bannernew3

Τελευταία Νέα

Ο Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας Φάνης Σπανός επι ποδός μαζί με κλιμάκιο της Περιφέρειας, της Πολιτικής Προστασίας στις πληγείσες περιοχές από την κακοκαιρία. Ο κ. Σπανός επισημαίνει:

«Ο Ιανός χτύπησε τη Φθιώτιδα και συνεχίζεται σε Βοιωτία και πιθανώς Εύβοια. Λιανοκλάδι, Καστρί, Λουτρά Υπάτης και άλλες περιοχές έχουν δεχτεί πολύ μεγάλη βροχόπτωση. Οι δυνάμεις μας είναι όλες έξω και μαζί με τους Δήμους υποστηρίζουν την Πυροσβεστική Υπηρεσία.

Επειδή το φαινόμενο συνεχίζεται, προσέχουμε πολύ:

- Αποφεύγουμε τις άσκοπες μετακινήσεις.

- Για κανένα λόγο δε διασχίζουμε ρέματα.

- Όπου έχουμε κίνδυνο πλημμυρικών φαινομένων σε οικισμούς, μεταφερόμαστε εγκαίρως στους άνω ορόφους.

- Όπου έχουμε ευπαθείς ομάδες, κατάκοιτους, ηλικιωμένους κλπ, καλούμε εγκαίρως τις τοπικές αρχές (Κοινότητα - Δήμο - Περιφέρεια) να μεριμνήσουν για την απομάκρυνσή τους».

fanis2

Στο πλαίσιο της συνεχούς και έγκυρης ενημέρωσης των πολιτών του Δήμου Διρφύων-Μεσσαπίων ιδιαίτερα για το θέμα της αποκατάστασης των ζημιών της πλημμύρας της 9ης Αυγούστου αλλά και της προετοιμασίας αντιμετώπισης επερχόμενων καιρικών φαινομένων με ανακοίνωση του ο Δήμαρχος Διρφύων –Μεσσαπίων Γιώργος Ψαθάς ενημερώνει ότι την επόμενη της πλημμύρας μηχανήματα της Περιφέρειας (που έχει εκ του νόμου) και την αρμοδιότητα του καθαρισμού των ποταμών και των χειμάρρων ενεργούν συντονισμένα στους δύο (2) πληγέντες Δήμους Διρφύων Μεσσαπίων και Χαλκιδέων.

Όσον αφορά τον ποταμό Μεσσάπιο και τον παραποτάμιο λόγω της ύπαρξης ροής ύδατος μέχρι και σήμερα, ο Δήμος Διρφύων Μεσσαπίων με έγγραφό του προς την Περιφέρεια την 3η Σεπτεμβρίου 2020 ζήτησε την έναρξη εργασιών καθαρισμού από κατάλληλα μηχανήματα. Από την 4η Σεπτεμβρίου μέχρι σήμερα ευρίσκονται σε εξέλιξη εργασίες εντατικού καθαρισμού του Μεσσάπιου ποταμού σε τέσσερα (4) σημεία καθώς και σε τμήματα του παραποτάμιου.

Ενεργώντας πάντα με γνώμονα την ασφάλεια και τη ζωή των πολιτών και της προστασίας της περιουσίας τους η μέριμνα για τον καθαρισμό των ποταμών (αποτελεί ευθύνη της Περιφέρειας) είναι διαρκής, σημαντική, στοχευμένη και ακριβής.

Τακτική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Κύμης-Αλιβερίου θα πραγματοποιηθεί λόγω έκτακτων συνθηκών που επικρατούν στην χώρα από την εξάπλωση της επιδημίας του κορωνοϊού δια ζώσης, κεκλεισμένων των θυρών στην αίθουσα του Δημοτικού Καταστήματος Κριεζών, στις 21/9/2020 ημέρα Δευτέρα και ώρα 19:00 προκειμένου να συζητηθούν και να αποφασίσουν για τα παρακάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης:

 1. Παρουσίαση αξιοποίησης της Γεωλογικής Ιστορίας και Μορφολογίας του Δήμου Κύμης Αλιβερίου με σκοπό την ανάπτυξη του γεωτουρισμού.

