Σε απόγνωση είναι οι αντιδήμαρχοι στο Δήμο Κύμης Αλιβερίου, στους οποίους ο κόσμος «πετάει» το μπαλάκι των ευθυνών ακόμη και για θέματα που αφορούν τα οικονομικά του δήμου.
Ο Αντιδήμαρχος Κύμης Αλέξανδρος Θεοδώρου στον οποίο «έσκασε» το θέμα της έξωσης του βρεφονηπιακού σταθμού της Κύμης, ξεκαθάρισε στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου που ήρθε το θέμα προς συζήτηση.
«Όλο αυτό το διάστημα, το θέμα της πληρωμής των ενοικίων είναι γνωστό. Ο Αντιδήμαρχος δεν μπορεί να τα πληρώσει και ο δήμος δεν τα πλήρωσε. Ο ιδιοκτήτης έκανε υπομονή, δεν πληρώθηκε και έκανε έξωση. Προχωρήσαμε σε συνεργασία με τον κ. Παγώνη που φέρει κατεξοχήν την ευθύνη, αφού ο βρεφονηπιακός σταθμός ανήκει στο Νομικό Πρόσωπο του δήμου στην εύρεση νέου χώρου για να μεταφερθεί ο σταθμός» είπε ο κ. Θεοδώρου ο οποίος επεσήμανε ό,τι δεν περίμενε ότι η ιδιοκτήτρια του κτιρίου θα προχωρούσε σε έξωση.
«Μεγάλο αγώνα έκανε ο Αλέξανδρος για τη μεταφορά των πραγμάτων του παιδικού σταθμού με δικά του οχήματα και μηχανήματα» είπε ο Πρόεδρος του Νομικού Προσώπου Γιώργος Παγώνης, αναφερόμενος στον Αντιδήμαρχο, δηλώνοντας παράλληλα ό,τι αν τα πράγματα πάνε καλά και ολοκληρωθεί την επόμενη εβδομάδα, η διαδικασία μισθώματος του νέου κτιρίου