bannernew6

f spanos

spyrou

                                           

Τελευταία Νέα

Η Αρτάκη έστειλε μήνυμα νίκης για τις 8 Οκτωβρίου.

Ο ενθουσιασμός και η παρουσία όλων των υποψήφιων δημοτικών και κοινοτικών Συμβούλων αλλά και φίλων της παράταξης «ΑΜΕΣΑ ΝΕΟ ΞΕΚΙΝΗΜΑ» στα εγκαίνια του εκλογικού μας κέντρου στη Ν.Αρτάκη, είναι η επιβεβαίωση της νικηφόρας πορείας του συνδυασμού.

Μετά την τέλεση του αγιασμού, ο υποψήφιος Δήμαρχος Δήμου Χαλκιδέων Γιώργος Σπύρου αναφέρθηκε στις προτεραιότητες που θέτει η δημοτική παράταξη στο πρόγραμμά της

«Δεν είμαστε καθόλου ικανοποιημένοι από τις επιδόσεις της απερχόμενης δημοτικής αρχής. Θέλουμε να κάνουμε ένα νέο ξεκίνημα σε όλο τον Δήμο και φυσικά στη Νέα Αρτάκη, που είναι ένα ιδιαίτερο και ξεχασμένο κομμάτι αυτού του Δήμου. Μπορεί και πρέπει μέσα στα επόμενα δυο χρόνια η παράκαμψη της Αρτάκης να έχει ολοκληρωθεί. Γιατί η παράκαμψη της Αρτάκης θα ανακουφίσει και θα αλλάξει άρδην την κατάσταση σε αυτό εμπορικό κέντρο. Θα σταματήσει αυτό το χάος που βλέπουμε γύρω μας. Θα μας επιτρέψει σταδιακά να αναπλάσουμε το κέντρο της πόλης. Θα μας επιτρέψει να αναπλάσουμε όλη τη διαδρομή που συνδέει την Χαλκίδα με την Αρτάκη. Να αναπτύξουμε κατά μήκος αυτής της διαδρομής έναν εκτεταμένο ποδηλατόδρομο και πεζόδρομο. Θα προχωρήσουμε τα έργα υποδομής. Αυτά που δε φαίνονται με μια πρώτη ματιά, αλλά είναι τα πιο σημαντικά.

Την εφαρμογή των σχεδίων πόλεως. Τον εκσυγχρονισμό του δικτύου ύδρευσης, για να έχουμε καλή ποιότητα νερού. Θα προχωρήσουμε όμως και την ανάπλαση από το λιμάνι της Αρτάκης μέχρι το Ζέφυρο. Θα διαμορφώσουμε τουλάχιστον δυο μεγάλους χώρους πάρκινγκ, ιδίως για τους επισκέπτες μας. Θα φροντίσουμε για τις ξεχασμένες γειτονιές αυτής της πόλης, αλλά θα εργαστούμε, ώστε η Αρτάκη να αποκτήσει ένα μεγάλο πάρκο Άθλησης και Αναψυχής εκεί που υπάρχουν ακόμη ανοικτοί χώροι. Θα κάνουμε τα πάντα, ώστε η Αρτάκη να είναι το στολίδι και όχι πίσω αυλή της Χαλκίδας».

Ο υποψήφιος Δήμαρχος έθιξε και την πρακτική της απερχόμενης δημοτικής αρχής κατά την προεκλογική περίοδο, που μέσα στην απελπισία της ήττας, ενδίδει σε κινήσεις τρομοκρατίας, προπαγάνδας και συκοφαντίας