 2. Λήψη απόφασης περί αποδοχής ή μη των οφειλών προς τα ασφαλιστικά ταμεία και Δ.Ο.Υ όπως περιγράφονται στην έκθεση των ορκωτών ελεγκτών συν τυχόν προσαυξήσεις έως την ημέρα που θα πραγματοποιηθεί η ρύθμιση των οφειλών.

3. Λήψη απόφασης περί αποδοχής ή μη των οφειλών από τελεσίδικες δικαστικές αποφάσεις όπως περιγράφονται στην έκθεση των ορκωτών ελεγκτών της ΔΗΚΕΠΕΠΟΚΑ.

4. Λήψη απόφασης σχετικά με την πραγματοποίηση ή μη της εμποροπανήγυρης στην Κοινότητα Αυλωναρίου, λόγω των έκτακτων συνθηκών που επικρατούν στην χώρα από την εξάπλωση της επιδημίας του κορωνοϊού.

5. Λήψη απόφασης περί έγκριση προγράμματος δράσεων τουριστικής προβολής με την φωτογράφιση των πολιτιστικών μνημείων και των τουριστικών αξιοθέατων του Δήμου μας και κατασκευή Ιστοσελίδας για την προβολή αυτών.

6. Λήψη απόφασης περί τροποποίησης Ολοκληρωμένου Πλαισίου Δράσης του Δήμου Κύμης-Αλιβερίου έτους 2020.

7. Λήψη απόφασης περί τροποποίησης τεχνικού προγράμματος και προϋπολογισμού οικ. έτους 2020.

8. Λήψη απόφασης περί έγκρισης της υπ΄αριθ. 17/2020 μελέτης του έργου: «ΑΝΑΠΛΑΣΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΟΙΚΙΣΜΟΥΣ ΑΓ.ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ & ΠΟΡΤΟ ΜΠΟΥΦΑΛΟ Τ.Κ. ΑΡΓΥΡΟΥ» και καθορισμός τρόπου εκτέλεσης του έργου.

9. Λήψη απόφασης περί έγκρισης της μελέτης του έργου: «Βελτίωση βατότητας οδών Τ.Κ Κοσκίνων» και καθορισμός τρόπου εκτέλεσης του έργου.

10. Λήψη απόφασης περί έγκρισης της μελέτης του έργου: «Κατασκευή και ηλ/σμός γηπέδου καλαθοσφαίρισης Τ.Κ Καλεντζίου» και καθορισμός τρόπου εκτέλεσης του έργου.

11.Λήψη απόφασης περί έγκρισης   μελετών της πράξης: «Κατασκευή και επισκευή γηπέδων ποδοσφαίρου Δήμου Κύμης-Αλιβερίου» και καθορισμός τρόπου εκτέλεσης τους.

12.Λήψη απόφασης περί έγκρισης της μελέτης του έργου: «Ανάπλαση συντήρηση παραδοσιακών πηγαδιών και μονοπατιών Τ.Κ Αργυρού» και καθορισμός τρόπου εκτέλεσης του έργου.

13. Λήψη απόφασης περί έγκρισης της μελέτης του έργου: «Επισκευές γηπέδου ποδοσφαίρου 5χ5 Οκτωνιάς» και καθορισμός τρόπου εκτέλεσης του έργου.

14. Λήψη απόφασης περί έγκρισης της μελέτης του έργου: «Κατασκευή παιδικής χαράς Αχλαδερής» και καθορισμός τρόπου εκτέλεσης του έργου.

15.Λήψη απόφασης περί έγκρισης νέας σύνδεσης στο δίκτυο της ΔΕΔΔΗΕ για την ηλεκτροδότηση εγκαταστάσεων του ΣΜΑ Κύμης.

 16. Λήψη απόφασης περί έγκρισης νέας σύνδεσης στο δίκτυο της ΔΕΔΔΗΕ για την ηλεκτροδότηση εγκαταστάσεων του ΣΜΑ-ΣΜΑΥ Αλιβερίου.

17.Λήψη απόφασης περί έγκρισης προμήθειας μηχανημάτων και εξαρτημάτων τους στα πλαίσια του προγράμματος «ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ ΙΙ».

18. Λήψη απόφασης περί έγκρισης της υπ. αριθμ. 29/2020 απόφασης της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής του Δήμου με θέμα: « Λήψη απόφασης περί παραχώρησης κοινόχρηστου χώρου για οικοδομικές εργασίες κατόπιν αιτήσεως της Νικολούτσου Μαρίας».

