Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Με ανακοινώσεις του Αντιπεριφερειάρχη Φάνη Σπανού για έργα με τη Ναυαρχίδα αυτών, το δρόμο Λέπουρα- Στόμιο ξεκίνησε το Περιφερειακό Συμβούλιο

Ξεκίνησε πριν από λίγο το Περιφερειακό Συμβούλιο στην Κύμη με ανακοινώσεις από τον Αντιπεριφερειάρχη Εύβοιας Φάνη Σπανό για έργα που δρομολογούνται στην περιοχή ή έχουν ολοκληρωθεί. Ο κ. Σπανός χαρακτήρισε «Ναυαρχίδα» των έργων της Περιφέρειας το έργο που αφορά το δρόμο Λέπουρα- Στόμιο, για το οποίο έχει ήδη κατατεθεί στο ΕΣΠΑ ο φάκελος για χρηματοδότηση όπως και ο φάκελος ολοκληρωμένος, για το καμένο σχολείο της Κύμης.

Στη συνέχεια ο Αντιπεριφερειαρχης αναφέρθηκε σε έναν κύκλο συντηρήσεων έργων οδοποιίας που δεν αφορά μόνο το επαρχιακό δίκτυο. Ενώ ανέφερε ότι ολοκληρώθηκε το έργο που αφορά το δρόμο Ζάρακες – Παραλία Αλμυροποτάμου και ο ηλεκτροφωτισμός στον Άγιο Λουκά. Μίλησε για τη συνεργασία με το δήμο Κύμης –Αλιβερίου στα έργα πυρόπληκτων, την προσπάθεια που γίνεται για το νέο Κλειστό της Κύμης. Αλλά και για του Αλιβερίου που αν εξαιρεθούν τα συνοδά έργα έχει ολοκληρωθεί και παραδοθεί στους δημότες.

Αναφέρθηκε επίσης στο Μετόχι και το δρόμο από τον Κούτουρλα για την Παραλία Χιλιαδου. Ένα θέμα που ταλανίζει για χρόνια την περιοχή είναι ο δρόμος στην Πλατάνα. Ο κ. Σπανός αναφέρθηκε στα τοιχία και τους πασσάλους που θα τοποθετηθούν, στις βραχοπαγίδες επισημαίνοντας όμως το θέμα που έχει προκύψει με τον αιγιαλό και την καθυστέρηση από την Κτηματική Υπηρεσία.

Τέλος, ο αντιπεριφερειάρχης επεσήμανε ότι όπου ζητήθηκε η συνδρομή της Περιφέρειας για την διάνοιξη αγροτικής οδοποιίας εκείνη ανταποκρίθηκε.