Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Ο Δήμαρχος της καρδιάς μας δίπλα στους δημότες για τους δημότες

Και φέτος το Καρπενήσι έχει την τιμητική του! Αγαπημένος προορισμός όλες τις εποχές του χρόνου. Οικοδεσπότης, ο Δήμαρχος και Πρόεδρος της ΠΕΔ Στερεάς Ελλάδας, Νίκος Σουλιώτης φροντίζει όχι μόνο διεκδικώντας έργα για το δήμο του, αλλά στηρίζοντας παράλληλα δυνατά κάθε γεγονός τόνωσης της τοπικής οικονομίας. Στο πλευρό και των δραστήριων συλλόγων που αναδεικνύουν την πολιτιστική κληρονομιά και την ιστορία του τόπου τηρώντας τις παραδόσεις. Αλλά και των δημοτών των οποίων χαίρει σεβασμού και εκτίμησης.

Ιδιαίτερα αγαπητός ο κ. Σουλιώτης κερδίζει όλο και περισσότερο στις καρδιές όλων αφού φροντίζει να μην αφήνει κανέναν παραπονεμένο. Ενώ παράλληλα θα πρέπει να σημειώσουμε ότι διαγράφει μία ουσιαστική πορεία ως Πρόεδρος της ΠΕΔ, σε μία δύσκολη εποχή για την αυτοδιοίκηση. Και εκεί έχει πετύχει τη μέχρι σήμερα διαδρομή. Αφού είναι από τους αυτοδιοικητικούς που σέβονται την περιφερειακή συνείδηση και γι’ αυτό οι συνεδριάσεις γίνονται κάθε φορά και σε ένα διαφορετικό δήμο της Περιφέρειας.

Άξιους αυτοδιοικητικούς σαν τον κ. Σουλιώτη, αυτοδιοικητικούς των έργων και όχι των λόγων έχει ανάγκη ο τόπος για να πάει μπροστά. Το μόνο σίγουρο είναι ότι ο κ. Σουλιώτης θεωρείται πετυχημένος Δήμαρχος και Πρόεδρος ΠΕΔ Στερεάς Ελλάδας. Και το ταξίδι συνεχίζεται…

Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 05 Ιουλίου 2022 21:59

Σχετικά Άρθρα