19. Λήψη απόφασης περί καθορισμού δικαιούχου αποζημίωσης Δημοτικού Συμβούλου για την συμμετοχή του στις συνεδριάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Κύμης –Αλιβερίου.

Άβουλα πλάσματα χαρακτήρισαν τους βουλευτές της Ν.Δ Θανάση Ζεμπίλη και Σπύρο Πνευματικό νεοδημοκράτες της Εύβοιας φανερά εκνευρισμένοι από την στάση που κράτησαν στην ψηφοφορία για την άρση ασυλίας του πρώην υπουργού υγείας Παύλου- Πολάκη, όπου «έλαμψαν»… δια της απουσίας τους. Ο μόνος που ψήφισε υπέρ από την Εύβοια ήταν ο πρώτος σε ψήφους βουλευτής Ν.Δ του Νομού, Σίμος Κεδίκογλου.

Να σημειωθεί ότι την άρση ασυλίας του Παύλου Πολάκη εισηγήθηκε η Επιτροπή Δεοντολογίας της Βουλής. Ο κ. Πολάκης εγκαλείτο για 2 υποθέσεις, εκείνης για την ηχογράφηση του διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδος Γιάννη Στουρνάρα και εκείνη της συκοφαντικής δυσφήμισης εις βάρος πρώην στελέχους του ΚΕΕΛΠΝΟ, μετά από μήνυση του εκδότη των Παραπολιτικών Γιάννη Κουρτάκη.

Υπήρξαν «διαρροές» από τη ΝΔ, κατά τη διαδικασία της ψηφοφορίας του θέματος στη Βουλή που αξίζει να σημειωθεί ότι είχε εισηγηθεί την άρση ασυλίας μαζί με την «Ελληνική Λύση». Με αποτέλεσμα να απορριφθεί η αίτηση άρσης ασυλίας του κ. Πολάκη.

Ωστόσο, από τους Ευβοιώτες γαλάζιους βουλευτές μόνο ο Σίμος Κεδίκογλου παραβρέθηκε και ψήφισε ακολουθώντας την αρχική στάση του κόμματος και σεβόμενος την πρόταση-αίτηση της Επιτροπής Δεοντολογίας της Βουλής που είχε τα απαιτούμενα στοιχεία για να παραπέμψει το θέμα, ζητώντας την άρση ασυλίας του πρώην υπουργού υγείας, στη Βουλή.

Μετά τις εξελίξεις και οι Νεοδημοκράτες στην Εύβοια αναρωτιούνται αν οι δύο γαλάζιοι βουλευτές στηρίζουν τη Ν.Δ ή κάνουν ανοίγματα προς την αριστερά…Συμβάλλοντας και εκείνοι στην αναταραχή που προκλήθηκε στο γαλάζιο στρατόπεδο της Ν.Δ. Κάτι που σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του eviakosmos.gr δεν άρεσε καθόλου στον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη.

Το πρωί της Τετάρτης ο Αντιδήμαρχος της Κύμης Αλέξανδρος Θεοδώρου μετά από δική του πρόσκληση συναντήθηκε με τον Πρόεδρο του Σωματείου των Εργαζομένων του Νοσοκομείου της Κύμης Θεοτόκης Κόντος τον οποίο συζήτησαν με αφορμή την ανακοίνωση που εξέδωσαν περί «υποβάθμισης» του Νοσοκομείου.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του eviakosmos.gr, ο Αντιδήμαρχος ενημέρωσε σχετικά με τις προσλήψεις τον Πρόεδρο μετά τις επαφές που είχε το τελευταίο διάστημα ο δήμος με το Υπουργείο και τους αρμόδιους φορείς. Ο κ. Θεοδώρου ανέφερε ότι θα περιμένουν επίσημη ανακοίνωση και από την 5η ΥΠΕ σχετικά με τις μετακινήσεις των γιατρών στη Σκύρο από τα Περιφερειακά ιατρεία. Κάτι που όπως έχει ο ίδιος πληροφόρηση δε θα ξαναγίνει.

