bannernew6

f spanos

spyrou

                                           

Τελευταία Νέα

Η απερχόμενη δήμαρχος κατεβάζει και άλλο τον πήχη της προεκλογικής αντιπαράθεσης και με μια κατάπτυστη ανακοίνωση επιχειρεί να με σπιλώσει με ένα δημόσιο έγγραφο που όπως η ίδια αναφέρει εκδόθηκε πριν λίγες ημέρες και αφορά στο σπίτι μου.

Το έγγραφο αυτό δεν μου έχει επιδοθεί και επομένως αγνοώ το περιεχόμενο του, ενώ ταυτόχρονα αυτή φέρεται ότι το γνωρίζει μέσω της Υπηρεσίας Δόμησης του Δήμου Χαλκιδέων, στον οποίο δημαρχεύει.

Όταν αποφασίσουν να μου το κοινοποιήσουν, θα απαντήσω συγκεκριμένα και επί της ουσίας στη λάσπη, όπως αρμόζει.

Κρίνοντας όμως από τους παραπάνω χειρισμούς, δικαιούμαι να υποθέσω ότι πρόκειται καθαρά για δική της μεθόδευση.

Επισημαίνω όμως και τα εξής ψιλά για αυτή γράμματα:

          1.       Οι υπηρεσίες του Δήμου δεν της ανήκουν, αλλά ανήκουν στους δημότες. Αν ήθελε λοιπόν να λάβει γνώση και να κάνει νόμιμη χρήση ενός τέτοιου εγγράφου, μιας ατομικής διοικητικής πράξης που αφορά τρίτον, θα έπρεπε προηγουμένως να κάνει αίτηση όπως κάθε πολίτης στην υπηρεσία και αυτή η αίτηση θα έπρεπε να απορριφθεί ελλείψει εννόμου συμφέροντος και λόγω προστασίας προσωπικών δεδομένων. Ας εξηγήσει λοιπόν πριν από οποιαδήποτε συζήτηση ουσίας, τον τρόπο και τον λόγο γνώσης αυτών, τα οποία αναφέρει στο δελτίο τύπου που αυτή εξέδωσε.

          2.       Η προϊσταμένη της υπηρεσίας δόμησης ή της χορήγησε η ίδια το έγγραφο, οπότε διέπραξε παράβαση καθήκοντος και παραβίαση υπηρεσιακού απορρήτου ή το έκανε κάποιος υφιστάμενός της, οπότε θα πρέπει να διαταχθεί ΑΜΕΣΑ Ένορκη Διοικητική Εξέταση για να εντοπιστεί ο δράστης. Ο υπεύθυνος προστασίας προσωπικών δεδομένων του δήμου κος Μαυρίκης ακούει; Φυσικά η ίδια η δήμαρχος είναι σε κάθε περίπτωση έκθετη ως ηθική αυτουργός και θα ελεγχθεί ποινικά για τις πράξεις της.

          3.       Η αδυναμία της να καταλάβει το μέγεθος και το αυταπόδεικτο του εγκλήματος που διέπραξε, υποδηλώνει με τον πιο γλαφυρό τρόπο την ιδιοκτησιακή της αντίληψη για το δήμο και ότι ο αυταρχισμός της είναι τόσο βαθύς, που η ίδια αδυνατεί να τον αντιληφθεί και επομένως αδυνατεί να προφυλαχτεί από τη φύση της.

          4.       Είναι η ίδια αντίληψη που την οδήγησε στη σοκαριστική, ακόμα και για τους στενούς της συνεργάτες, εισαγωγή ξανά στο προσκήνιο και στην επιβολή του άρχοντα των σκουπιδιών και της λυματολάσπης, Καθαροσπόρη, με τον πιο κυνικό τρόπο.

