bannerlive

Τελευταία Νέα

Μία από τις πιο δυνατές ομάδες υποψηφίων για το Δήμο στο ψηφοδέλτιο του Χρήστου Παγώνη στη Χαλκίδα αποτελούν οι Γεωργία Χατζηστάμου, ο Πρόεδρος του ΔΟΠΠΑΧ Σωτήρης Ανυφαντής και ο Αντιπρόεδρος του ΔΟΑΠΠΕΧ Κώστας Αναγνωστάκης. Ο φωτογραφικός φακός τους συνέλαβε στη συναυλία, του  Γιάννη Μαρκόπουλου, που πραγματοποιήθηκε στη Χαλκίδα την Κυριακή το βράδυ, με τον ερμηνευτή Γιώργο Ζερβάκη και την ερμηνεύτρια Μαρία Λυμπεράκου. Μέσα σε όλα η ομάδα...

Από τους αυτοδιοικητικούς που διεκδίκησαν πράγματα για τον τόπο τους και που δε δίστασαν δημόσια να πουν στο δημοτικό συμβούλιο να πουν ότι ο κόσμος στο Αυλωνάρι περιμένει 3 χρόνια τις ασφαλτοστρώσεις, είναι ο πρώην αντιδήμαρχος Αυλώνος Γιάννης Κούκης. Ο κ. Κούκης ανακοίνωσε ότι κατεβαίνει και πάλι υποψήφιος με τη ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΙΑ την Κυριακή των Βαΐων, ενώ ήταν από εκείνους που είχε δηλώσει ότι δε ασχοληθεί ξανά με το δήμο. Καλή επιτυχία…

Δυναμικά μπήκε στον προεκλογικό αγώνα η υποψήφια δημοτική σύμβουλος με το συνδυασμό του Δημήτρη Θωμά για το Δήμο Κύμης-Αλιβερίου, Μαρία Τσιργιώτη από το Πυργί.

Ιδιαίτερα αγαπητή στον κόσμο της περιοχής κερδίζει όλο και περισσότερο στις καθημερινές της επαφές με τον κόσμο μέσα από έναν εποικοδομητικό διάλογο μαζί τους.

Με έτοιμες προτάσεις για την περιοχή της και όχι μόνο ανασκουμπώνει μανίκια και δηλώνει αποφασισμένη να αγωνισθεί ως εκλεγμένη δημοτική σύμβουλος για τον τόπο της ο οποίος μαραζώνει τα τελευταία χρόνια.

Και βέβαια τα μηνύματα του κόσμου δικαιώνουν τον καθημερινό αγώνα της για το «σταυρό». Γνωρίζουν και το πόσο δραστήρια είναι αλλά και την αγάπη που έχει για τον τόπο της. Άλλωστε ασχολείται χρόνια με τον εθελοντισμό προσφέροντας παράλληλα τις υπηρεσίες της και σε διάφορούς συλλόγους, με ανιδιοτέλεια.

Είναι από τις δυναμικές γυναίκες που και λόγο έχουν και άψογη αλλά και τρόπο για να διεκδικήσουν πράγματα για τον τόπο τους.

Στον κόμβο της Ερέτριας βρίσκεται ήδη και λειτουργεί το Εκλογικό Κέντρο της υποψήφιας Δημάρχου Ερέτριας Αμφιτρίτης Αλημπατέ. Ένας φιλόξενος χώρος, προσβάσιμος σε όλους έχει δημιουργηθεί για να φιλοξενήσει τους υποψηφίους του συνδυασμού και τον κόσμο που θέλει να ενημερωθεί για όλα όσα έγιναν την 5ετια στο Δήμο της Ερέτριας από την παρούσα δημοτική αρχή όπως και το πρόγραμμα του συνδυασμού για την επόμενη 4ετία που περιλαμβάνει συνέχιση έργων και προγραμματισμός νέων.