Μάλιστα ο κ. Θεοδώρου είπε στον Πρόεδρο να ενημερώσει σχετικά τα υπόλοιπα μέλη του Σωματείου και αν επιθυμεί να αναφερθεί και στην ενημέρωση που του έγινε από τον ίδιο, στη συγκέντρωση το απόγευμα. Κάτι που δεν έγινε...

Την Τετάρτη σύμφωνα με πληροφορίες του eviakosmos.gr συναντήθηκε με το δήμαρχο Κύμης-Αλιβερίου Θανάση Μπουραντά, ο δημοτικός σύμβουλος Κώστας Καρτελιάς ο οποίος πριν από λίγο καιρό για προσωπικούς λόγους είχε ζητήσει να παραιτηθεί από τη θέση του εντεταλμένου συμβούλου στα θέματα πολιτισμού του Δήμου. Να σημειωθεί στο σημείο αυτό ότι ο κ. Καρτελιάς συμμετέχει ως συνεργάτης και στην επιτροπή του Ινστιτούτου Παπανικολάου.

Μετά τη συνάντηση ο κ. Καρτελιάς δήλωσε στο eviakosmos.gr : «Έγινε μία εποικοδομητική συζήτηση με το δήμαρχο και τέθηκαν μία σειρά από προτεραιότητες που πρέπει άμεσα να υλοποιηθούν. Ο Δήμαρχος για ακόμα μία φορά μου έδειξε την εμπιστοσύνη που μου έδειξε από την αρχή που με διόρισε σύμβουλο πολιτισμού στο δήμο και βέβαια στην Επιτροπή του Ινστιτούτου Παπανικολάου.

Έχουν δρομολογηθεί ήδη κάποια πράγματα που σύντομα θα ανακοινωθούν. Συνεχίζουμε όλοι μαζί με γνώμονα την προσφορά στον τοπο μας. Παραμένω στη θέση μου και συνεχίζουμε με όλους αυτό που ξεκινήσαμε. Είμαι ανοιχτός στις προτάσεις και των αιρετών αλλά και των συλλόγων και φορέων για να κάνουμε ακόμα περισσότερα πράγματα. Ευχαριστώ τον κόσμο για τη στήριξη και δε σας κρύβω ότι είναι και αυτός ένας μεγάλος παράγοντας που με κάνει να παραμείνω σε αυτή τη θέση».

Σύμφωνα με πληροφορίες κατά τη διάρκεια της συζήτησης δεν τέθηκε καν το θέμα της παραίτησης…Τέλος καλό όλα καλά διότι ο κ. Καρτελιάς έχει ήδη δώσει δείγματα γραφής ότι στο κομμάτι που του εμπιστεύθηκε ο δήμαρχος και αφορά τον Πολιτισμό, μπορεί να τα καταφέρει άψογα, όπως και στο Ινστιτούτο Παπανικολάου.

Κατηγορηματικά δεν τίθεται θέμα υποβάθμισης του Νοσοκομείου της Κύμης, όπως προέκυψε μετά την επικοινωνία που είχε ο Σίμος Κεδίκογλου με τον υφυπουργό Υγείας, Βασίλη Κοντοζαμάνη.

Πιο συγκεκριμένα, έχει δρομολογηθεί σειρά προσλήψεων, στις οποίες, όπως τόνισε ο βουλευτής, ευελπιστούν, ότι θα υπάρξει ανάλογη ανταπόκριση γιατρών και νοσηλευτών, καθώς και λοιπού προσωπικού για τη στελέχωση των Νοσοκομείων, αφού ορισμένοι δεν αποδέχονται τις θέσεις, ενώ ταυτόχρονα εντείνονται οι προσπάθειες για να ενισχυθούν και να βελτιωθούν όλες οι Μονάδες και οι Φορείς Υγείας του Υπουργείου Υγείας.

Σύμφωνα με το Υπουργείο έχουν προκηρυχθεί τέσσερις θέσεις: μία θέση Επιμελητή Β, μία θέση Διευθυντή για Ορθοπεδική και Τραυματολογία, και μία θέση Διευθυντή Ακτινολογίας, ενώ ζητήθηκε να γίνει προκήρυξη και μίας θέσης Επιμελητή Α Ιατρικής Βιοπαθολογίας. Επίσης, υπάρχουν εγκεκριμένες θέσεις Παιδιατρικής και Μόνιμου Λοιπού Επικουρικού Προσωπικού. Παράλληλα γίνονται συνεχώς μετακινήσεις γιατρών από τα Περιφερειακά Ιατρεία για την κάλυψη εφημεριών του Νοσοκομείου.

