Εκτύπωση αυτής της σελίδας

H Αλεξάνδρα Θαλασσινού μιλά στον ΕΥΡΙΠΟ 90FM για τη μετεγκατάσταση του ΕΚΑΒ Κύμης στην Πλατάνα-Τους εργαζόμενους στο Βοήθεια στο Σπίτι – Τα αιολικά πάρκα –Τις απολύσεις σε ΛΑΡΚΟ και ΤΕΡΝΑ

Για τη μετεγκατάσταση του ΕΚΑΒ στην Πλατάνα, τη συνεδρίαση δια περιφοράς του Δημοτικού Συμβουλίου και μια σειρά θεμάτων που αφορά την απαλλαγή των δημοτικών τελών και τα μέτρα προστασίας των επιχειρηματιών , το δρόμο στο Στόμιο και την αποκατάσταση του οδοστρώματος, τους 18 εργαζομένους στο Βοήθεια στο Σπίτι που είναι απλήρωτοι από το Φεβρουάριο, τους εργαζόμενους της καθαριότητας στο Δήμο Κύμης-Αλιβερίου, τους παιδικούς σταθμούς και τα ΚΑΠΗ και τα αιολικά πάρκα, για τις εξελίξεις στη ΛΑΡΚΟ και την ΤΕΡΝΑ και τους εργαζομένους, μίλησε την Παρασκευή στον ΕΥΡΙΠΟ 90fm και τη δημοσιογράφο Έφη Ντίνη, η επικεφαλής της δημοτικής παράταξης του Δήμου Κύμης-Αλιβερίου «Δήμος για όλους», Αλεξάνδρα Θαλασσινού.

Σε ότι αφορά το θέμα που ήρθε προς ψήφιση στο Δημοτικό Συμβούλιο αναφορικά με την παραχώρηση του χώρου στο Δημοτικό Σχολείο της Πλατάνας για τη μετεγκατάσταση του ΕΚΑΒ της Κύμης, η κα Θαλασσινού ανέφερε:

«Στο συμβούλιο που έγινε δια περιφοράς τη Δευτέρα, το 5ο θέμα ήταν η παραχώρηση της αίθουσας του ανενεργού πλέον δημοτικού σχολείου και νηπιαγωγείου Πλατάνας. Ο κ. Κόκκος ένας Τομεάρχης του ΕΚΑΒ έκανε ένα αίτημα στο δήμο για να ζητήσει ή το σχολείο της Ενορίας που είναι και αυτό ανενεργό ή των Καλημεριάνων. Θεωρώ ότι το αίτημα που αφορά μετεγκατάσταση του ΕΚΑΒ στην Πλατάνα, εφόσον υπήρχε και απόφαση ομόφωνη του Τοπικού Συμβουλίου της Πλατάνας και της Δημοτικής Επιτροπής Παιδείας νομίζω ότι δεν είχαμε λόγους να μην ψηφίσουμε υπέρ της μετεγκατάστασης.

Εφόσον γνωρίζουμε ότι χρειάζεται να γίνει αποσυμφόρηση του χώρου του Νοσοκομείου και εφόσον η Πλατάνα σύμφωνα με όσα αναφέρει και ο κ. Κόκκος βρίσκεται σε ένα κομβικό σημείο για να μπορεί να εξυπηρετεί τις περιοχές».

Στη συνέχεια η κα Θαλασσινού αναφέρθηκε στο θέμα της απαλλαγής των καταστηματαρχών από τα δημοτικά τέλη επισημαίνοντας ότι αυτό είναι Νόμος του Κράτους.

Η κα Θαλασσινού αναφέρθηκε σε μια σειρά θεμάτων που αφορούν τη λειτουργία του δήμου.

ΑΚΟΥΣΤΕ ΕΔΩ ΟΛΗ ΤΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑΣ ΘΑΛΑΣΣΙΝΟΥ ΣΤΟΝ ΕΥΡΙΠΟ 90FM

 

Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 11 Μαϊ 2020 22:46

Σχετικά Άρθρα