«Στην αρχή επιχείρησαν να μας τρομοκρατήσουν. Δεν φοβηθήκαμε και στελεχώσαμε αυτό το πλήρες και άξιο ψηφοδέλτιο νίκης και απαλλαγής απέναντι σε ένα ψηφοδέλτιο πιέσεων και ανήθικων υποσχέσεων. Σε ένα ψηφοδέλτιο στο οποίο μετράμε ένα πρωτοφανή αριθμό δημοτικών υπαλλήλων. Τώρα η απερχόμενη δήμαρχος αντιστρέφει την πραγματικότητα και μάλιστα εξέδωσε και δελτίο τύπου ψευδόμενη ότι εμείς τάχα απειλούμε δημοτικούς υπαλλήλους. Θέλει έτσι να μας παρασύρει σε ένα πιο πρόσφορο για αυτή πεδίο αντιπαράθεσης. Στο βούρκο του ψέματος και της λασπολογίας. Εμείς όμως δεν θα της κάνουμε τη χάρη. Θα την αφήσουμε μόνη της να βουλιάζει στον βιότοπο που αυτή επέλεξε για να κινείται. Δεν έχει κανείς να φοβηθεί το παραμικρό από εμάς, εκτός από τους προμηθευτές του δήμου που είχαν το προνόμιο των απευθείας αναθέσεων. Εκτός από τους υπαλλήλους του Δήμου που κατέλαβαν τις θέσεις άξιων συναδέλφων τους, χωρίς να έχουν ούτε τα τυπικά προσόντα. Μόνο αυτοί έχουν κάθε λόγο να μας φοβούνται, γιατί εμείς θέλουμε ένα δήμο χωρίς προνόμια. Ένα δήμο δίκαιο που θα υπηρετεί και δεν θα εκμεταλλεύεται τους δημότες. Ένα δήμο που θα δουλεύει και θα είναι παραγωγικός στην υπηρεσία του δημότη».

Κλείνοντας ο υποψήφιος Δήμαρχος έστειλε μήνυμα νίκης, παρουσιάζοντας το ψηφοδέλτιο του συνδυασμού «ΑΜΕΣΑ ΝΕΟ ΞΕΚΙΝΗΜΑ» στην Δημοτική Ενότητα Νέας Αρτάκης.          

d6CQ8DMl

V vbVIBi

V vbVIBi

yfcwitXU

ZSAFRnFX

Στη Χαλκίδα σήμερα ο Στέφανος Κασσελάκης

Την Τετάρτη 20/09, στις 20.00, ο υποψήφιος πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ Στέφανος Κασσελάκης, θα βρίσκεται στη Χαλκίδα, όπου θα συναντήσει και θα μιλήσει σε μέλη και φίλους του κόμματος, στο Yacht café (παραλία Χαλκίδας).

Σήμερα στις 10 το βράδυ οι υποψήφιοι Περιφερειάρχες Στερεάς Ελλάδας διαμορφώνουν τα ξίφη τους σε ένα μοναδικό debate που θα κληθούν να απαντήσουν για τα θέματα που αφορούν στην Περιφέρεια Στερεάς στους έγκριτους δημοσιογράφους του STAR CHANNEL Κεντρικής Ελλάδας.

Δεν έχει σταματήσει ούτε λεπτό να γυρίζει τα χωριά του δήμου, ο υποψήφιος δήμαρχος Μαντουδίου Λίμνης-Αγίας Άννας Γιάννης Κατσιαμάκας. Στο πλευρό του οι υποψήφιοι που έγιναν συνοδοιπόροι σε αυτή τη μεγάλη μάχη των εκλογών.

Μετά την κατάθεση του ψηφοδελτίου στο Πρωτοδικείο συνεχίζουν δυναμικά να ενημερώνουν τον κόσμο για το πρόγραμμα του συνδυασμού. Με όρεξη και μεράκι για προσφορά στον τόπο διεκδικούν το δήμο Μαντουδίου-Λίμνης-Αγιας Άννας.

Ο Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλαδας Φάνης Σπανός δήλωσε μετά την επίθεση που δέχτηκε ο δήμαρχος Λαμιέων Θύμιος Καραϊσκος: Καταδικάζουμε ρητά και απερίφραστα τη χτεσινοβραδινή βίαιη επίθεση, σε βάρος του Δημάρχου Λαμιέων, Θύμιου Καραΐσκου. Θεωρούμε επιβεβλημένη την άμεση έρευνα για την σύλληψη των δραστών και την παραπομπή τους στη Δικαιοσύνη.