Στον Πούρνο του Δήμου Διρφύων - Μεσσαπίων, ένα από τα χωριά που οι πλημμύρες του προηγούμενου Αυγούστου άφησαν τεράστιες ζημιές στις υποδομές και στο οδικό δίκτυο της περιοχής, βρέθηκε χθες το απόγευμα ο Μίλτος Χατζηγιαννάκης. Στη συζήτηση με κατοίκους της περιοχής, μεταξύ των οποίων και με τον Πρόεδρο της Τοπικής Κοινότητας, Άγγελο Ηλία, πληροφορήθηκε για τα κυρία προβλήματα που άφησε πίσω της η θεομηνία και για το πώς είναι η κατάσταση σχεδόν ένα μήνα μετά.

O βουλευτής Ευβοίας του ΣΥΡΙΖΑ σημείωσε ότι είναι υποχρέωση της κυβέρνησης να μεριμνήσει, ώστε όσο το δυνατόν συντομότερα να υλοποιηθούν τα μέτρα στήριξης στους πληγέντες και τις κατοικίες τους, να αποκατασταθούν οι ζημιές στις γέφυρες και στους δρόμους της περιοχής και να ενισχυθούν οι αγρότες που είδαν τα χωράφια τους και τις σοδειές τους να καταστρέφονται μέσα σε ένα βράδυ.

Σήμερα το πρωί ο Μίλτος Χατζηγιαννάκης συνεχίζει την περιοδεία και τις συναντήσεις με τους κατοίκους στις πληγείσες περιοχές της Κεντρικής Εύβοιας.

Στον πρώτο «Αυθεντικό Κολυμβητικό Μαραθώνιο» στο Πευκί συναντήθηκαν σήμερα το πρωί ο Βουλευτής Εύβοιας της Ν.Δ Σίμος Κεδίκογλου με τον Υφυπουργό Αθλητισμού Λευτέρη Αυγενάκη και την Πρόεδρο του ΕΟΤ Άντζελα Γκερέκου. Από την παρέα τους δε θα μπορούσε να λείπει η Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Αιδηψού, Δέσποινα Μαραβέλη καθώς η Αιδηψός είχε την τιμητική της, καθώς μονοπώλησε το ενδιαφέρον της συζήτησης.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του eviakosmos.gr η συζήτηση με τον Υπουργό επικεντρώθηκε στην αξιοποίηση του Θεραπευτηρίου των Λουτρών Αιδηψού με το να γίνονται αποθεραπείες σε τραυματίες αθλητές σε αυτό. Κάτι που ο Υπουργός είδε πολύ θετικά προκειμένου να παραμένει ανοιχτό όλο το χρόνο και όχι 2-3 μήνες το καλοκαίρι. Κάτι που θα προσφέρει πολλά στην υγεία εκείνων που θα κάνουν χρήση όλο το χρόνο αλλά θα τονώσει και την τοπική οικονομία της περιοχής. Κάτι που στο σημείο αυτό πρέπει να πούμε ότι παλεύει η Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Αιδηψού Δέσποινα Μαραβέλη εδώ και καιρό σε συνεργασία με τον συντοπίτης της Βουλευτή της Ν.Δ Σίμο Κεδίκογλου.

Με την Πρόεδρο του ΕΟΤ συζήτησαν σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του eviakosmos.gr , τη στήριξη για να φτιαχτεί και να λειτουργήσει το υδροθεραπευτήριο των Αγίων Αναργύρων και την προβολή της Αιδηψού μέσα από τις διαφημιστικές καμπάνιες του ΕΟΤ.

Τα αιτήματα φαίνεται πως βρήκαν ανταπόκριση καθώς και ο κ. Αυγενάκης είδε θετικά την ιδέα για την περαιτέρω αξιοποίηση του υδροθεραπευτηρίου των Λουτρών Αιδηψού και η κα Γκερέκου στέκεται αρωγός σε Κεδίκολγλου και Μαραβέλη στα όσα της ζήτησαν.

