bannerlive

Τελευταία Νέα

Την Τρίτη 20 Αυγούστου θα πραγματοποιηθεί η τελευταία συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Κύμης- Αλιβερίου, της παρούσας δημοτικής αρχής. Το Συμβούλιο θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα του Δημοτικού Καταστήματος Κριεζών στις 19.30 μ.μ.

Θα συζητήσουν και να αποφασίσουν για τα παρακάτω θέματα ημερήσιας

διάταξης:

 1. Λήψη απόφασης για κατάθεση πρότασης στο πρόγραμμα «ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ Ι»(πρόσκληση VIII), για την ένταξη των κτιρίων –πολυκατοικίες της ΔΕΗ-Αλιβέρι, με σκοπό την επισκευή και την προσαρμογή τους στις ανάγκες στέγασης του Δήμου και των Δημοσίων Υπηρεσιών.
 2. Λήψη απόφασης περί έγκρισης Ενοποίησης Λογαριασμού του Δήμου Κύμης-Αλιβερίου που τηρείται στην Εθνική Τράπεζα της Ελλάδος.
 3. Λήψη απόφασης περί έγκρισης της υπ’αριθ. 25/2019 απόφασης της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής με θέμα: «Λήψη απόφασης περί αλλαγής των όρων Δόμησης εντός του εγκεκριμένου ρυμοτομικού σχεδίου Κύμης του Δήμου Κύμης- Αλιβερίου στο Ο.Τ. 126, το οποίο χαρακτηρίζεται ως χώρος Διοικητηρίου».
 4. Λήψη απόφασης περί σύστασης επιτροπής παρακολούθησης της τήρησης των όρων της προγραμματικής σύμβασης μεταξύ Δήμου και ΔΕΥΑΚΑ για διάθεση τεχνικού προσωπικού για την αντιμετώπιση προβλημάτων Ύδρευσης –Αποχέτευσης.
 5. Λήψη απόφασης περί έγκριση δαπανών εθνικών εορτών ή δεξιώσεων.

Εσπευσμένα επέστρεψε στην Αθήνα ο Σίμος Κεδίκογλου , διακόπτοντας τις διακοπές του στην Τήνο, μετά και την ενημέρωση που είχε για τη δύσκολη κατάσταση στο πύρινο μέτωπο της πυρκαγιάς στην Εύβοια.

Ο βουλευτής ευχαρίστησε τον καπετάνιο και το πλήρωμα του σκάφους ΠΑΘ 090 του Λιμενικού Σώματος που στο πλαίσιο της περιπολίας του τον μετέφερε με 8 μποφόρ από την Τήνο στη Μύκονο, καθώς και όλο το προσωπικό του Λιμενικού στα δύο νησιά που του παρείχαν κάθε δυνατή βοήθεια για να μπορέσει να πάρει την πτήση για Αθήνα, προκειμένου να φτάσει στο μέτωπο της πυρκαγιάς που μαίνεται στην «καρδιά» της Εύβοιας.

Ο Σίμος Κεδίκογλου από το πρωί βρισκόταν σε επικοινωνία τόσο με τον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη κ. Χρυσοχοΐδη όσο και με τον Γενικό Γραμματέα Πολιτικής Προστασίας κ. Χαρδαλιά και τον Δήμαρχο Διρφύων- Μεσσαπίων κ Ψαθά, οπότε και είχε λάβει τη διαβεβαίωση, ότι διατίθενται όλες οι πυροσβεστικές δυνάμεις για να θέσουν υπό έλεγχο την πύρινη λαίλαπα και να προστατεύσουν τις ανθρώπινες ζωές.

 Για τις αλλαγές στην τοπική αυτοδιοίκηση που περιλαμβάνονται στο 
πολυνομοσχέδιο που ψηφίζεται στη Βουλή μίλησε στον ραδιοφωνικό σταθμό  "Στο Κόκκινο"  ο βουλευτής Εύβοιας του ΣΥΡΙΖΑ Μίλτος Χατζηγιαννάκης.