Τόνισα δημόσια προ ημερών ότι «ο τρόπος που κάνουμε εκλογές καθορίζει τον τρόπο που θα διοικηθούμε. Και ο τρόπος που θα διοικηθούμε καθορίζει και τον τρόπο που θα ζήσουμε».

Αισθάνομαι σήμερα την ανάγκη να προσθέσω ότι αυτή η σκέψη δεν είναι αυτοαναφορική για όσους ασχολούμαστε με τα κοινά, αλλά μας αφορά συνολικά ως κοινωνία. Όλους μαζί, αλλά και καθεμία και καθέναν μας ξεχωριστά.

Μπορεί να είναι προεκλογική περίοδος, όμως πολλές φορές κάποιοι άνθρωποι που αγωνίζονται χρόνια για τον τόπο τους δράττονται της ευκαιρίας να θέσουν τους προβληματισμούς τους και να φέρουν πολλές φορές προ των ευθυνών τους ανθρώπους που διεκδικούν την ψήφο των δημοτών στις επερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές.

Αναμφίβολα η δυναμική παρουσία στα κοινά όλα τα χρόνια της Προέδρου του Οξυλίθου Κλαίρης Κατσαρή η οποία με κάθε τρόπο στήριζε και στηρίζει το χωριό και τους χωριανούς είναι κάτι που ο καθένας μπορεί να σχολιάσει. Μία πρόεδρος που μοίρασε αρμοδιότητες στους τοπικούς συμβούλους και της αντιπολίτευσης ευελπιστώντας σε μία καλή συνεργασία προς όφελος του χωριού, όταν όπως η ίδια πολλές φορές έχει καταγγείλει μέσα από το προσωπικό της προφίλ στο fb ήταν ως Πρόεδρος «κόκκινο πανί» για τη Δημοτική Αρχή Μπουραντά. Παρακαλετά για να κάνει αγροτική οδοποιία και όταν έβλεπε ότι δεν υπάρχει ανταπόκριση η Περιφέρεια ήταν δίπλα της για να μπορεί να λειτουργήσει.

Όσοι έχουν παρακολουθήσει τα τοπικά συμβούλια του Οξυλίθου θα θυμούνται ότι και η ίδια προσπάθησε να έχει μία καλή συνεργασία με τον Αντιδήμαρχο Έργων και σημερινό υποψήφιο δήμαρχο Νίκο Μπαράκο. Ωστόσο, μία σειρά από μελέτες που τις πήγε έτοιμες στο δήμο ποτέ δε δρομολογήθηκαν να γίνουν έργο για το χωριό.

Πριν από λίγες μέρες, ο κ. Μπαράκος στο πλαίσιο των περιοδειών που πραγματοποιεί στα χωριά βρέθηκε στον Οξύλιθο. Λόγω του ότι επρόκειτο για προεκλογική συγκέντρωση και με δεδομένο ότι είχαν συγκεντρωθεί και υποψήφιοι του από όλο το δήμο, η κα Κατσαρή δεν παραβρέθηκε δεδομένου ότι κατεβαίνει και πάλι στο τοπικό με το συνδυασμό του Δημήτρη Θωμά.

Η ίδια θεώρησε ότι μετά τις βαρύγδουπες για την ίδια όπως σχολίασε στη συνέχεια δηλώσεις του κ. Μπαράκου θα έπρεπε να παρέμβει σχολιάζοντας μάλιστα τα περιβάλλον στο οποίο μίλησε ο υποψήφιος δήμαρχος, δημοσιεύοντας μία φωτογραφία με γεμάτους κάδους σκουπιδιών. Γράφοντας στον προσωπικό της λογαριασμό στο fb τα παρακάτω, χωρίς ο κ. Μπαράκος στη συνέχεια να δώσει απαντήσεις:

