Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Μέσα σε θερμό κλίμα τα εγκαίνια γραφείων οργάνωσης μελών ΣΥΡΙΖΑ Διρφύων –Μεσσαπίων

Σε εξαιρετικά θερμό και συντροφικό κλίμα έγινε το επίσημο άνοιγα των γραφείων της ΟΜ Μεσσαπίων- Διρφύων του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ στην κεντρική πλατεία των Ψαχνών, την Κυριακή 26 Μαρτίου. Νέα και παλιά μέλη του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ, στελέχη της Νομαρχιακής Επιτροπής , τα μέλη της Κεντρικής Επιτροπής, οι 2 Βουλευτές του Νομού, πρώην Βουλευτές και φυσικά οι υποψήφιοι/ες του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ Ευβοίας στις επερχόμενες εκλογές ήταν εκεί. Την εκδήλωση άνοιξαν η συντονίστρια της οργάνωσης Φωτεινή Πριόνα, το μέλος της ΝΕ και πρ. βουλευτής Γιώργος Ακριώτης και ο συντονιστής της ΝΕ Εύβοιας Δημήτρης Φωκάς.

Για την πολιτική επικαιρότητα και τον προγραμματισμό του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ για την επόμενη ημέρα των εκλογών μίλησαν οι βουλευτές Εύβοιας και εκ νέου υποψήφιοι, Βαγγέλης Αποστόλου και Μίλτος Χατζηγιαννάκης. Ακολούθησαν τοποθετήσεις των υποψήφιων βουλευτών: Θεοδώρας Ακριώτου, Αλεξάνδρας Θαλασσινού και Βάνας Φρυγανίωτη. Σύντομο χαιρετισμό απεύθυναν ο επικεφαλής της παράταξης « Στερεά Υπεροχής» και μέλος της ΚΕ Δημήτρης Αναγνωστάκης και ο πρ. βουλευτής Εύβοιας Τάσος Πρατσόλης. Ακολούθησε ουσιαστικός διάλογος και γνωριμία με τα νέα μέλη που εγγράφονται και συσπειρώνονται διαρκώς.

Στα γραφεία που αποτελούν και το εκλογικό κέντρο του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ στην ευρύτερη περιοχή των Ψαχνών, ο αγώνας για την Ανατροπή και την πολιτική αλλαγή με τη νίκη του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ στις επερχόμενες εκλογές ξεκίνησε δυναμικά!

Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 28 Μαρτίου 2023 22:16

Σχετικά Άρθρα