Μάλιστα, έκλεισαν ραντεβού τις επόμενες μέρες να συναντηθούν στο γραφείο της για να συζητήσουν τις λεπτομέρειες ενώ ο κ. Αυγενάκης επίσης θα τους δει στο Υπουργείο, τέλος του μήνα.

Να σημειωθεί ότι σε αυτό το μεγάλο αθλητικό γεγονός που γίνεται στο Πευκί, ο Δήμαρχος Ιστιαίας –Αιδηψού Γιάννης Κοντζιάς, έκρινε ότι δεν θα πρέπει να παραβρίσκεται ο συντοπίτης του κυβερνητικός βουλευτής Σίμος Κεδίκογλου και γι’ αυτό δεν προσκλήθηκε από τον ίδιο.

Παραβρέθηκε όμως ο Σίμος Κεδίκογλου, τιμώντας για ακόμα μία φορά τον τόπο του, επιβραβεύοντας ακόμα μία δράση που τον κάνει περήφανο. Και βέβαια η παρουσία του εκεί δρομολόγησε και τα ραντεβού με τους κ.κ. Αυγενάκη και Γκερέκου για θέματα της Αιδηψού που πρέπει άμεσα να βρουν ανταπόκριση.

Στη φωτογραφία, μαζί τους και ο πρώην δήμαρχος Ιστιαίας-Αιδηψού, Ζάχος Χριστοφής…

 avgenakis 3

Την Παρασκευή 4 Σεπτεμβρίου 2020, η Υπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού κ. Λίνα Μενδώνη αφήχθη στον Ιερό Ναό της Πολιούχου μας, Αγίας Παρασκευής, συνοδευόμενη από το υπηρεσιακό της επιτελείο, με αφορμή την πρόσφατη έγκριση της μελέτης αναστηλώσεως και ανακαινίσεως του Ι. Ναού, ο οποίος έχει ιδιαίτερο μνημειακό χαρακτήρα και την εν συνεχεία, εκ μέρους της Περιφερείας Στερεάς Ελλάδος, ένταξη του έργου, προϋπολογισμού 4.700.000ευρώ, στο χρηματοδοτικό της πρόγραμμα.

Την Υπουργό υποδέχθηκε ο Σεβασμιώτατος Ποιμενάρχης Μητροπολίτης Χαλκίδος κ.κ. Χρυσόστομος, με τους Αρχιμ. Νικηφόρο Ευσταθίου-Γενικό Αρχιερατικό Επίτροπο της Ι. Μητροπόλεως, Συμεών Ηλιοδρομίτη-Προϊστάμενο της Ενορίας και Πρόεδρο Εκκλησιαστικού Συμβουλίου του Ι. Ναού μαζί με τα άλλα μέλη αυτού και τον Οικον. Ιωάννη Φαφούτη-Εφημέριο του Ι. Ναού.

Επίσης παρευρέθηκαν ο Βουλευτής Ευβοίας κ. Αθανάσιος Ζεμπίλης, ο Αντιπεριφερειάρχης Ευβοίας κ. Γεώργιος Κελαϊδίτης, ο Αντιπεριφερειάρχης Πολιτισμού και Τουρισμού κ. Ηλίας Μπουρμάς, η Δήμαρχος Χαλκιδέων κ. Έλενα Βάκα, καθώς και η Διευθύντρια της Εφορίας Αρχαιοτήτων Ευβοίας κ. Αγγελική Σίμωσι, συνοδευόμενοι από υπηρεσιακούς παράγοντες.

Η κ. Υπουργός εξέτασε ενδελεχώς τα προβλήματα του Ι. Ναού και έδωσε οδηγίες για την αποκατάστασή του, σύμφωνα με την εγκριθείσα μελέτη. Εκτός αυτού, τόνισε και την ανάγκη διαμορφώσεως του περιβάλλοντος χώρου του Ι. Ναού, για την οποία ήδη το Εκκλησιαστικό Συμβούλιο έχει ώριμη μελέτη και θα συνεργασθεί για την υλοποίησή της με τον Δήμο Χαλκιδέων και την Αρχαιολογική Υπηρεσία.

Σελίδα 1 από 136

Το Evia Kosmos στο Facebook

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΥΒΟΙΑ ΓΙΑ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ

Κύλιση στην Αρχή
Eviakosmos.gr Designed By HarisPap Istodimiourgies.gr