Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Απούσα η πλειοψηφία των συμβούλων στη συνεδρίαση του Τοπικού Συμβουλίου της Κύμης – Συνεδριάζει σήμερα το απόγευμα

Απόντες όλοι οι τοπικοί σύμβουλοι του Τοπικού Συμβουλίου της Κύμης, εκτός από τον Πρόεδρο Άγγελο Μαργέλη, την Κατερίνα Κουτέλου και τον Τάκης Νιδριώτης, στην προγραμματισμένη όπως κάθε φορά μηνιαία συνεδρίαση την πρώτη Παρασκευή του μήνα.

Χωρίς κανένας από τους απόντες (Βασιλική Βαμβακούλα, Δημήτρης Πόγκας ,Νίνα Γαλάνη και Κώστας Λάμπρου) να ενημερώσει όπως μας είπε ο κ. Μαργέλης για την απουσία του, αν και γνώριζαν ότι η μία και μοναδική συνεδρίαση του Τοπικού Συμβουλίου γίνεται την πρώτη Παρασκευή κάθε μήνα.

Την ίδια ώρα, παρόντες ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης του Δήμου Κύμης-Αλιβερίου Δημήτρης Θωμάς και οι δημοτικοί σύμβουλοι Παναγιώτης Αναγνώστου, Αρετή Μπάτσα, Βασίλης Χριστόπουλος και Ταξιάρχης Γλυκός. Όπως παρόντες ήταν και δημότες που ενδιαφέρονται να μάθουν τι μέλλει γενέσθαι με την Κύμη, η οποία όπως όλα δείχνουν μέχρι στιγμής τουλάχιστον χαρακτηρίζεται από την απραξία των διοικούντων της.

Το Συμβούλιο αναβλήθηκε για το Σάββατο στις 7 το απόγευμα όπου θα συνεδριάσει με τα παρακάτω θέματα στην ημερήσια διάταξη:

1. Ινστιτούτο Παπανικολάου. Προτάσεις.Εισηγητής η κ. Κουτέλου Κατερίνα.

2. Προγραμματισμός Εορταστικών Εκδηλώσεων  κατά την περίοδο των εορτών. Εισηγητής η κ. Κουτέλου Κατερίνα.

3. Υποβολή πρότασης προς των Δήμο με έργα που πρέπει να πραγματοποιήσει ο Δήμος, εκτός αρμοδιότητας Κοινότητας Κύμης. Εισηγητής ο Πρόεδρος

4. Θέματα Χιλής. Εισηγητής ο Πρόεδρος

5.  Ενημέρωση για πεπραγμένα από προηγούμενη συνεδρίαση Συμβουλίου, μέχρι την σημερινή.

topikokimi3

topikokimi2

Τελευταία τροποποίηση στις Σάββατο, 07 Δεκεμβρίου 2019 16:46

Σχετικά Άρθρα