Την κορδέλα των εγκαινίων στο Εκλογικό Κέντρο της Ερέτριας θα κόψη η δήμαρχος Ερέτριας Αμφιτρίτη Αλημπατέ την επόμενη Δευτέρα 29 Απριλίου στις 7 το απόγευμα και είστε όλοι ευπρόσδεκτοι…Στις 4 Μάϊου θα γίνουν τα εγκαίνια στο Εκλογικό Κέντρο της Αμαρύνθου.

Περιοδεία στο Δήμο της Ερέτριας έκανε χτες η υποψήφια Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας Κατερίνα Μπατζελή πλαισιωμένη από υποψήφιους περιφερειακούς συμβούλους. Συνομίλησαν με κόσμο παραθέτοντας τις θέσεις τους για μια Στερεά Ελλάδα χωρίς ανεργία, με σεβασμό στο περιβάλλον και έργα υποδομής.

Θερμή υποδοχή και από τη Δήμαρχο Αμφιτρίτη Αλημπατέ, η οποία γνωρίζει πολύ καλά τις δυνατότητες που παρέχει ο β’ βαθμός Τοπικής Αυτοδιοίκησης στον Α βαθμό. Άλλωστε, η ίδια συνεργάστηκε άψογα με την παρούσα περιφερειακή αρχή προχωρώντας μεγάλα έργα υποδομής στο Δήμο της Ερέτριας. Η πολύ καλή συνεργασία απέφερε καρπούς. Η Περιφέρεια αναζήτησε τους πόρους χρηματοδότησης.

Η χαρά ακόμα πιο μεγάλη για τον Γιάννη Λάμπρου. Ο Πρόεδρος της ΔΕΥΑΕ, δημοτικός σύμβουλος εκλεγμένος με την Αμφιτρίτη Αλημπατέ, ιδιαίτερα περήφανος όπως είχε δηλώσει σε πρόσφατη συνέντευξή του φεύγει από μία δυναμική γυναίκα όπως είναι η δήμαρχος Ερέτριας και θέτει τον εαυτό του υποψήφιο για το Β βαθμό Αυτοδιοίκησης, δίπλα επίσης σε μία δυναμική γυναίκα και αγωνίστρια όπως είναι η Κατερίνα Μπατζελή.

Ανάμεσα στους υποψηφίους και ο γνωστός δικηγόρος Θάνος Παλαιολόγος, ο οποίος καταφέρνει να συνοδεύει την κα Μπατζελή στις περιοδείες της στο Νομό. Ένας υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος, αεικίνητος, έρχεται καθημερινά σε επαφή με τον κόσμο αφουγκραζόμενος τα θέματα που τους απασχολούν και δηλώνει έτοιμος να στηρίξει το Νομό του μέσα από μία σειρά θέσεων και προτάσεων που έχει ήδη συντάξει ανά περιοχή.

Ανάμεσα σε εκείνους που συνόδευαν την κα Μπατζελή και οι υποψήφιοι για το ψηφοδέλτιο του ΚΙΝΑΛ Μαρία Παλαιολόγου και Γιάννης Μπουροδήμος.

batzeli eretria 1

Υποψήφιος με το συνδυασμό του Χρήστου Παγώνη για το Δήμο Χαλκιδέων είναι ο Γιάννης Λαλανίτης. Έχει διατελέσει εκπρόσωπος του Επιμελητηρίου Εύβοιας στην Κεντρική Ένωση Επιμελητηρίων. Πρόσφατα, παραιτήθηκε από Αντιπρόεδρος της ΝΟΔΕ και για πρώτη φορά μίλησε για όλους και για όλα, στην εκπομπή «τάδε έφη» με την δημοσιογράφο Έφη Ντίνη, την Παρασκευή 19 Απριλίου στον ΕΥΡΙΠΟ 90fm.

Χείμαρρος όπως πάντα στο λόγο του, ο Γιάννης Λαλανίτης μίλησε για το ρόλο της ΝΟΔΕ Εύβοιας στις υποψηφιότητες για το δήμο της Χαλκίδας. Τον λόγο που αναγκάστηκε να παραιτηθεί από τη θέση του Αντιπροέδρου της ΝΟΔΕ Εύβοιας. Τα όσα έγιναν παρασκηνιακά στη ΝΟΔΕ με τους Βασιλη Καθαροσπόρη και Γιάννη Μπάκα να γνωστοποιούν πως θέλουν να είναι υποψήφιοι στο δήμο, πριν την κα Βάκα Η υπογραφή του Προέδρου σε έγγραφο της ΝΟΔΕ που αφορούσε τη στήριξη της κας Βάκα για το δήμο της Χαλκίδας και τα «πολιτικά παιχνίδια».

