bannerlive

Τελευταία Νέα

Έτοιμος από καιρό ο Ζεμπίλης…

Είναι από τους ανθρώπους που δηλώνει πανέτοιμος για την «μητέρα των μαχών», τις επερχόμενες εκλογές, ο πρώην δήμαρχος Χαλκιδέων Θανάσης Ζεμπίλης το όνομα του οποίου παίζει δυνατά για το ψηφοδέλτιο της Ν.Δ στην Εύβοια.

Έχει ήδη κάνει τις επαφές του με κόσμο σε όλο το Νομό που βλέπουν θετικά αυτή τη νέα υποψηφιότητα. Περίμενε τις εκλογές όπως αναφέρει σε δήλωση του την Τετάρτη 12 Ιουνίου στην εκπομπή «τάδε έφη» με τη δημοσιογράφο Έφη Ντίνη, στον ΕΥΡΙΠΟ 90fm αναφορικά με τις εκλογές είπε μεταξύ άλλων:

«Πιστεύαμε ότι το εύρος της διαφοράς θα είναι τέτοιο που θα επιβάλλει εκλογική αναμέτρηση » δήλωσε ο κ. Ζεμπίλης και συνέχισε: «Δε θα μπορούσε ο Αλέξης Τσίπρας να παραμείνει μετά από ένα τέτοιο εκλογικό αποτέλεσμα. Δε θα έχει τη λαϊκή νομιμοποίηση και συνεπώς θα υπήρχε μία τεράστια φθορά σε βαθμό να τον οδηγήσει σε εκλογική αναμέτρηση ακόμα και στο κατακαλόκαιρο. Άρα ήταν αδιέξοδο.

Ο μονόδρομος ήταν η εκλογική αναμέτρηση στο τέλος του Ιουνίου, αρχές Ιουλίου, όπως το επέλεξε. Θεωρούσα λάθος του ότι προηγήθηκαν οι ευρωεκλογές των εθνικών εκλογών. Οι ευρωεκλογές έχουν ένα πιο καθαρό χαρακτήρα. Θα υπήρχε καταδίκη της Κυβερνητικής Πολιτικής»

Σε ότι αφορά στην Ν.Δ , ο κ. Ζεμπίλης ανέφερε μεταξύ άλλων πως αυτή η διαφορά των 10 μονάδων δίνει προβάδισμα στη Ν.Δ και πως το μόνο που έχει να συζητηθεί είναι η αυτοδυναμία με πόσες έδρες θα είναι.

ΑΚΟΥΣΤΕ ΕΔΩ ΟΛΗ ΤΗΝ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ

 

 

Μιλώντας σε άλλη μία θεματική εκδήλωση που διοργανώνει ενόψει των εκλογών η Νέα Δημοκρατία αντί των παραδοσιακών προεκλογικών συγκεντρώσεων, ο κ. Μητσοτάκης συζήτησε με πολίτες για τα προβλήματα αλλά και τις προκλήσεις του πρωτογενούς τομέα

 

«Θα στηρίξουμε τον αγρότη, θα στηρίξουμε το αγροτικό εισόδημα, θα μειώσουμε τους φόρους για κάθε Ελληνίδα, για κάθε Έλληνα συμπεριλαμβανομένων και των αγροτών». Ισχυρή εντολή και από τους αγρότες ζήτησε ο Κυριάκος Μητσοτάκης από την Άρτα στην οποία βρέθηκε χθες, στο πλαίσιο της περιοδείας του στην Ήπειρο.

Μιλώντας σε άλλη μία θεματική εκδήλωση που διοργανώνει ενόψει των εκλογών η Νέα Δημοκρατία αντί των παραδοσιακών προεκλογικών συγκεντρώσεων, ο κ. Μητσοτάκης συζήτησε με πολίτες για τα προβλήματα αλλά και τις προκλήσεις του πρωτογενούς τομέα. «Πρέπει να περάσουμε από ένα μοντέλο επιδοτούμενης αγροτικής παραγωγής σε ένα μοντέλο όπου η επιδότηση δεν θα είναι μόνο συμπληρωματικό εισόδημα αλλά εργαλείο για να βοηθήσουμε την ανταγωνιστικότητα του πρωτογενούς τομέα», τόνισε χαρακτηριστικά.

Ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας υπογράμμισε και τη σημασία που έχει η σωστή κατάρτιση για την ανάπτυξη του κλάδου και η αξιοποίηση των πολλών συγκριτικών πλεονεκτημάτων που έχουμε στην Ελλάδα. «Δυστυχώς οι αγρότες μας δεν έχουν σήμερα την πρόσβαση στην συμπληρωματική εκπαίδευση που θα τους χρειαστεί για  να μπορούν να είναι ανταγωνιστικοί σε ένα παραγωγικό περιβάλλον το οποίο αλλάζει γρήγορα. Από την άλλη έχουμε πολλούς νέους αγρότες, οι οποίοι θέλουν είτε να συνεχίσουν την δουλειά των πατεράδων τους και των παππούδων τους, είτε να καινοτομήσουν οι ίδιοι και να επιστρέψουν στη γη τους και να αρχίσουν να παράγουν. Αυτοί, όμως, χρειάζονται εκπαίδευση, κατάρτιση και εξοικείωση με τις νέες τεχνολογίες. Εκεί έχουμε ένα μεγάλο κενό το οποίο θα καλύψουμε», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Ακόμη, ο κ. Μητσοτάκης υπογράμμισε την προστιθέμενη αξία που θα φέρει η σύνδεση των ελληνικών προϊόντων με τον ελληνικό πολιτισμό: «Πρέπει να υποστηρίξουμε το brand Ελλάδα και την ελληνική σημαία και στον πρωτογενή τομέα. Και να το συνδέσουμε με την ποιότητα. Και να πούμε βέβαια και μία ιστορία για αυτό διότι πολλά από τα πολύ επιτυχημένα brands, δεν έχουν να κάνουν μόνο με την ποιότητα του προϊόντος. Γι’ αυτό  και η σύνδεση των προϊόντων μας με τον πολιτισμό έχει τόσο μεγάλη αξία. Τα προϊόντα αυτής της γης δεν είναι μόνο καταπληκτικά προϊόντα επειδή η ελληνική γη βγάζει τόσο ωραία προϊόντα. Είναι συνδεδεμένα και με τον πολιτισμό και με την ιστορία μας. Και όλα αυτά αποκτούν ξεχωριστή αξία σε μία χώρα η οποία υποδέχεται 30 εκατ. επισκέπτες»

Νωρίτερα, ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, μιλώντας σε καφέ της Άρτας, έκανε και εκεί αναφορές στην ανάγκη ενίσχυσης των αγροτών. «Θα στηρίξουμε τη μετάβαση σε έναν πρωτογενή τομέα ο οποίος θα έχει πραγματικά συγκριτικά πλεονεκτήματα. Θα βοηθήσουμε να μειωθεί το κόστος παραγωγής, θα στηρίξουμε τα συνεργατικά σχήματα, θα παρέμβουμε στον ΕΛΓΑ, έτσι ώστε σε περιπτώσεις καταστροφών να μην χρειάζονται 6 και 8 μήνες για  να αποζημιωθούν οι αγρότες μας και τελικά να παίρνουν το 1/5 ή το 1/3 από αυτά τα οποία δικαιούνται».

Μήνυμα με πολλούς αποδέκτες έστειλε σήμερα το πρωί από το πάνελ ενημερωτικής εκπομπής στην ΕΡΤ ο Κώστας Μαρκόπουλος. Ο κ. Μαρκόπουλος ανέφερε χαρακτηριστικά πως η πολιτική του ΣΥΡΙΖΑ στηρίζει μόνο τα τραστ και όχι την ελληνική μεσαία τάξη. Ενώ αναφορικά με όσα έχουν ειπωθεί και γίνει σχετικά με το θέμα της NOVARTIS σημείωσε πως πρέπει να ζητήσουν συγνώμη.

«Είστε δολιοφθορείς της πολιτικής ζωής. Η μεσαία τάξη έχει λαμβάνειν από την ΝΔ.» είπε μεταξύ άλλων ο κ. Μαρκόπουλος και συνέχισε: " Χαίρομαι που η μεσαία τάξη μπαίνει στον πραγματικό διάλογο. Ισοπεδώθηκε από τον ΣΥΡΙΖΑ με υπερφορογογηση και υπερχρέωση. Η μεσαία τάξη θα εκτινάξει τον ΣΥΡΙΖΑ επειδή πίστεψε το πρόγραμμα της Θεσσαλονίκης και είναι η ίδια που τον εγκατέλειψε και τον καταβαράθρωσε.