Ο κ. Χατζηγιαννάκης χαρακτήρισε «δημαρχοκεντρικό» το σύστημα στην 
αυτοδιοίκηση, που ίσχυε μέχρι τώρα, και το επαναφέρει η Νέα Δημοκρατία ουσιαστικά καταργώντας τον «Κλεισθένη» που ήταν το πρώτο πλάνο ενός  σχεδίου που σκόπευε να αλλάξει εκ βάθρων την αυτοδιοίκηση και κυρίως στο πολιτικό κομμάτι της, στην πολιτική αντίληψη και εξήγησε ότι ήταν πάγιο αίτημα των ανθρώπων της Αριστεράς και του ΣΥΡΙΖΑ η απλή αναλογική στην αυτοδιοίκηση πρώτου και δεύτερου βαθμού.

Ο βουλευτής και τέως δήμαρχος Σκύρου έκανε λόγο για «θεσμική εκτροπή που πάει να γίνει». Εξήγησε ότι η Νέα Δημοκρατία προσπαθεί να δώσει υπερεξουσίες στον δήμαρχο παραγνωρίζοντας τις αλλαγές που προηγήθηκαν και βάσει των οποίων έγιναν οι εκλογές και οργανώθηκαν από όλες τις παρατάξεις τα ψηφοδέλτια κ.ο.κ. και σημείωσε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ διαβουλεύτηκε επί ενάμιση χρόνο με όλους τους φορείς πριν νομοθετήσει τις αλλαγές στην αυτοδιοίκηση σε αντίθεση με το τώρα που η διαβούλευση κράτησε τρεις μέρες.

Ο κ. Χατζηγιαννάκης τόνισε ότι υπάρχουν αναπάντητα ερωτήματα σχετικά με τη στάση της ΚΕΔΕ και επανέλαβε το θέμα της θεσμικής εκτροπής αφού οι της Νέας Δημοκρατίας δεν σεβάστηκαν ουσιαστικά τον θεσμό και τον νόμο.

Τα δώσε όλα η Προεδρίνα στο Πυργί

Μέχρι το πρωί διασκέδαζε με καλή παρέα στο Πυργί η Πρόεδρος του Τοπικού Συμβουλίου Οξυλίθου Κλαίρη Κατσαρή. Τίμησε με την παρουσία της τον Πολιτιστικό Σύλλογο Πυργίου και βέβαια η εκτίμηση στο πρόσωπο της είναι αμοιβαία.

Παρόλο που δεν έπεφτε καρφίτσα από τον κόσμο στο Πυργί το βράδυ του Σαββάτου η Κλαίρη Κατσαρή και η παρέα της χόρεψαν μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες, ανανεώνοντας το ραντεβού της «ξέφρενης» διασκέδασης γι’ αυτή την Παρασκευή 9 Αυγούστου, στο Νεοχώρι!

Αεικίνητη στα καθήκοντα της ως Πρόεδρος, ξέρει και από διασκέδαση η Προεδρίνα. Μέσα σε όλα όπως λένε όλοι όσοι την γνωρίζουν!

klairi4

klairi1

klairi2

klairi3

klairi5

Την ανάγκη άμεσης βελτίωσης του οδικού δικτύου της Εύβοιας για να μπορέσει να αναπτυχθεί ισότιμα, όπως η υπόλοιπη Ελλάδα, τόνισε ο Σίμος Κεδίκογλου κατά τη συνάντηση που είχε με τον Υπουργό Υποδομών και Μεταφορών κ. Κώστα Καραμανλή, στον οποίο έθεσε το σοβαρό πρόβλημα της έλλειψης έργων οδικών υποδομών με πρώτο και κύριο το ζήτημα της παράκαμψης Χαλκίδας, διαπιστώνοντας, ότι τα χρόνια κυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ όχι μόνο δεν έγινε τίποτα απολύτως όσον αφορά στην προώθηση του έργου, αλλά όλα έμειναν μετέωρα.