Εξηγεί τους λόγους που επέλεξε να είναι υποψήφιος με τον κ. Παγώνη και όχι με κάποιον άλλον. Τέλος, αναφέρει το όραμα του για το δήμο Χαλκιδέων στο πλευρό του συνεχιστή των μεγάλων έργων που έγιναν στο δήμο τα τελευταία χρόνια, του Χρήστου του Παγώνη με τον οποίο και είναι υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος.

ΑΚΟΥΣΤΕ ΕΔΩ ΤΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥ ΧΑΛΚΙΔΕΩΝ ΓΙΑΝΝΗ ΛΑΛΑΝΙΤΗ ΣΤΟΝ ΕΥΡΙΠΟ 90FM ΚΑΙ ΣΤΗ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟ ΕΦΗ ΝΤΙΝΗ

 

Με τις ευλογίες του πατρός Τιμόθεου Μπαϊμπάκη πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου του υποψήφιου Περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδας Απόστολου Γκλέτσου στη Χαλκίδα το βράδυ της Παρασκευής.

«Γνωρίζω την ιδιοσυγκρασία του. Γνωρίζω το χαρακτήρα του, γνωρίζω τον άνθρωπο γνωρίζω την ανιδιοτέλεια του και πιστεύω ότι αξιοποιώντας όλα αυτά σε αυτό το νέο ρόλο που επιδιώκει να αναλάβει ώστε μέσα από τις προσπάθειες του να ευεργετηθεί ο λαός από τον οποίο ζητά την ψήφο και τη βοήθεια » ανέφερε στην ομιλία του ο π. Τιμόθεος Μπαϊμπάκης.

Μήνυμα από τη Χαλκίδα προς όλους τους Στερεοελλαδίτες έστειλε ο «οικοδεσπότης» της βραδιάς Απόστολος Γκλέτσος επικεφαλής του συνδυασμού «Ενωτική Περιφερειακή Κίνηση».

«Έχω ένα όραμα και θα ήθελα μαζί να προσπαθήσουμε να το περατώσουμε. Θέλω να δω τους Στερεοελλαδίτες ενωμένους. Μία γροθιά. Να δώσουμε τον αγώνα. Εμπιστευθείτε μας…». Ο ίδιος δεσμεύτηκε να πει περισσότερα για τη Χαλκίδα και τη Στερεά Ελλάδα στην μεγάλη ομιλία που θα πραγματοποιήσει στην πόλη μας.

Πλήθος κόσμου ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα του κ. Γκλέτσου και των υποψηφίων στο ψηφοδέλτιο της Εύβοιας, δηλώνοντας τη στήριξή τους στο πρόσωπο του. Ανάμεσα σε όσους ευχήθηκαν στον κ. Γκλέτσο ήταν και ο υποψήφιος Δήμαρχος Χαλκιδέων Βασίλης Καθαροσπόρης.

GLET0

 

glet

glet1

glet3

glet4

glet5

glet6

glet7

glet8

glet9

glet10

glet11

glet12

glet13

 glet14

glet15

glet16

glet17

glet18

glet19

glet20

glet21

glet22

glet23

glet24

glet25

glet26

 

 

 

 

Ιδιαίτερα αγαπητή η Γωγώ…

Από τα πιο δυνατά χαρτιά που έχει στο ψηφοδέλτιο του ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας Φάνης Σπανός είναι η επιχειρηματίας Γωγώ Σιαράπη. Νέα, δυναμική και με όρεξη να ασχοληθεί με τον Β’ βαθμό Αυτοδιοίκησης η Γεωργία Σιαράπη κατεβαίνει υποψήφια στην Περιφέρεια.