«Χθες Τετάρτη 13 Σεπτεμβρίου πραγματοποιήθηκε στον Οξυλίθο η προεκλογική ομιλία του Αντιδημάρχου Τεχνικών έργων και υποψήφιου δημάρχου κ. Νικολάου Μπαράκου.Με σκουπίδια στους δρόμους και με ελλιπή φωτισμό στη πλατεία ο Οξυλίθος υποδέχτηκε το κ. Μπαράκο.Οφείλω κάποιους σχολιασμούς δημόσια για τα θέματα που συζητήθηκαν. Ευχαρίστησε ο κ. Μπαράκος τους Οξυλιθιωτες και χαρακτήρισε δυναμική τη παρουσία τους και συγκέντρωση. Όχι κ. Μπαράκο. Είχατε φέρει μαζί σας τους τρακόσιους σας. Δύναμη είχατε όχι δυναμική με είκοσι το πολύ Οξυλιθιωτες παρών. Ευτυχώς που ως υποψήφιος σας δόθηκε η ευκαιρία όπως είπατε να γνωριστείτε με τους Οξυλιθιωτες. Εννιά χρόνια ως αντιδήμαρχος δεν το κάνατε. Το Γενικό Πολεοδομικό μπορούσατε από το 2018 εδώ και πέντε χρόνια να το αναθεωρήσετε .Δεν το έχετε κάνει ακόμα.!!Όπως και το ενιαίο τιμολόγιο του νερού. Δεν φταίνε μόνο τα πολλά σημεία άντλησης νερού για το ενεργειακό κόστος της ΔΕΥΑΚΑ και την οφειλή των 9.000.000 Ε προς τη ΔΕΗ. Φταίνε και που αφήνετε και δουλεύουν τα αντλιοστάσια 24 ώρες το εικοσιτετράωρο χειμώνα καλοκαίρι .Το θέμα των ανεμογεννητριών. Είστε υπέρ αλλά όχι άλλες τώρα και μας τονίσατε νευριασμένα πως δεν μπορείτε να μιλάτε για τέτοια θέματα συνέχεια .Το έχουμε καταλάβει όλοι μας !!Θα δείτε σοβαρά όπως είπατε το Γεωπαρκο του ηφαιστείου και Οξυλίθου.

Εισασταν όμως απών πέρσι από την καταπληκτική εκδήλωση του Πολιτιστικού Συλλόγου μας για το ηφαίστειο στο kymi palace με τους εξαιρετικούς ομιλητές.Έχουμε ομορφιές όπως παραδέχτηκατε. Δήμο δεν έχουμε να τις αναδείξει λέμε εμείς. Για τη καταγγελία του βιολογικού του Μονοδρυου που ανεξέλεγκτα τα λύματα πάνε στα ρέματα του Οξυλίθου μας είπατε πως είναι 20ετιας και χρήζει βελτίωσης. Λάθος μέγα.Το 2016 λειτούργησε περίπου. Ούτε δέκα χρόνια λειτουργίας. Ασυντήρητος και αυτός. Οι κάτοικοι στο Κλιματαρι στο πρόσφατο τοπικό συμβούλιο διεκδικούν και θέλουν πισα με μηχάνημα και όχι με φτυρια. Όσο για τις συνεργασίες και το καλό του τόπου μετά τις εκλογές, για συνεργασίες που εντέχνως όλοι σας ρίξατε την ευθύνη στους άλλους, συμβούλιο και προέδρους σας υπενθυμίζω ότι: Ποιος σας έκανε γνωστό όπως αναφέρατε το ιδιοκτησιακό πρόβλημα του γηπέδου με έγγραφα ; Ποιος σας έφερε τη μελέτη αποπεράτωσης της Παναγίας της Χατηριανισσας που αναφέρατε; Ποιος σας προσκόμισε έγγραφα του κτήματος Οικονόμου του Στομίου;Εγώ!!! και στο γραφείο σας.Τι έγινε από όλα αυτά; Τίποτα.Ποιος άραγε δεν συνεργάζεται; Ποιος δεν θέλει έργα για το χωριό του και δεν συνεργάζεται αλλά πάει μελέτες και ανοίγει τα μάτια στο δήμο; Συνεργαστηκαμε αποδεδειγμένα.!! Εσείς όμως εννοείται αλλιώς τη συνεργασία. Έχετε παρεξηγήσει το θεσμικό σας ρόλο.Δημοκράτες θέλουμε όχι τιμωρούς.

