Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Και στο πλευρό των παραγωγών ο Σίμος με στόχο ένα καλύτερο μέλλον για τον πρωτογενή τομέα στην Εύβοια

Ως βουλευτής αντιπολίτευσης τα τελευταία χρόνια ο Σίμος Κεδίκογλου έχει δώσει δείγματα γραφής με ουσιαστικές παρεμβάσεις και προτάσεις για τη στήριξη του πρωτογενούς τομέα και των μικρομεσαίων επιχειρήσεων.

Σε ότι αφορά το Νομό της Εύβοιας, η συνεργασία με το Επιμελητήριο αλλά και με την Περιφέρεια σε ότι αφορά την εξαγωγική δράση των επιχειρήσεων του Νομού αλλά και την προσπάθεια συνεργασίας σε όλα τα επίπεδα με την Ρωσία όπου ο Σίμος Κεδίκογλου στηρίζοντας επιχειρήσεις του Νομού έβαλε το λιθαράκι του για να ξεκινήσουν δυνατές συνεργασίες φέρνοντας στην Εύβοια ακόμα και Ρώσους επιχειρηματίες.

Τις τελευταίες μέρες επισκέφθηκε την Ερέτρια και την Αμάρυνθο όπου συζήτησε με τους παραγωγούς στη λαϊκή αλλά και με επιχειρηματίες που ασχολούνται με τον πρωτογενή τομέα και τη μεταποίηση για τις αλλαγές που φέρνει η Ν.Δ προκειμένου να ενισχυθεί και να στηριχτεί δυνατά αυτός ο τομέας που είναι από τους κινητήριους μοχλούς της τοπικής και όχι μόνο οικονομίας.

Κατά την επίσκεψή του στο ελαιοτριβείο στην Ερέτρια επεσήμανε μεταξύ άλλων είναι ότι η ΝΔ έχει σχέδιο και μπορεί να δώσει ευκαιρίες και κίνητρα να παραμείνουν οι νέοι άνθρωποι στον τόπο τους και όλοι οι Έλληνες να ζήσουν καλύτερα και με ασφάλεια.

Στη συνέχεια, συνομιλώντας με επιχειρηματίες αλλά και με κόσμο στην Αμάρυνθο αποκόμισε όπως ο ίδιος ανέφερε στο eviakosmos.gr ότι ο κόσμος θέλει να αλλάξει αυτή η κατάσταση που επικρατεί στη Χώρα, το συντομότερο. Για να αλλάξουν όμως ολα αυτα θα πρέπει να υπάρχουν δυνατές φωνές και απο την Εύβοια στη Βουλή. Που γνωρίζουν τα προβλήματα και που ξέρουν να διεκδικούν ακόμα περισσότερα για τον τόπο τους.

simos amarithnos2

simos amarithnos3

Τελευταία τροποποίηση στις Σάββατο, 15 Ιουνίου 2019 16:43

Σχετικά Άρθρα