Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Παράδειγμα προς μίμηση ο Μαραγκός- Στάθηκε εμπράκτως στο πλευρό των επιχειρηματιών εστίασης

Με μία κίνηση δήλωσε την συμπαράσταση του στους επιχειρηματίες της εστίασης ο ιδιοκτήτης του καταστήματος "THE KIOSK MARAGOS " και Γ.Γ του Επιμελητηρίου Εύβοιας, Γιάννης Μαραγκός.

Προτάσσοντας το συμφέρον των επιχειρηματιών και θυσιάζοντας το μεροκάματο που σήμερα θα ήταν ιδιαίτερα αυξημένο στα είδη καφέ και ροφημάτων αφού το 95% τω καταστημάτων εστίασης και στην Εύβοια παρέμειναν κλειστά ο κ. Μαραγκός δήλωσε το πρωί της Τρίτης στη δημοσιογράφο Εφη Ντίνη, στην εκπομπή «τάδε έφη» στον EVRIPOS 90FM, ότι το παν στη ζωή δεν είναι τα χρήματα αλλά η επιβίωση όλων.

«Στο κατάστημα "THE KIOSK MARAGOS " ως ένδειξη συμπαράστασης στα καταστήματα εστίασης και τον αγώνα που κάνουν, συμβολικά σήμερα από τις 07:00 έως τις 00:00, αποσύρονται από τα ράφια και δεν θα διατίθενται προς πώληση όλα τα είδη καφέ και ροφημάτων»

Έτσι, σήμερα το πρωί ανέβασε το παραπάνω κείμενο στον προσωπικό του λογαριασμό στο fb μία φωτογραφία από το κατάστημα του με είδη καφέ και ροφημάτων τα οποία όμως δεν διέθεσε παρά τη μεγάλη ζήτηση.

«Ειδικά το σπαστό καφέ, είχε την τιμητική του σήμερα. Έχουν ζητηθεί πάρα πολλά από πάρα πολλούς πελάτες. Και δεν το κάνω αυτό μόνο σήμερα το κάνω πολλά χρόνια τώρα με όλους τους κλάδους» είπε ο κ. Μαραγκός και συνέχισε:

«Έχασα χρήματα σήμερα. Αλλά δεν είναι το παν τα χρήματα. Βασικά και σαν άνθρωπος και σαν ιδεολογία της επιχείρησης, είμαι πάνω σ΄ αυτή τη γραμμή. Και πάνω σ΄ αυτό, όχι μόνο τώρα για τον κλάδο της εστίασης αλλά και γενικά όταν κλάδοι θίγονται και βγαίνουν στο δρόμο και διαμαρτύρονται, η επιχείρηση η δική μας εδώ ακολουθεί την ίδια γραμμή.»

Σε ότι αφορά το θεσμικό του ρόλο, ο κ. Μαραγκός στη συνέχεια, ανέφερε ότι εκείνοι πρώτοι και εμπράκτως θα πρέπει να δείχνουν το πώς πρέπει να κινούνται και το τι κάνουν για να παραδειγματίζονται τα μέλη τους για να μπορούμε να έχουμε μία υγιή και όχι μια σαθρή κοινωνία που ο ένας κοιτάζει να βγάλει το μάτι του άλλου.

Τέλος, επεσήμανε ότι σήμερα θα πρέπει να σταθούμε σε αυτούς που στήριξαν τον αγώνα των ανθρώπων της εστίασης και όχι σε εκείνους που μέσα από τον ίδιο κλάδο δεν το στήριξαν.

Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 16 Νοεμβρίου 2021 21:18

Σχετικά Άρθρα