Εμείς θα δώσουμε εισόδημα με τρεις τρόπους. Α) Θα μειώσουμε άμεσα φόρους και ΦΠΑ ώστε αν να περιμένει κάτι για να ξοδεύει και να κινηθεί η αγορά. Β)Θα δώσουμε αφορολόγητο 1000 ευρώ για κάθε παιδί και 2000 για κάθε νέα γέννηση. Γ) Θα ρυθμίσουμε τις τράπεζες ώστε να μπορούν να δανείσουν τους νέους μας να ξεκινήσουν μια δουλειά στην Ελλάδα. Πρέπει να σταματήσουμε την διαρροή των παιδιών μας στην μετανάστευση. Το οφείλουμε…»

Στην ανοιχτή συζήτηση-εκδήλωση με θέμα την Παιδεία, τους Εκπαιδευτικούς και τους Μαθητές που θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 19 Ιουνίου 2019 και ώρα 7.00μμ στο Εργατικό Κέντρο Χαλκίδας θα μιλήσουν ο πρ. πρόεδρος της ΟΛΜΕ Θέμης Κοτσιφάκης και ο υποψήφιος Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ στην Εύβοια, Γιώργος Ακριώτης και θα ακολουθήσει συζήτηση.

Ως βουλευτής αντιπολίτευσης τα τελευταία χρόνια ο Σίμος Κεδίκογλου έχει δώσει δείγματα γραφής με ουσιαστικές παρεμβάσεις και προτάσεις για τη στήριξη του πρωτογενούς τομέα και των μικρομεσαίων επιχειρήσεων.

Σε ότι αφορά το Νομό της Εύβοιας, η συνεργασία με το Επιμελητήριο αλλά και με την Περιφέρεια σε ότι αφορά την εξαγωγική δράση των επιχειρήσεων του Νομού αλλά και την προσπάθεια συνεργασίας σε όλα τα επίπεδα με την Ρωσία όπου ο Σίμος Κεδίκογλου στηρίζοντας επιχειρήσεις του Νομού έβαλε το λιθαράκι του για να ξεκινήσουν δυνατές συνεργασίες φέρνοντας στην Εύβοια ακόμα και Ρώσους επιχειρηματίες.

Τις τελευταίες μέρες επισκέφθηκε την Ερέτρια και την Αμάρυνθο όπου συζήτησε με τους παραγωγούς στη λαϊκή αλλά και με επιχειρηματίες που ασχολούνται με τον πρωτογενή τομέα και τη μεταποίηση για τις αλλαγές που φέρνει η Ν.Δ προκειμένου να ενισχυθεί και να στηριχτεί δυνατά αυτός ο τομέας που είναι από τους κινητήριους μοχλούς της τοπικής και όχι μόνο οικονομίας.

Κατά την επίσκεψή του στο ελαιοτριβείο στην Ερέτρια επεσήμανε μεταξύ άλλων είναι ότι η ΝΔ έχει σχέδιο και μπορεί να δώσει ευκαιρίες και κίνητρα να παραμείνουν οι νέοι άνθρωποι στον τόπο τους και όλοι οι Έλληνες να ζήσουν καλύτερα και με ασφάλεια.

Στη συνέχεια, συνομιλώντας με επιχειρηματίες αλλά και με κόσμο στην Αμάρυνθο αποκόμισε όπως ο ίδιος ανέφερε στο eviakosmos.gr ότι ο κόσμος θέλει να αλλάξει αυτή η κατάσταση που επικρατεί στη Χώρα, το συντομότερο. Για να αλλάξουν όμως ολα αυτα θα πρέπει να υπάρχουν δυνατές φωνές και απο την Εύβοια στη Βουλή. Που γνωρίζουν τα προβλήματα και που ξέρουν να διεκδικούν ακόμα περισσότερα για τον τόπο τους.

simos amarithnos2

simos amarithnos3

Τον εαυτό του μπροστά με γνώμονα το όφελος της παράταξης της Ν.Δ βάζει σε αυτή την εκλογική αναμέτρηση ο γιατρός Κώστας Μαρκόπουλος, ως δεδομένος υποψήφιος βουλευτής με τη Ν.Δ.

