Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Γιάννης Πιλάτης: «Ο Δήμος Κύμης-Αλιβερίου πλέον πρέπει να μπει σε μια άλλη τροχιά…Η συναίνεση και η συνεργασία σημείο αναφοράς στο Δ.Σ»

«Υπόσχομαι να εργαστώ για το καλό του δήμου και των δημοτών» δήλωσε μεταξύ άλλων στην συνέντευξη που παραχώρησε το πρωί της Δευτέρας 3 Ιουνίου στον ΕΥΡΙΠΟ90fm και στη δημοσιογράφο Έφη Ντίνη, ο Γιάννης Πιλάτης που εκλέγεται πρώτος των πρώτων σε ψήφους δημοτικός σύμβουλος, στο Δήμο Κύμης-Αλιβερίου σε αυτές τις εκλογές, με το συνδυασμό της ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΙΑΣ.

Με αίσθημα ευθύνης, ευχαρίστησε δημόσια τους δημότες που τον εμπιστεύθηκαν με την ψήφο τους αλλά και τους συνυποψηφίους των άλλων συνδυασμών για τον ωραίο –τίμιο αγώνα που έδωσαν.

«Κα Ντίνη ο δήμος πλέον πρέπει να μπει σε μια άλλη τροχιά. Η συναίνεση, η συνεργασία την οποία και ο δήμαρχος χτες πρόταξε, στο δημοτικό συμβούλιο πρέπει να είναι σημείο αναφοράς στο ξεκίνημα» είπε ο κ. Πιλάτης και συνέχισε:

«Είμαι πάντα υπερ της συναίνεσης και της συνεργασίας. Το έχω αποδείξει και μέσα από τις διαδικασίες του δημοτικού συμβουλίου και από οποιαδήποτε θέση θα είμαι αυτό θα προτάξω. Πρέπει όμως εμείς να προσέξουμε πρώτα τα καθημερινά προβλήματα του δημότη. Το πε και ο δήμαρχος. Ό,τι εδώ πρέπει να δώσουμε έμφαση.

Δηλαδή τι θέλει ο δημότης; Τη συλλογή των απορριμμάτων, να υπάρχει επάρκεια νερού καθημερινά για τις ανάγκες του. Την ηλεκτροδότηση σε κάθε χωριό, σε κάθε κωμόπολη. Παράλληλα να φροντίσουμε για τους αγροτικούς δρόμους. Τη διάνοιξη τους. Για την κοπή των χόρτων, των θάμνων. Έτσι ώστε να έχουν πρόσβαση οι δημότες στους αγρούς. Αυτά όσον αφορά την καθημερινότητα. Και για τις λακκούβες.

Εγώ θα κάνω ένα πρόγραμμα σήμερα και θα το δώσω στο δήμαρχο. Σε συνεννόηση με τους αντιδημάρχους για να προχωρήσουν οι διαδικασίες στην Τεχνική Υπηρεσία. Παράλληλα ο δήμος κα Ντίνη θα πρέπει να καλυτερεύσει τα οικονομικά του. Το Α και το Ω σήμερα γνωρίζεται ότι είναι η οικονομία. Πρέπει οι προμηθευτές και οι εργολάβοι να πληρώνονται εγκαίρως… »

ΑΚΟΥΣΤΕ ΕΔΩ ΟΛΗ ΤΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ

 

Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 04 Ιουνίου 2019 02:39

Σχετικά Άρθρα