Υ.Γ. Να ευχαριστήσω και τους φίλους μου υποψηφίους που τίμησαν με τη παρουσία τους το όμορφο χωριό μας. Έστω και έτσι, προεκλογικά και απέναντι.»

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου του συνδυασμού Νέοι Ορίζοντες με υποψήφιο Δήμαρχο το Δημήτρη Θωμά, το βράδυ του Σαββάτου στην Κύμη.

Με τον αέρα του νικητή δεδομένου ότι τις επόμενες μέρες ολοκληρώνει και την απολογία του ο κ. Θωμάς στην πολύκροτη δίκη, μία δίκη παρωδία σε ότι αφορά τις καταθέσεις μαρτύρων κατηγορίας, ο κ. Θωμάς μίλησε για τον ανελέητο πόλεμο που δέχεται από την αντιπολίτευση εδώ κι 9 χρόνια ενώ έκανε λόγο για σκευωρία σε βάρος του που θα καταπέσει στο δικαστήριο.

Περιχαρής μίλησε για το νέο σχεδιασμό που έχει κάνει για το δήμο με δεδομένο ότι τα τελευταία 10 χρόνια είναι σε τέλμα. Ενδεικτικά μάλιστα ανέφερε το πρόβλημα με τις συνεχείς διακοπές νερού σε όλο σχεδόν το δήμο, τα απορρίμματα στα οποία δε γίνεται σωστή αποκομιδή με αποτέλεσμα και η Κύμη να βρίθει σκουπιδιών, ο φωτισμός, οι δρόμοι που δεν έχει πέσει άσφαλτος εδώ και χρόνια, η αγροτική οδοποιία κ.α

Στάθηκε όμως προβληματισμένος, σε ότι αφορά το σπίτι του Παπανικολάου και το γεγονός ότι η δημοτική αρχή επι 10 χρόνια το είχε κλειστό και άνοιξε τις πόρτες παραμονές των εκλογών για να κερδίσουν τις εντυπώσεις. Χωρίς εκδηλώσεις και ενημέρωση για τον καρκίνο. Χωρίς επισκεψιμότητα κ.α

Στο ίδιο μήκος κύματος η αναφορά του κ. Θωμά και για το καμένο δημοτικό σχολείο που όχι απλά δε λειτουργεί αλλά δεν έχουν καν μετά από 9 χρόνια ολοκληρωθεί οι εργασίες αποκατάστασης. Με χρηματοδότηση από την Περιφέρεια και επίβλεψη έργων από το δήμο!

Το Κλειστό γυμναστήριο. Άλλη μια πληγή για την Κύμη όπως είπε ο κ. Θωμάς χωρίς ενδιαφέρον για την αποκατάσταση του. Ενώ αναφέρθηκε και στο Κέντρο Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης που μένει ανενεργό μία δεκαετία. Ενώ αναφέρθηκε και σε άλλες περιπτώσεις…

Ο κ. Θωμάς αναφέρθηκε και σε επαγγελματίες πολιτικούς. Ταυτίζοντας για ακόμα μία φορά τον κ. Μπαράκο με τον κ. Μπουραντά επισημαίνοντας ότι του παρέδωσε δαχτυλίδι μαζί με τον κορμό του συνδυασμού και πως ο κ. Μπαράκος ευαγγελίζεται το «νέο» έχοντας βάλει στο ψηφοδέλτιο του κάποια νέα πρόσωπα.