          5.       Εμείς επιμένουμε στο γήπεδο της αυτοδιοίκησης και θέλουμε να μας εξηγήσει η απερχομένη, γιατί στοιχίζουν τόσο πολύ τα μεταφορικά των σκουπιδιών που ανέθεσε παράνομα και χωρίς διαγωνισμό. Γιατί συνεχίζει να πληρώνει εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ κάθε χρόνο, με διαταγές πληρωμής που εκδίδουν ημέτεροι δικηγόροι υπέρ ημετέρων προμηθευτών για αμφίβολες προμήθειες που γίνονται χωρίς διαφάνεια και νόμιμους τύπους.

Και φυσικά επειδή δεν ευελπιστούμε σε κάποια απάντηση, δεν υπάρχει άλλος δρόμος παρά να λογοδοτήσει στα αρμόδια δικαιοδοτικά όργανα.                                                                                        

Παράδειγμα προς μίμηση αποτελεί για πολλούς ο δήμαρχος Καρύστου Λευτέρης Ραβιόλος που τα τελευταία δέκα χρόνια άλλαξε προς το καλύτερο την εικόνα του δήμου, διεκδικώντας όσα περισσότερα και συμβάλλοντας στην πολυεπίπεδη ανάπτυξη της Καρυστίας.

Όλα αυτά τα χρόνια έτρεξε στα Υπουργεία, στην Περιφέρεια και όπου χρειάστηκε προκειμένου να εξασφαλίσει χρηματοδοτήσεις για έργα υποδομής και όχι μόνο. Έχοντας καταφέρει μαζί με συλλόγους και φορείς να κάνει την Καρυστία αγαπημένο τουριστικό προορισμό εντός και εκτός Ελλάδας συνεχίζει δυναμικά με σχέδιο και όραμα για το Δήμο Καρύστου.

Στα δύσκολα κατάφερε με τους συνεργάτες αλλά και τους δημότες που τον εμπιστεύονται όλα αυτά τα χρόνια να τα ξεπεράσουν. Την ίδια ώρα στο πλευρό των συνανθρώπων που έχουν ανάγκη με το Κοινωνικό Παντοπωλείο.

Σε ότι αφορά στην κατασκευή αιολικών πάρκων πολλές φορές έχει υψώσει το ανάστημα του μιλώντας για κορεσμό της Καρυστίας τόσο στο δημοτικό συμβούλιο αλλά και σε συγκεντρώσεις, όπως αυτή, που πραγματοποιήθηκε στη Χαλκίδα.

Και το σημαντικότερο, με μία σειρά ουσιαστικών παρεμβάσεων η Καρυστία έγινε πόλος έλξης επενδυτών που ήδη έχουν ξεκινήσει να δραστηριοποιούνται στην περιοχή. Παρακάτω μερικά από αυτά που επισημαίνει ο κ. Ραβιόλος ο οποίος με μία δυνατή ομάδα θα είναι και πάλι υποψήφιος δήμαρχος στις επερχόμενες εκλογές.