Πιο συγκεκριμένα, ο Σίμος Κεδίκογλου επεσήμανε, τις πολλαπλές αδικίες που έχει υποστεί η Εύβοια, υπενθυμίζοντας ότι η κυβέρνηση Σημίτη δεν είχε εντάξει ούτε ένα χλμ δρόμου της Εύβοιας στα Διευρωπαϊκά Δίκτυα Μεταφορών με συνέπεια να μην είναι δυνατή η χρηματοδότηση των οδικών έργων από κοινοτικούς πόρους. Την αδικία αυτή κατάφεραν, με την κυβέρνηση Σαμαρά το 2013, να άρουν, πετυχαίνοντας την ένταξη της Εύβοιας στον οδικό χάρτη της Ευρώπης και ανοίγοντας έτσι το δρόμο για τη δημοπράτηση του πρώτου μεγάλου έργου μετά από τριάντα χρόνια και την Υψηλή Γέφυρα, της παράκαμψης Χαλκίδας, που είχε ανακοινωθεί για την Άνοιξη του 2015. Δυστυχώς, όμως, ενέσκηψε η κυβέρνηση Τσίπρα που απένταξε το έργο από το ΕΣΠΑ, που ήταν και η δεύτερη μεγάλη αδικία.

Ο Σίμος Κεδίκογλου παρακολουθώντας την εξέλιξη του έργου και διαπιστώνοντας την κοροϊδία της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ απέναντι στους πολίτες της Εύβοιας κατέβαλε κάθε δυνατή προσπάθεια για την υλοποίησή του και άσκησε πιέσεις, καταθέτοντας αλλεπάλληλες ερωτήσεις στη Βουλή, ζητώντας την τήρηση των χρονικών δεσμεύσεων που αφορούσαν στη δημοπράτηση του έργου. Μάλιστα, είχε αναγκάσει τον τότε υπουργό κ. Σπίρτζη να ομολογήσει ότι επρόκειτο για τη μεγαλύτερη αδικία εις βάρος της Εύβοιας και ότι το έργο της παράκαμψης Χαλκίδας ήταν μεγαλύτερης ωριμότητας από αυτό του οδικού άξονα Πάτρα-Πύργος, έργο που ο ΣΥΡΙΖΑ είχε δώσει στον εκλεκτό τους κ. Καλογρίτσα.

Ο Σίμος Κεδίκογλου επιδιώκοντας την ταχύτερη δυνατόν υλοποίηση του έργου ζήτησε από τον υπουργό Υποδομών κ. Καραμανλή να εξεταστούν οι τρόποι επίσπευσης των απαιτούμενων διαδικασιών και συμφωνήθηκε μετά τις 15 Αυγούστου να προγραμματιστεί σύσκεψη με τη συμμετοχή των αρμόδιων υπηρεσιακών παραγόντων.

Παράλληλα, ζήτησε να τεθεί ως προτεραιότητα και ο δρόμος Χαλκίδα-Κύμη που αποτελεί απαραίτητη προϋπόθεση για την αξιοποίηση του Λιμένα Κύμης, για να γίνει η Κύμη η πύλη της Εύβοιας και της Κεντρικής Ελλάδας στο Βόρειο Αιγαίο και τη Μαύρη Θάλασσα και ταυτόχρονα μία «πύλη» ζωής και ανάπτυξης για την ευρύτερη περιοχή.

Στην αίθουσα του Δημοτικού Καταστήματος Κριεζών ( Αρ. αποφ. 210/2014) συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο Κύμης-Αλιβερίου την Τρίτη 06 Αυγούστου στις 7:30 το απόγευμα με τα παρακάτω 15 θέματα στην ημερήσια διάταξη:Πρόσληψη εκτάκτου προσωπικού με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου για την αντιμετώπιση κατεπειγουσών αναγκών που προκλήθηκαν από ακραία καιρικά φαινόμενα ( πυρκαγιές) που εκδηλώθηκαν την 4 και 5 Ιουλίου – 2019 στην εδαφική περιφέρεια του Δήμου Κύμης –Αλιβερίου.

 1. Πέρι έγκρισης παράτασης προθεσμίας του έργου : «ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΒΑΤΟΤΗΤΑΣ ΟΔΩΝ ΟΙΚΙΣΜΟΥ ΠΑΡΑΜΕΡΙΤΩΝ Τ.Κ. ΑΓΙΟΥ ΛΟΥΚΑ» του Δήμου Κύμης-Αλιβερίου.
 2. Λήψη απόφασης περί έγκρισης ή μη της παράτασης προθεσμίας για το έργο «ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΗ ΚΟΙΜΗΤΗΡΙΟΥ ΤΚ ΚΟΣΚΙΝΩΝ».

