Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Θερμή υποδοχή στο Νίκο Ανδρουλάκη στη Χαλκίδα- Μήνυμα νίκης από το κατάμεστο από κόσμο περιφερειακό μέγαρο

Αν και έφτασε με καθυστέρηση ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ Νίκος Ανδρουλάκης στη Χαλκίδα, έτυχε θερμής υποδοχής από κόσμο που γέμισε την αίθουσα του Περιφερειακού Μεγάρου, ενώ πολύς κόσμος έμεινε εκτός. Στελέχη δυναμικά του ΠΑΣΟΚ στο Νομό στην πρώτη γραμμή του αγώνα προκειμένου το Κίνημα να πετυχει αυτή τη φορά την εκλογή έδρας, στέλνοντας εκπρόσωπο στη Βουλή από την Εύβοια.

Η δουλειά της Νομαρχιακής του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ στην Εύβοια, κινητοποίησε κόσμο από όλο το Νομό αλλά και από τη Βοιωτία.

Από τη Χαλκίδα, ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ έστειλε μήνυμα ενότητας που θα οδηγήσει σε νίκη. Νίκη, με μία έδρα στη Βουλή. Άλλωστε τα ονόματα που παίζουν για τη στελέχωση του ψηφοδελτίου στο Νομό είναι πολύ δυνατά. Καταξιωμένα πρόσωπα στην τοπική κοινωνία, επιτυχημένοι επαγγελματίες.

«Το ΠΑΣΟΚ δε θέλει πρωθυπουργό ούτε τον Τσίπρα ούτε τον Μητσοτάκη» δήλωσε και συνέχισε: «Και δεν είναι προσωπικό θέμα. Δεν αξιολογούμε τα πρόσωπα. Αξιολογούμε τα συστήματα εξουσίας και την κουλτούρα διακυβέρνησης που εκφράζουν. Που εκπροσωπούν… Γι’ αυτό έχει ισχυρό συμβολισμό και πολιτικό περιεχόμενο ότι η παράταξη αυτή για μια μεγάλη θετική αλλαγή.»

Στη συνέχεια, ο κ. Ανδρουλάκης αναφέρθηκε στο θέμα των υποκλοπών επισημαίνοντας ότι για το Κίνημα, αυτό δεν είναι ένα θέμα κουτσομπολιού, αλλά ένα θέμα διαφθοράς και σήψης των θεσμών της Χώρας. Και ξεκαθάρισε ότι τα θέματα δημοκρατίας, ανεξαρτησίας δικαιωμάτων είναι που κάνουν το ΠΑΣΟΚ ανεξάρτητη δημοκρατική παράταξη.

«Δώστε μας ισχυρό διψήφιο ποσοστό για να έχετε και πρόοδο και σταθερότητα από την πρώτη Κυριακή» ανέφερε ο κ. Ανδουλάκης στέλνοντας ένα ηχηρό μήνυμα νίκης, από τη Χαλκίδα κάνοντας αναφορά για την επιστροφή εκείνων πίστεψαν στο παλιό ΠΑΣΟΚ του Ανδρέα Παπανδρέου. Ενώ παράλληλα, με μία σειρά από αναφορές επεσήμανε ότι τον κ. Μητσοτάκη τον ενδιαφέρει μόνο η καρέκλα ενώ καταμέτρησε μία σειρά λαθών στο ΣΥΡΙΖΑ.

Ο κ. Ανδρουλάκης μιλώντας για την Εύβοια, εστίασε αρχικά στην Β. Εύβοια και εν συνεχεία σε όλο το Νομό,αναφέροντας: «Μετά από αυτή τη φυσική καταστροφή θα έπρεπε να υπάρχει ένα σχέδιο. Ένα σχέδιο που θα μιλάει για τη γεωμορφία της Εύβοιας που θα μιλάει για ένα σύγχρονο διαμήκη άξονα, που θα διατρέχει όλο το νησί, από την Κάρυστο ως την Ιστιαία.

Επίσης, χρειάζεται ένα δίκτυο θαλάσσιων μεταφορών. Τόσο προς διαπεριφερειακή κατεύθυνση, προς το Αιγαίο όσο και στη Νότια Εύβοια. Όσο και σε ενδοπεριφερειακή κατεύθυνση στη Β. Εύβοια. Είναι η ανάπτυξη όλων των λιμενικών υποδομών. Το λιμάνι της Κύμης που παραμένει ανεκμετάλλευτο. Το λιμάνι του Μαντουδίου ημιτελές, τα λιμάνια της Β. και Ν. Εύβοιας, πρέπει να ανασχεδιαστούν και να αναπτυχθούν παραπλεύρως στους οικιστικούς ιστούς. Σημαντικό επίσης έργο, το νέο λιμάνι της Χαλκίδας το οποίο όμως ακόμη δεν έχει προχωρήσει.

Μετά τις θεομηνίες των προηγούμενων ετών, οι γέφυρες του Λήλαντα παραμένουν πεσμένες, εδώ και δύο χρόνια, ενώ όπως με έχουν ενημερώσει οι αγαπητοί σύντροφοι παραμένουν ανεκπλήρωτες οι υποθέσεις για την αντιπλημμυρική προστασία από τις εκβολές του. Η μελέτη παραμένει ανολοκλήρωτη. Κάθε φορά η αντιπλημμυρική προστασία παραπέμπεται στις Καλένδες, για να επιστρέψει ως εξαγγελία μετά από κάθε Θεομηνία.

Τα λέω αυτά διότι και αυτά είναι στοιχεία της αδυναμίας, να αξιοποιήσουμε σωστά τους ευρωπαϊκούς πόρους και όχι να γίνονται ένα διευρυμένο ΕΣΠΑ για να ικανοποιηθούν τα συμφέροντα ή μικρά έργα για να υπάρχει απορροφητικότητα.»

H βραδιά έκλεισε ευχάριστα με την μικρή απαστράπτουσα fun του κ. Ανδρουλάκη Κλέλια Καραβά, κόρη του Μπάμπη Καραβά Διευθυντή της Αναπτυξιακής Εύβοιας, μόλις τεσσάρων ετών, που έδωσε τα λουλούδια στον Πρόεδρο, κερδίζοντας το πιο μεγάλο χειροκρότημα.

andr2

andr32

andr22

andr3

andr4

326544692 2159285684281745 1901410831699456337 n

andr6

andr30

andr7

andr8

andr9

andr11

 

andr10

andr12

andr13

andr14

andr15

andr16

andr17

andr18

andr19

andr20

andr21

andr23

andr17

andr24

andr25

andr26

andr27

andr28

andr29

andr31

andr33

 ΦΩΤΟ -VIDEO: ΕΥΡΙΠΙΔΗΣ ΚΟΡΩΝΗΣ

ΑΚΟΥΣΤΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥ ΝΙΚΟΥ ΑΝΔΡΟΥΛΑΚΗ ΣΤΗ ΧΑΛΚΙΔΑ ΕΔΩ:

 

Τελευταία τροποποίηση στις Κυριακή, 22 Ιανουαρίου 2023 23:48

Σχετικά Άρθρα