Κάναμε Πράξη

 • Σχεδιάσμος, μελέτη και αδειοδότηση της κτιριακής κατασκευής της μονάδας τεχνητού νεφρού και της επέκτασης του Νοσοκομείου μας !
 • -Κατασκευή βιολογικού καθαρισμού Στύρων και δικτύου αποχέτευσης.
 • -Εκσυγχρονισμός Βιολογικού καθαρισμού Καρύστου.
 • -Ανάπλαση παραλιακού μετώπου Μαρμαρίου & Εξασφάλιση χρηματοδότησης για την βελτίωση και ανάπλαση του υπόλοιπου παραλιακού τμήματος, Ανατολικά και Δυτικά έως το λιμάνι.
 • -Κατασκευή αντιπλημμυρικών έργων Καρύστου και Μεσοχωρίων
 • -Κατασκευή παιδικών χαρών σε όλο τον Δήμο μας.
 • -Τοποθετήση και αντικατάσταση των φωτιστικών σε όλον τον Δήμο μας με φωτιστικά LED.
 • -Ασφαλτοστρώση μεγάλων τμήματων δημοτικών οδών και βελτίωση της αγροτικής οδοποιία σε όλα τα χωριά μας.
 • -Ολοκληρώθηκε η διαμόρφωση εισόδου λόφου Αγ. Κωνσταντίνου στα Νέα Στύρα.
 • -Βελτιώθηκε το δίκτυο ύδρευσης σε όλον τον Καφηρέα
 • -Κατασκευάστηκαν τεχνικά έργα στα περισσότερα χωριά μας.
 • -Πετύχαμε το όνειρο της διασύνδεσης του Δήμου μας με τις Κυκλάδες , δίνοντας έτσι μια μεγάλη δυνατότητα τουριστικής και εμπορικής ανάπτυξης
 • -Σχεδιάσαμε την προσέλκυση νέων επενδυτών. Ήδη μεγάλες επενδύσεις δρομολογούνται.
 • -Ξεκίνησαν εκπαιδευτικές εκδρομές προς τον Δήμο μας καθ’όλη τη διάρκεια της ακαδημαϊκής περιόδου σε επισκέψιμα αιολικά πάρκα.
 • -Δημιουργία υπαίθριου θεάτρου με χρηματοδότηση της Περιφέρειας.
 • -Ανάδειξη ρωμαικου Μαυσωλείου στην Κάρυστο.
 • -Βελτίωση πρόσβασης προς τα Δρακόσπιτα και προς την Αγ. Τριάδα Στύρων

 

ΒΙΟΛΟΓΙΚΟΣ ΣΤΥΡΩΝ

ΘΕΑΤΡΑΚΙ

ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ

ΣΤΑΘΜΟΣ ΜΕΤΑΦΟΡΤΩΣΗΣ

ΣΥΝΔΕΣΗ ΚΥΚΛΑΔΕΣ

ΥΔΡΕΥΣΗ ΚΑΦΗΡΕΑΣ

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΩΝ ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ

Μέγα πλήθος, μέγα πάθος στην κεντρική προεκλογική εκδήλωση του Περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδας Φανή Σπανού, που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 24 Σεπτεμβρίου 2023 στην πόλη της Λαμίας. Το Δημοτικό Θέατρο Λαμίας, χωρητικότητας 550 ατόμων, αποδείχθηκε μικρό και εκατοντάδες πολίτες έμειναν στον εξωτερικό χώρο, όπου είχαν τοποθετηθεί ειδικές οθόνες για να μπορέσουν όλοι να παρακολουθήσουν την παρουσίαση του προγράμματος και των υποψηφίων Περιφερειακών Συμβούλων της παράταξης: «Επιμένουμε στην Καρδιά της Ελλάδας».

Παρουσία του Υπουργού Υποδομών και Μεταφορών Χρήστου Σταϊκούρα, του Υπουργού Προστασίας του Πολίτη Ιωάννη Οικονόμου, των Βουλευτών Φθιώτιδας – ΝΔ Γιώργου Κοτρωνιά, Εύβοιας – ΝΔ Σίμου Κεδίκογλου, Ευρυτανίας - ΝΔ Τζίνας Οικονόμου, του πρώην Υφυπουργού Υγείας Θανάση Γιαννόπουλου, του Δημάρχου Λαμιέων Θύμιου Καραΐσκου, πρώην Βουλευτών, των Προέδρων του Επιμελητηρίου Φθιώτιδας Θανάση Κυρίτση, του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ανατολικής Στερεάς Αθανάσιου Λυκόπουλου, του Δικηγορικού Συλλόγου Λαμίας Αθανάσιου Μακρυγιάννη και άλλων εκπροσώπων αρχών και φορέων του τόπου, ο Φάνης Σπανός ευχαρίστησε «κάθε μία και κάθε έναν από εσάς που γεμίσατε ασφυκτικά το Δημοτικό Θέατρο Λαμίας για να δώσετε δύναμη στην προσπάθειά μας! Η παρουσία σας, η φωνή και η αγκαλιά σας, τα χέρια που σφίγγουμε, τα βλέμματα μας που συναντιούνται λένε πολλά. Λένε το πώς ζήσαμε και το τι μοιραστήκαμε αυτά τα τέσσερα χρόνια εδώ, στην Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας», όπως είπε ο Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας Φάνης Σπανός και κάλεσε άπαντες: «Σε μια περιήγηση στον χώρο και τον χρόνο του τόπου μας, σε όσα ζήσαμε, σε όσα μαζί δημιουργήσαμε!»