 3. Λήψη απόφασης περί έγκρισης παράτασης προθεσμίας του έργου : «ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΒΑΤΟΤΗΤΑΣ ΟΔΩΝ ΟΙΚΙΣΜΟΥ ΠΑΡΑΜΕΡΙΤΩΝ Τ.Κ. ΑΓΙΟΥ ΛΟΥΚΑ» του Δήμου Κύμης-Αλιβερίου.

 4. 4.Λήψη απόφασης περί έγκρισης παράτασης προθεσμίας του έργου : «ΑΣΦΑΛΤΟΣΤΡΩΣΕΙΣ-ΤΣΙΜΕΝΤΟΣΤΡΩΣΕΙΣ ΔΡΟΜΩΝ Τ.Κ. ΤΡΑΧΗΛΙΟΥ» του Δήμου Κύμης-Αλιβερίου

 5. .Λήψη απόφασης περί έγκρισης παράτασης προθεσμίας του έργου : «ΑΝΑΠΛΑΣΗ ΚΕΝΤΡΟΥ  ΑΛΙΒΕΡΙΟΥ (Β ΦΑΣΗ)» του Δήμου Κύμης-Αλιβερίου

 6. Εγκριση παράτασης προθεσμίας του έργου : «ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΟΔΟΠΟΙΪΑΣ Δ.Ε. ΚΥΜΗΣ, Δ.Ε. ΚΟΝΙΣΤΡΩΝ ΚΑΙ Δ.Ε. ΑΥΛΩΝΟΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΚΥΜΗΣ-ΑΛΙΒΕΡΙΟΥ ΓΙΑ ΤΑ ΕΤΗ 2017-2018 (Α ΦΑΣΗ)»

7. Λήψη απόφασης περί συγκρότησης Επιτροπής προσωρινής και οριστικής παραλαβής του έργου: «ΑΓΡΟΤΙΚΗ ΟΔΟΠΟΙΙΑ ΚΑΛΑΜΟΥ –ΚΟΡΑΣΙΔΑΣ»

8 . Λήψη απόφασης περί συγκρότησης Επιτροπής οριστικής παραλαβής του έργου: «ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΚΛΕΙΣΤΟΥ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟΥ Δ.Δ. ΑΛΙΒΕΡΙΟΥ»

9.  Λήψη απόφασης περί έγκρισης του 1ου ΑΝΑΚΕΦΑΛΑΙΩΤΙΚΟΥ ΠΙΝΑΚΑ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ : «ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΟΔΟΠΟΙΙΑΣ Δ.Ε. ΚΥΜΗΣ, Δ.Ε. ΚΟΝΙΣΤΡΩΝ ΚΑΙ Δ.Ε. ΑΥΛΩΝΟΣ»

10.  Λήψη απόφασης περί αποδοχής 44.000,00 Ευρώ από πιστώσεις του Υπουργείου Εσωτερικών για την καταβολή εκλογικής αποζημίωσης των υπαλλήλων των Δήμων που συμμετείχαν στην προπαρασκευαστική και διεξαγωγή των Δημοτικών και Περιφερειακών Εκλογών και των Εκλογών για την ανάδειξη των μελών του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου της 26ης Μαϊου 2019 και των επαναληπτικών εκλογών της 2ας Ιουνίου 2019. 

11. Λήψη απόφασης περί Τροποποίησης Προϋπολογισμού Οικονομικού Έτους 2019.

12. Λήψη απόφασης περί έγκρισης ή μη υπογραφής προγραμματικής Σύμβασης μεταξύ των « Φο.Δ.Σ.Α. Στερεάς Ελλάδας και Δήμου Κύμης – Αλιβερίου» για την παροχή Υπηρεσίας υποστήριξης μεταφοράς απορριμμάτων του Δήμου Κύμης-Αλιβερίου από τον Περιφερειακό Φο. Δ.Σ.Α. Στερεάς Ελλάδας Α.Ε. των Ο.Τ.Α.