Τα οποία όμως δεν γνωρίζουν ότι έχουν πέσει στην παγίδα που έχουν στήσει Μπαράκος-Μπουραντάς. Δηλαδή, ότι ο κ. Μπουραντάς θα συνεχίσει να διοικεί και την επομένη των εκλογών και πως δεν ηγήθηκε του συνδυασμού του αλλά παρέδωσε δαχτυλίδι στον κ. Μπαράκο γιατί ήξερε ότι θα χάσει τις εκλογές. Ενώ για ακόμα μία φορά χαρακτήρισε ανεπάγγελτο, τον υποψήφιο δήμαρχο Νίκο Μπαράκο αφού εδώ και πάνω από 15 χρόνια ασχολείται μόνο με την αυτοδιοίκηση και τίποτε άλλο.

Ευχαρίστησε την Αλεξάνδρα Θαλασσινού και τον κ. Γλυκό που ένωσαν τις δυνάμεις τους με το συνδυασμό των Νέων Οριζόντων για το καλό του τόπου.

Σε ότι αφορά το πρόγραμμα του για το δήμο, ο κ. Θωμάς έρχεται συγκεντρωτικός και οργανωμένος για ακόμα μία φορά έχοντας στην επικοινωνιακή φαρέτρα του με τον κόσμο μία περιοδική έκδοση για κάθε δημοτική ενότητα.

Εκεί ο αναγνώστης έχει την ευκαιρία να γνωρίσει τις ομορφιές του τόπου με προτάσεις πολύπλευρης ανάπτυξης αλλά και τα προβλήματα με κοστολογημένες λύσεις, έτσι όπως η Δημοτική Παράταξη των Νέων Οριζόντων έχει θέσει σε προτεραιότητα. Κάτι που επεσήμανε να γνωρίζουν και οι υποψήφιοι σύμβουλοι της παράταξης για να μπορούν να λύνουν τις απορίες των δημοτών πάντα επιχειρηματολογώντας.

THEK1

thek2

THEK3

THEK4

THEK5

THEK6

THEK7

THEK9

THEK10

THEK11

THEK13

THEK14

THEK15

THEK16

THEK17

THEK18

THEK16

THEK17

THEK18

THEK19

THEK20

THEK21

THEK23

 

THEK24

THEK25

THEK27

 

THEK25

THEK28

THEK29

THEK30

THEK31

THEK32

THEK33

THEK34

 

 THEK36

THEK37

THEK38

THEK39

THEK40

THEK42

THEK43

THEK45

THEK46

THEK47

THEK48

THEK49

THEK50

THEK47

THEK51

THEK52

 

Επιμένει σε debate με το Μπαράκο ο Θωμάς

Μετά την τελετή εγκαινίων στην Κύμη με δήλωση του στο eviakosmos.gr ζήτησε για ακόμα μία φορά debate με τον υποψήφιο δήμαρχο Νίκο Μπαράκο σε όποιο μέσω Μαζικής ενημέρωσης εκείνος επιθυμεί.

Με αυτό τον τρόπο όπως είπε ο ίδιος θα έχει την ευκαιρία ο κόσμος να καταλάβει ποιος μπορεί να κρατήσει πραγματικά τα ινία του δήμου την επομένη των εκλογών. Ποιος έχει πρόγραμμα και ποιος μπορεί να τα βγάλει πέρα στα δύσκολα…

Όταν επαγγελματικά κάνεις κάτι που χρειάζεται πνευματική διαύγεια, και το κάνεις πετυχημένα όλα τα χρόνια τότε κάπως έτσι λειτουργείς και στην προσωπική σου ζωή αλλά και με ότι καταπιάνεσαι. Ο λόγος για τον Αξιωματικό του Ε.Ν Βασίλη Χαρμαντά. Βιοπαλεστής, παντρεμένος και πατέρας ενός παιδιού, βλέπει τον τόπο που το μεγαλώνει να μαραζώνει. Καιρός να πάρει θέση πλέον ως γονιός και ως δημότης για να αλλάξει η κατάσταση στο δήμο Κύμης-Αλιβερίου.