Μία δυναμική προσωπικότητα, που έχει ουσιαστικές και υλοποιήσιμες προτάσεις για την Εύβοια και που αξίζει να μας εκπροσωπήσει στο επόμενο Περιφερειακό Συμβούλιο Στερεάς Ελλάδας.

Την Παρασκευή περιόδευσε με το Φάνη Σπανό στο Δήμο της Ερέτριας. Ιδιαίτερα αγαπητή στον κόσμο με τον οποίο συναναστρέφεται καθημερινά αφού διατηρεί επιχείρηση στην Ερέτρια. Αναμενόμενο να θέλουν να τη δουν εκτός από επιμελητηριακό σύμβουλο και περιφερειακό και όπως όλα δείχνουν θα τη στηρίξουν…

Το μήλο λέει ο λαός κάτω από τη μηλιά θα πέσει. Ο Χάρης Κουλιάκης γιος της Σούλας Ντινάκη, Προέδρου των Εργαζομένων στο Κέντρο Υγείας Αλιβερίου και του Γιώργου Κουλιάκη Προέδρου της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Εύβοιας, αποφάσισε να ασχοληθεί με τον Α βαθμό Αυτοδιοίκησης στο Δήμο Διρφύων – Μεσσαπίων υποψήφιος στο συνδυασμό της Τζοβάννας Γκόγκου.

Νέος, με όραμα και αγάπη για τη γενέτειρα του πατέρα του τα Ψαχνά ρίχνεται στη μάχη του σταυρού σε αυτές τις εκλογές. Είναι Μηχανικός Πληροφορικής, απόφοιτος του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας και κάνει την πρακτική του σε γνωστή εταιρία στα Ψαχνά.

Ο ίδιος έγραψε για την απόφαση του να είναι υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος:


Αγαπητοί Συνδημότες και Συνδημότισσες
Έχω την τιμή να ανακοινώσω την υποψηφιότητα μου ως δημοτικός σύμβουλος στο πλευρό της υποψήφιας Δημάρχου Τζοβάννας Γκόγκου Λιαλιάρη με τον συνδυασμό «Βήμα Στο Αύριο» . Με αίσθημα ατομικής ευθύνης, με εκφρασμένες ευαισθησίες από μεριάς μου για την τοπική αυτοδιοίκηση αλλά και με την αγάπη και τη θέρμη που κουβαλά ένας νέος άνθρωπος για τον τόπο του, θεώρησα χρέος μου τη συμμετοχή μου στις επερχόμενες εκλογές για το Δήμο Διρφύων - Μεσσαπίων, δίπλα στη Τζοβάννα ,μια γυναίκα με γνώσεις και ιδέες, που είναι έτοιμη να αγωνιστεί ,να ανταπεξέλθει και να δώσει λύσεις για μια καλύτερη ποιότητα της καθημερινότητας μας και της αναβάθμισης του Δήμου μας.

Οι δημοτικές εκλογές του 2019, θα είναι οι πιο κρίσιμες εκλογές των τελευταίων ετών, με την χώρα μας σε μια πολύπλευρη κρίση. Η κρίση του κεντρικού πολιτικού μας συστήματος, η κρίση θεσμών και αξιών, δεν πρέπει να μεταφερθεί και να σταματήσει τις προτεραιότητες και τις αποφάσεις τις οποίες πρέπει να πάρουμε με ευθύνη για τον τόπο μας. Η Τοπική Αυτοδιοίκηση καλείται να παίξει πλέον έναν νέο, διαφορετικό ρόλο στη δημόσια διοίκηση, το νέο πλαίσιο «Κλεισθένη» καθιστά πλέον τους δημοτικούς συμβούλους βασικούς παράγοντές στη λήψη αποφάσεων και στην σύνθεση όλων των δημιουργικών δυνάμεων για το καλό του Δήμου. Είναι γεγονός ότι παρά την κρίση του πολιτικού μας συστήματος, η Αυτοδιοίκηση ως θεσμός εξακολουθεί να έχει την εμπιστοσύνη των πολιτών, επειδή ακριβώς ακόμα κρίνεται και λογοδοτεί για τα πεπραγμένα της, έρχεται σε άμεση επαφή με την κοινωνία αλλά και με τα προβλήματά της.