13. Λήψη απόφασης περί έγκρισης της υπ’αριθ.13/2019 απόφασης του ΝΠΔΔ Κοινωνικής Προστασίας Παιδείας και Αθλητισμού με θέμα «Ανάκληση της υπ’αρ. 7/2019 και λήψη απόφασης σχετικά με τον απολογισμό οικ. Έτους 2014

14. Λήψη απόφασης περί έγκρισης των υπ’αριθ. 6/2019 & 7/2019 αποφάσεων της Δημοτικής Επιτροπής Παιδείας με θέμα «Παραχώρηση αιθουσών Σχολείων, προαύλιων χώρων για τις ανάγκες συνδέσμων, συλλόγων, φορέων του δήμου μας για :πραγματοποίηση εκδηλώσεων κοινού ενδιαφέροντος ,Πολιτιστικές εκδηλώσεις-δρώμενα, προγράμματα εκπαίδευσης, Εξετάσεων, εκμάθησης ,χρήσεις κοινής ωφελείας.

15. Λήψη απόφασης περί έγκρισης της υπ’αριθ. 22/2019 απόφασης της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής με θέμα : «Λήψη απόφασης περί παραχώρησης χώρων για την πραγματοποίηση εκδηλώσεων».

Ο Βουλευτής Ευβοίας της Νέας Δημοκρατίας, Σπύρος Πνευματικός, επισκέφθηκε χθες τον Υπουργό Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, κ. Ιωάννη Πλακιωτάκη στο γραφείο του, συνοδευόμενος από τον διευθυντή του πολιτικού του γραφείου, Ναύαρχο Νίκο Φατούση.

Οι δύο πολιτικοί είχαν μια εποικοδομητική συζήτηση για θέματα που αφορούν τις λιμενικές εγκαταστάσεις της Εύβοιας, την ενίσχυση των λιμενικών σταθμών του Νομού με προσωπικό και αντίστοιχο υλικό καθώς και για τα 5 υδατοδρόμια που θα δημιουργηθούν στην Εύβοια.

Ο Υπουργός άκουσε με ενδιαφέρον τις προτάσεις του κ. Πνευματικού τις οποίες θα εξετάσει, όπως υποσχέθηκε στο Βουλευτή. Ο κ. Πνευματικός ευχαρίστησε τον κ. Υπουργό για τη συνάντηση και του ευχήθηκε καλή επιτυχία για την ανάληψη των νέων καθηκόντων του.

Ο κ. Σπύρος Πνευματικός έχει προγραμματίσει ανάλογες συναντήσεις για τις επόμενες ημέρες, αποδεικνύοντας έτσι το έμπρακτο ενδιαφέρον του για το Νομό.

«Ο Κυριάκος Μητσοτάκης είναι αποφασισμένος να φτιάξει κράτος» δηλώνει ο πολιτευτής της Ν.Δ Γιάννης Μανώλης κάνοντας την ακόλουθη δήλωση:
«Από τις έως τώρα κινήσεις της κυβέρνησης ΝΔ, δίνω ιδιαίτερη σημασία στην εξής: καθιερώνεται υπηρεσιακός γενικός γραμματέας σε κάθε υπουργείο που θα επιλέγεται αποκλειστικά με διαδικασίες ΑΣΕΠ, χωρίς καμία εμπλοκή της πολιτικής ηγεσίας, θα προέρχεται από τα στελέχη του δημοσίου τομέα και θα διαχειρίζεται όλες τις δαπάνες και το προσωπικό του υπουργείου, ενώ θα έχει και τον συντονισμό των δημοσίων πολιτικών. Πρόκειται για πραγματική τομή για τον εκσυγχρονισμό της δημόσιας διοίκησης που θα φέρει πολλαπλασιαστικά οφέλη στους πολίτες και τις επιχειρήσεις. 
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης είναι αποφασισμένος να φτιάξει κράτος!»

Έφυγε σήμερα το πρωί σε ηλικία 75 ετών από τη ζωή, «προδομένος» από την καρδιά του ο πρώην υπουργός και δήμαρχος Χανίων (2010 – 2014), Μανώλης Σκουλάκης, ο οποίος αξίζει να σημειωθεί είχε συστήσει το Ινστιτούτο Παπανικολάου στο οποίο διατελούσε Αντιπρόεδρος.

