμπορικού Συλλόγου Αυλωναρίου, του Τοπικού Συμβουλίου καθώς και των εκλεγμένων συμβούλων συμπολίτευσης και αντιπολίτευσης της Δ.Ε Αυλώνος. Να σημειωθεί επίσης ότι έτρεξαν πάρα πολύ για να μπει το μηχάνημα και να ξεπεραστουν οι όποιες δυσκολίες το Δ.Σ του νυν Εμπορικού Συλλόγου που περιμένει επιτέλους να μπει το μηχάνημα για το οποίο κάποιοι "γνωστοί - άγνωστοι" έβαζαν τρικλοποδιές.

 ATM ΑΥΛΩΝΑΡΙ2

Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 13 Αυγούστου 2020 00:02

Σχετικά Άρθρα