Στοχεύει ψηλά μετά το μήνυμα που έστειλαν τόσο οι ευρωεκλογές όσο και τα ποσοστά της Ν.Δ στο Νομό της Εύβοιας. Δυναμικά έχοντας όρεξη για δουλειά από την επόμενη μέρα, ρίχνεται στη μάχη των εθνικών εκλογών. Και όπως όλα δείχνουν έχει ρεύμα...

Ο Κώστας Μαρκόπουλος την Παρασκευή 14 Ιουνίου στις 2 το μεσημέρι θα βρίσκεται στο One Channel και το Σάββατο στις 10 το πρωί στην ΕΡΤ 1, όπου θα αναφερθεί στις θέσεις της Ν.Δ για σημαντικά θέματα που ταλανίζουν την ελληνική κοινωνία.

«Η υπόθεση Novartis Θα μείνει στην ιστορία ως η σκευωρία του αιώνα». Αυτό τόνισε ο Σίμος Κεδίκογλου μιλώντας στην τηλεόραση του Αlpha και στην εκπομπή Alpha Ρεπορτάζ, επισημαίνοντας, ότι για να προκαλέσουν την αφορμή να φτάσει το θέμα στη Βουλή πιέστηκαν οι «κουκουλοφόροι» μάρτυρες να αναφέρουν ονόματα πολιτικών. Πρόσθεσε ότι είναι πρωτάκουστο τρεις ανώτατοι Δικαστικοί να κάνουν λόγο για Ρασπούτιν λέγοντας: «Στην Ελλάδα δεν έχει ξανακουστεί να γίνονται τέτοιες μεθοδεύσεις και να προσπαθεί μία κυβέρνηση, ένας Υπουργός να κατευθύνει τους Δικαστικούς εναντίον των πολιτικών του αντιπάλων. Ξέραμε βέβαια τη ρήση στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ «πήραμε την κυβέρνηση δεν έχουμε πάρει ακόμα την εξουσία», γιατί για αυτούς δεν είναι αντιληπτή η διάκριση των εξουσιών».

Ο Σίμος Κεδίκογλου ανέφερε -ακόμη- ότι, όπως εξήγγειλε στη συνέντευξή του ο Κυριάκος Μητσοτάκης, θα υπάρξει μία μεγάλη τομή, που είναι η κατάργηση της θέσης του αναπληρωτή υπουργού Δικαιοσύνης και η θέσπιση Ανεξάρτητης Αρχής Διαφάνειας. «Δεν μπορεί -είπε- η κυβέρνηση να προΐσταται της Υπηρεσίας Διαφάνειας και Καταπολέμησης Διαφθοράς, εφόσον πολλές φορές είναι η ίδια η κυβέρνηση που πρέπει να είναι ελεγχόμενη, έτσι ώστε και στο μέλλον να μην υπάρχει καμία υπόνοια. Δεν είναι δυνατόν να χρησιμοποιείται η Δικαιοσύνη και να ασκούνται πολιτικές πιέσεις για διώξεις πολιτικών αντιπάλων».

Επεσήμανε, επίσης, ότι η Ανεξάρτητη Αρχή Διαφάνειας και Καταπολέμησης της Διαφθοράς θα αναλάβει τη διαλεύκανση της υπόθεσης, δεν θα υπάρχει καμία εμπλοκή πολιτικού προσώπου, κυβερνητικού στελέχους, όλα θα έρθουν στο φως, θα πρέπει να βγουν οι κουκούλες και να ανοίξουν στόματα.

Ο Σίμος Κεδίκογλου ανέφερε στη συνέχεια, ότι η ΝΔ σε αντίθεση με το ΣΥΡΙΖΑ δεν διαχωρίζει τους Δικαστές σε καλούς και κακούς, χαρακτηρίζοντας- παράλληλα- πρωτόγνωρο και εξωφρενικό το να προκηρύσσονται εκλογές και να στο ενδιάμεσο να επιχειρούν να αλλάξουν την ηγεσία των Ανώτατων Δικαστηρίων, διερωτώμενος για ποιο λόγο παρατηρείται τέτοια βιασύνη να ορίσουν Δικαστές της επιλογής τους και για ποιο λόγο δείχνουν τόσο μεγάλο ενδιαφέρον για την ηγεσία της Δικαιοσύνης.