Εννέα μήνες πριν, στις 5 Νοεμβρίου του 2018, ο Μανώλης Σκουλάκης είχε χάσει την γυναίκα του. Ο Μανώλης Σκουλάκης, πέθανε ενώ βρισκόταν για εξετάσεις σε κλινική των Χανίων.

Γεννήθηκε το 1944 στον Πλάτανο Κισσάμου Χανίων. Αποφοίτησε από την Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών και εργάστηκε ως ιατρός στην περιοχή του Κισσάμου.

Ως φοιτητής, υπήρξε μέλος της νεολαίας της Ένωσης Κέντρου του Γεωργίου Παπανδρέου (Ελληνική Δημοκρατική Νεολαία, ΕΔΗΝ) και εξελέγη γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών της Ιατρικής Σχολής Αθηνών. Μέλος του ΠΑΣΟΚ από την ίδρυσή του το 1974, διετέλεσε γραμματέας της κομματικής οργάνωσης Κισσάμου από το 1977 έως και το 1981.

Εξελέγη βουλευτής Χανίων με το ΠΑΣΟΚ στις εκλογές του 1981, του 1985, του 1989 (Ιουνίου και Νοεμβρίου), του 1990, του 1993, του 1996 του 2000, του 2004 και του 2007. Διετέλεσε υφυπουργός Υγείας, Πρόνοιας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων από τον Ιούνιο του 1988 έως το Μάρτιο του 1989 και στη συνέχεια αναπληρωτής υπουργός Υγείας, Πρόνοιας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων από το Μάρτιο μέχρι τον Ιούλιο του 1989.

Με την επιστροφή του ΠΑΣΟΚ στην εξουσία έγινε υφυπουργός Υγείας και Πρόνοιας από τον Οκτώβριο του 1993 έως τον Ιανουάριο του 1996 και ξανά από το Σεπτέμβριο του 1996 έως το Νοέμβριο του 1998.

Από το 2010 μέχρι το 2014 ήταν δήμαρχος Χανίων.

Την είδηση του θανάτου του Μανώλη Σκουλάκη έκανε γνωστή στη βουλή ο Ανδρέας Λοβέρδος. Αμέσως μετά κρατήθηκε ενός λεπτού σιγή στη μνήμη του. Ο Νικήτας Κακλαμάνης, εξέφρασε εκ μέρος όλων των βουλευτών τα θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια του.

Με τη Διοικούσα Επιτροπή του Π.Τ. Εύβοιας του ΤΕΕ συναντήθηκε την Πέμπτη 25 Ιουλίου η νέα Δήμαρχος Χαλκιδέων Έλενα Βάκα, στο πλαίσιο των επαφών που έχει ξεκινήσει με τους φορείς.

Η νέα δήμαρχος εξέφρασε τη βούληση της νέας Δημοτικής Αρχής να συνεργαστεί με το Τεχνικό Επιμελητήριο για την ανάπτυξη του Δήμου Χαλκιδέων:

«Ως νέα δημοτική αρχή θα δώσουμε προτεραιότητα στην καθημερινότητα του πολίτη και βέβαια στα έργα τα οποία θα συμβάλλουν στην ανάπτυξη του Δήμου Χαλκιδέων» δήλωσε και συνέχισε: « Το ΤΕΕ έχει ιδιαίτερο ρόλο αφού ουσιαστικά είναι σύμβουλος των Δήμων και γι’ αυτό επιθυμούμε τη συνεργασία.

Κατά την προηγούμενη περίοδο είχαν παρατηρηθεί φαινόμενα αδυναμίας συνεργασίας με το ΤΕΕ, το οποίο μάλιστα σε σημαντικά θέματα αγνοήθηκε. Αυτά όμως ανήκουν στο παρελθόν. Διαφωνίες μπορεί να υπάρξουν, αλλά θα λυθούν μέσα από το διάλογο και τη συνεργασία για το καλό του Δήμου Χαλκιδέων.»

Σελίδα 1 από 118

Το Evia Kosmos στο Facebook

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΥΒΟΙΑ ΓΙΑ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ

Κύλιση στην Αρχή
Eviakosmos.gr Designed By HarisPap Istodimiourgies.gr