Καλώ λοιπόν όλους τους συμπολίτες μας που ενδιαφέρονται για τα κοινά και έχουν άποψη για τα τοπικά θέματα, να επιλέξουν πρόσωπα που τους εκφράζουν και να ασχοληθούν ενεργά. Το μεγάλο στοίχημα είναι ο νέος Δήμος που θα προκύψει να προσφέρει ποιοτικές υπηρεσίες σε όλους τους δημότες του, να αξιοποιήσει τις ομορφιές και τα πλεονεκτήματα της περιοχής μας, να λύσει προβλήματα και να δώσει προοπτικές ανάπτυξης σε όλες τις τοπικές κοινότητες, με γνώμονα πάντοτε την ανιδιοτελή προσφορά, τον διάλογο και τον αλληλοσεβασμό.


Με εκτίμηση

Χαρίλαος Γεωργίου Κουλιάκης
Μηχανικός Πληροφορικής (Πανεπιστημίου Θεσσαλίας)

Δήμαρχος των έργων και όχι των λόγων είναι η δήμαρχος Ερέτριας Αμφιτρίτη Αλημπατέ η οποία έχει να παρουσιάσει έργο σε αυτή τη θητεία σε ολόκληρο το δήμο. Σε συνεργασία με την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας κατάφερε μέσα σε λίγα χρόνια όσα δεν είχαν καταφέρει οι προκάτοχοί της.

Τη Δευτέρα επισκέφθηκε με κλιμάκιο Μηχανικών από την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας το δημοτικό Σχολείο του Μαλακώντα Ερέτριας. Οι μηχανικοί έκαναν αυτοψία στον αύλειο χώρο του Σχολείου, έκανε μετρήσεις του χώρου, παρουσία της Δημάρχου και της Τεχνικής Υπηρεσίας του Δήμου.

Σύμφωνα με όσα επισημαίνει η ίδια σε ανακοίνωση της ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων και οι εκπαιδευτικοί ανέλυσαν τις ανάγκες των μαθητών και τις προτάσεις τους στους Μηχανικούς, για τη διαμόρφωση του αύλειου χώρου, ώστε να είναι λειτουργικός, αισθητικά αναβαθμισμένος και να καλύπτει τις ανάγκες και την ασφάλεια των Νηπίων και των μαθητών του Δημοτικού ,που φοιτούν, λαμβάνοντας υπόψη και το γεγονός ότι ο Μαλακώντας δεν έχει άλλο ελεύθερο χώρο για την καθημερινή άθληση των παιδιών και των νέων.

Παρών στη συνάντηση ήταν και ο Στράτος Ντούρμας Μηχανολόγος- Μηχανικός δημότης Ερέτριας και υποψήφιος με την Αμφιτρίτη Αλημπατέ σε αυτές τις εκλόγες, από το Μαλακώντα, , ο οποίος εργάζεται στην Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας και ο οποίος διεκδίκησε με επιμονή τη χρηματοδότηση του έργου της διαμόρφωσης του αύλειου χώρου του Σχολείου, προβάλλοντας την αναγκαιότητά του.
Το έργο εντάχθηκε στο Τεχνικό Πρόγραμμα της Περιφέρειας και χρηματοδοτήθηκε με το ποσο των 60 000 €+ ΦΠΑ.
«Ευχαριστούμε όσους συνέβαλαν για τον προγραμματισμό και τη χρηματοδότηση για την υλοποίηση του έργου. Πρέπει να σημειώσουμε ότι το Σχολείο του Μαλακώντα έχει ενταχθεί και στο Πρόγραμμα ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ από το Δήμο μας, οπότε τα έργα θα είναι συμπληρωματικά» δήλωσε η δήμαρχος.


Σελίδα 1 από 108

Το Evia Kosmos στο Facebook

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΥΒΟΙΑ ΓΙΑ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ

Κύλιση στην Αρχή
Eviakosmos.gr Designed By HarisPap Istodimiourgies.gr