Και κατέληξε: «Όταν έχει ο πρωθυπουργός αποδεχθεί ότι υπάρχει δυσαρμονία με το εκλογικό σώμα γιατί έχει μόλις χάσει με 9,5 μονάδες πιστεύει, ότι έχει τη

δημοκρατική νομιμοποίηση να ορίζει την ηγεσία των Δικαστηρίων;»

Στην είσοδο της Βουλής θυροκολλήθηκε το προεδρικό διάταγμα τη διάλυση της Βουλής και την προκήρυξη πρόωρων εθνικών εκλογών.

Στην είσοδο της Βουλής θυροκολλήθηκε το προεδρικό διάταγμα για τη διάλυση της Βουλής και την προκήρυξη πρόωρων εθνικών εκλογών.

Μετά τη θυροκόλληση του προεδρικού διατάγματος από τον φρούραρχο της Βουλής, ξεκινά και επισήμως η προεκλογική περίοδος.

Δείτε το Προεδρικό Διάταγμα:  

 pd vouli

Με την επίκληση σπουδαίου εθνικού λόγου για τη διάλυση του Κοινοβουλίου από τον Αλέξη Τσίπρα, δεν θα σχηματιστεί υπηρεσιακή κυβέρνηση, παρά μόνο θα αντικατασταθεί ο υπουργός Εσωτερικών προκειμένου να διεξαχθούν ομαλά οι εκλογές.

Υπενθυμίζεται ότι οι εκλογές θα πραγματοποιηθούν στις 7 Ιουλίου, εντός των 30 ημερών που ορίζει το Σύνταγμα από τη διάλυση της Βουλής. Παράλληλα, τα ψηφοδέλτια των κομμάτων θα πρέπει να έχουν οριστικοποιηθεί και ανακοινωθεί τις επόμενες δέκα ημέρες.

Τέλος, όπως αναφέρει το προεδρικό διάταγμα η πρώτη συνεδρίαση της νέας Βουλής θα πραγματοποιηθεί στις 17 Ιουλίου.

ΠΗΓΗ: in.gr

Στον απόηχο των αυτοδιοικητικών εκλογών ο Σίμος Κεδίκογλου Βουλευτής Εύβοιας της Ν.Δ την Παρασκευή 7 Ιουνίου μίλησε στον ΕΥΡΙΠΟ 90fm και στη δημοσιογράφο Έφη Ντίνη για το αποτέλεσμα των εκλογών και την δυναμική που δίνει αυτό το αποτέλεσμα για τη Ν.Δ στο Νομό μετά από πολλά χρόνια όπου τον «βαραίνει» ως πρώτο και μοναδικό βουλευτή της Ν.Δ με πολύ μεγάλη ευθύνη για το αποτέλεσμα των εθνικών εκλογών.

«Ο Κυριάκος Μητσοτάκης έδωσε μία γραμμή. Έβαλε προτεραιότητα τις Ευρωεκλογές και τις Περιφερειακές εκλογές» σχολίασε ο βουλευτής και συνέχισε: «Θυμάστε τα είχαμε πει κιόλας ό,τι εκεί έπρεπε να δώσουμε όλες μας τις δυνάμεις.

Εκεί από όπου βγαίνει πολιτικό μήνυμα από τις Ευρωεκλογές αλλά και την τοπική αυτοδιοίκηση της Χώρας, Β βαθμού. Είμαστε περήφανοι για το αποτέλεσμα ιδιαίτερα στην Εύβοια γιατί η Εύβοια με το 60% ρεφάρισε τη Βοιωτία και τη Φθιώτιδα που υστερήσανε.

Ήταν ένα πολύ καλό αποτέλεσμα και ταυτόχρονα βάφτηκε η Εύβοια γαλάζια στο χάρτη και των ευρωεκλογών και είναι η πρώτη φορά μετά από πολλά χρόνια η Ν.Δ είναι πρώτη δύναμη στην Εύβοια ».