Ως υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος πολλά υποσχόμενος για τον τόπο του, κατεβαίνει με τον υποψήφιο δήμαρχο Δημήτρη Θωμά με τον οποίο τόσο ο ίδιος όσο και οι υπόλοιποι σύμβουλοι, έχουν δουλέψει ένα κοστολογημένο πρόγραμμα πάνω στο οποίο θα μπορέσουν να εξυγιάνουν τις καταστάσεις στο δήμο.

Τα χρόνια προβλήματα με τις διαρκείς διακοπές νερού και μια ΔΕΥΑΚΑ με 9εκ χρέος στη ΔΕΗ, χωρίς καν ρύθμιση, η διαχείριση των απορριμμάτων που ταξιδεύουν εκτός Εύβοιας, η πολυεπίπεδη τουριστική ανάπτυξη του δήμου και βέβαια η επίλυση ουσιαστικών προβλημάτων με τις σχολικές εγκαταστάσεις, όπως το νηπιαγωγείο του Καραβου είναι μερικά από τα θέματα που δεν παίρνουν άλλη αναβολή, όπως ο ίδιος επισημαίνει, έτοιμος να ριχτεί στη μάχη από την επόμενη μέρα.

Στάθηκε στο πλευρό του υποψηφίου Δημήτρη Θωμά γιατί πιστεύει ακράδαντα έχοντας παρακολουθήσει τα δημοτικά συμβούλια και ο ίδιος ότι έχει λύσεις για όλα τα παραπάνω.

Ο Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας Φάνης Σπανός και υποψήφιοι Περιφερειακοί Σύμβουλοι Εύβοιας της παράταξης: "Επιμένουμε στην καρδιά της Ελλάδας" πραγματοποίησαν περιοδεία στον Δήμο Ερέτριας, την Πέμπτη 14 Σεπτεμβρίου 2023, προκειμένου να συναντηθούν και να ανταλλάξουν απόψεις με πολίτες.

«Ξεκινήσαμε την περιοδεία μας από το μοναδικό Αρχαίο Θέατρο Ερέτριας που αναστηλώθηκε με τη χρηματοδότηση της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας και ακολούθως μιλήσαμε με τους συμπολίτες μας για τις προοπτικές ανάδειξης του μέσα από την «Οιδίπους Πολιτιστική διαδρομή» που υλοποιούμε», δήλωσε ο Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας Φάνης Σπανός και πρόσθεσε:

«Τις ανάγκες και προοπτικές ανάπτυξης συζητήσαμε με κατοίκους και εκπροσώπους φορέων και συλλόγων από το Γυμνό, τη Σέττα, την Καλλιθέα και την Άνω Βάθεια. Μιλήσαμε για τα έργα που ολοκληρώνουμε, αλλά και για τις πολλαπλές δράσεις στήριξης παραγωγών, κτηνοτρόφων και μικρών επιχειρήσεων.

»Ολοκληρώσαμε την περιοδεία μας στον Δήμο Ερέτριας στην αγορά, αλλά και την παραλία Αμαρύνθου. Το βασικό έργο ανάπλασης έχει ήδη ολοκληρωθεί, το χαίρονται κάτοικοι και επισκέπτες, ενώ ολοκληρώνουμε τώρα τις τελευταίες παρεμβάσεις μας με τη β φάση του έργου.

»Ευχαριστώ όλους για τη θερμή υποδοχή και κρατώ κάθε κουβέντα που ανταλλάξαμε. Είναι η πολύτιμη πρώτη ύλη για να σχεδιάζουμε και να υλοποιούμε τα έργα και τις δράσεις που τους οφείλουμε!»

sp.er6

 

sp.er10

sp.er9

sp.er7

sp.er5

sp.er3

sp.er2

sp.er1

Σελίδα 1 από 203

Το Evia Kosmos στο Facebook

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΥΒΟΙΑ ΓΙΑ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ

Κύλιση στην Αρχή
Eviakosmos.gr Designed By HarisPap Istodimiourgies.gr