Αναφέρθηκε πρωτίστως στις παρεμβάσεις της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας στην Υγεία και τόνισε: «Προχωρήσαμε στην επέκταση του Νοσοκομείου Λαμίας, αλλά και την ανέγερση του Νέου Νοσοκομείου Χαλκίδας, που παραδόθηκε στην πιο κρίσιμη στιγμή της πανδημίας. Αναβαθμίσαμε όλα σχεδόν τα Κέντρα Υγείας της Στερεάς Ελλάδας! Παρείχαμε μέσα από το ΕΣΠΑ μας εξοπλισμό και επικουρικό προσωπικό και στα 8 νοσοκομεία μας! Και φυσικά διεκδικήσαμε και διεκδικούμε καλύτερη στελέχωση στις μονάδες υγείας του τόπου μας».

«Όλα είναι δρόμος» σχολίασε και απαρίθμησε τα ακόλουθα οδικά έργα που αποτελούσαν διεκδικήσεις ετών και είναι πλέον στο στάδιο της υλοποίησης: «Το νότιο τμήμα του Ε65 ολοκληρώνεται. Ήδη παραδόθηκε το πρώτο τμήμα έως το Λιανοκλάδι! Έχουν ήδη υπογραφεί από το Υπουργείο Υποδομών οι συμβάσεις κατασκευής και ξεκινούν τα δύο κορυφαίας στρατηγικής σημασίας έργα του τόπου μας! Το τμήμα “Άμφισσα – Μπράλος” του διαγώνιου οδικού άξονα Φωκίδας και η “Παράκαμψη Χαλκίδας – Νέας Αρτάκης – Ψαχνών”! Και βρίσκεται πλέον σε διαδικασία δημοπράτησης το τμήμα από τέλος “Παράκαμψης Μακρακώμης” ως τη σήραγγα “Παύλου Μπακογιάννη” στον άξονα Λαμία – Καρπενήσι!

Δίπλα στους εμβληματικούς μας άξονες, κρίσιμα και χρήσιμα έργα για την οδική ασφάλεια και την προσβασιμότητα υλοποιούνται ή ολοκληρώθηκαν στη Στερεά Ελλάδα! Και την επόμενη μέρα προχωρούν οι παρακάμψεις στους άξονες της κεντρικής και νότιας Εύβοιας, οι προσβάσεις στον Δομοκό και το “Δερβενοχώρια – Ελευσίνα”! Το “Τσακόρεμα” της Φωκίδας και η πρόσβαση με άσφαλτο σε όλα τα χωριά της Ευρυτανίας!

»Την ίδια ώρα, οκτώ νέα λιμάνια ολοκληρώνονται στην Στερεά Ελλάδα! Άγιος Κωνσταντίνος, Αρκίτσα, Γλύφα, Αχλάδι, Μαντούδι, Αγία Άννα, Λιχάδα, Ιτέα! Και επιπλέον το λιμάνι της Στυλίδας που ολοκληρώσαμε τις μελέτες και εντάσσεται στο Ταμείο Ανάκαμψης. Ακολουθεί ως στρατηγικός στόχος ο νέος εμπορικός λιμένας Χαλκίδας στη βοιωτική ακτή της πόλης! Δίπλα σε αυτά, αναπτύσσεται ταχύτατα το δίκτυο υδατοδρομίων σε όλες τις ακτές μας, αλλά και στη λίμνη των Κρεμαστών».