Ο κ. Κεδίκογλου επεσήμανε ωστόσο, ό,τι αυτό είναι το πρώτο βήμα και πως πρέπει να ολοκληρώσουμε με τις εθνικές εκλογές, στις οποίες πιστεύει ότι η Ν.Δ θα πάει καλύτερα.

Ο κ. Κεδίκογλου περισσότερο έτοιμος από ποτέ ρίχνεται στη μητέρα των μαχών, αυτή των εθνικών εκλογών. Στη συνέντευξη του αναφέρει το όραμα του για την Εύβοια και τη Σκύρο.

«Η Εύβοια είναι ένας τόπος πλούσιος με πολλά πλεονεκτήματα. Πρέπει να τα αξιοποιήσουμε προς όφελος των ανθρώπων της. Οι βασικές μας προτεραιότητες είναι ανάπτυξη μέσω της μείωσης φόρων, του εξορθολογισμού του Κράτους.

Όχι τόσο σπάταλο Κράτος και η αποκατάσταση στους πολίτες. Γιατί πραγματικά πιστεύω ότι δεν υπάρχει καμία ελευθερία, αν πρώτα απ΄ όλα ο πολίτης δεν νιώθει ασφαλής…» δήλωσε μεταξύ άλλων ο βουλευτής της Ν.Δ Εύβοιας παρουσιάζοντας μερικές από τις θέσεις του για την ανάπτυξη του Νομού.

ΑΚΟΥΣΤΕ ΕΔΩ ΟΛΗ ΤΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ

Ένας νέος άνθρωπος με πολλές ιδέες για την τουριστική ανάπτυξη της Εύβοιας είναι ο διδάκτωρ Περιβαλλοντολόγος και στενός συνεργάτης του Υπουργού Υποδομών και Μεταφορών Χ. Σπίρτζη, Βασίλης Λύκος με καταγωγή από την Εύβοια.

Μιλώντας την Πέμπτη 6 Ιουνίου το πρωί, στον ΕΥΡΙΠΟ 90fm και στη δημοσιογράφο Έφη Ντίνη, επεσήμανε τις μορφές εναλλακτικού τουρισμού που έχει μελετήσει-χαρτογραφήσει ο ίδιος μέσα από την επαγγελματική του ιδιότητα ό,τι μπορεί να αναπτυχθεί στην Εύβοια.

«Λόγω του επαγγέλματός μου, ως περιβαλλοντολόγος δίνω ιδιαίτερη σημασία σε ότι αφορά τον φυσικό πλούτο, τη φυσική και περιβαλλοντική κληρονομιά του Νομού μας» επεσήμανε ο κ. Λύκος και συνέχισε:

«Αυτό είναι ότι καλύτερο. Είναι η βάση. Είναι η υποδομή για να αναπτυχθεί ο Νομός αλλά σε μία φάση ήπιας μορφής ενναλακτικού τουρισμού. Νομίζω ότι εκεί είναι το κλειδί για την ανάπτυξη της Εύβοιας. Νομίζω αυτό είναι το συντριπτικό της πλεονέκτημα σε σχέση με άλλα νησιά. Εμείς δε θέλουμε ένα τουρισμό τύπου Κυκλάδων. Εμείς θέλουμε τουρισμό που ο άλλος θα έρθει και στην Εύβοια για τις ιδιαίτερες ομορφιές της, αν θέλετε για τα ιδιαίτερα αγροτικά προϊόντα της προκειμένου να δείξει μια διαφορετικότητα.»

Στη συνέντευξη, ο κ. Λύκος εξηγεί τους τρόπους που μπορεί να γίνουν όλα τα παραπάνω επισημαίνοντας μεταξύ άλλων ότι οι ιδέες είναι τα πρόσωπα και τα πρόσωπα δίνουν στις ιδέες το εύρος που πρέπει να πάρουν, όπως είχε πει και ο Καζαντζάκης.

ΑΚΟΥΣΤΕ ΟΛΗ ΤΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΕΔΩ

 

Σελίδα 1 από 113

Το Evia Kosmos στο Facebook

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΥΒΟΙΑ ΓΙΑ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ

Κύλιση στην Αρχή
Eviakosmos.gr Designed By HarisPap Istodimiourgies.gr