Ακολούθως, απαρίθμησε σειρά έργων εντός πόλεων. «Πλέον εμβληματικό και με διασφαλισμένη χρηματοδότηση που ξεκινά δυναμικά -τόνισε- είναι η ανάπλαση της Πανελλήνιας Έκθεσης Λαμίας. Λίγο πιο δίπλα, ολοκληρώνεται με πόρους της Περιφέρειας το κλειστό Δημοτικό κολυμβητήριο Λαμίας, αλλά και το Εκκλησιαστικό Μουσείο της Ιεράς Μητρόπολης Φθιώτιδας, ένα πραγματικό στολίδι σύμβολο της πίστης, της Ιστορίας, του Πολιτισμού μας.

»Η Δημοτική Αγορά Χαλκίδας, όπου η συγχρηματοδότηση της Περιφέρειας αποτέλεσε το έναυσμα για αυτό το κορυφαίο έργο που σήμερα ολοκληρώνεται για να πάρει σειρά ο ιστορικός Δημόκριτος! Αλλά και το Γεωπονικό Πανεπιστήμιο στην Αλίαρτο που κατασκευάζεται για να αποτελέσει ισχυρό πνεύμονα τεχνολογίας και τεχνογνωσίας στην αγροτική μας παραγωγή!

Μέσα από τις δράσεις Βιώσιμης Αστικής Ανάπτυξης που χρηματοδοτεί το ΕΣΠΑ της Περιφέρειας σε Λαμία, Χαλκίδα, Θήβα και Λιβαδειά, δεκάδες μικρά και μεγάλα έργα γίνονται πράξη. Στις ίδιες πόλεις, αλλά και στην Άμφισσα και το Καρπενήσι ολοκληρώνεται από το ΕΣΠΑ της Περιφέρειας το δίκτυο φυσικού αέριου, που θα προσφέρει οικονομική ανακούφιση στα νοικοκυριά και καθαρότερη ατμόσφαιρα στην πόλη μας.» 

Ανέφερε ακόμη: «Στον Δήμο Δομοκού δημοπρατήθηκε το Φράγμα Δομοκού, και προχωρούμε το φράγμα Σέττα – Μανίκια, ώστε να δώσουμε άφθονο και καλής ποιότητας πόσιμο νερό σε δεκάδες χωριά!

Πολλές είναι και οι αστικές αναπλάσεις που ολοκληρώθηκαν ή ξεκινούν στις πόλεις μας, Μακρακώμη, Σπερχειάδα, Ελάτεια, Αμφίκλεια, Στυλίδα, Νέα Αρτάκη, Μαρμάρι, Λίμνη, Αυλίδα! Ομοίως και τα έργα Πολιτισμού στους Δελφούς, την  Ερέτρια, την Κάρυστο, τον Ορχομενό, τη Θήβα, τη Λαμία, τη Χαλκίδα και όχι μόνο! Σχολική στέγη και αθλητικές υποδομές που δουλέψαμε και δουλεύουμε σε αρμονική συνεργασία με τους Δήμους μας σε όλη τη Στερεά Ελλάδα!»

Ειδική αναφορά έκανε ο Περιφερειάρχης Φάνης Σπανός «στο διοικητήριο της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας, εδώ στην έδρα της, την πόλη της Λαμίας. Εξασφαλίσαμε τη γη με όρους δόμησης και ρυμοτομίας, ολοκληρώσαμε μελέτες και εκδίδουμε την οικοδομική άδεια, στη νότια ανατολική πλευρά της πόλης! Το Διοικητήριο στοχεύει πρώτα και κύρια, στην καλύτερη εξυπηρέτηση του πολίτη. Πάνω απ΄ όλα όμως, στοχεύει να αποτελέσει το φυσικό και συμβολικό μας οίκο. Το σπίτι της μεγάλης και ιστορικής μας Περιφέρειας, το σπίτι καθενός Στερεοελλαδίτη και καθεμιάς Στερεοελλαδίτισσας!»

Σημαντικό σκέλος στην ομιλία του αποτέλεσαν τα έργα στο Κωπαϊδικό πεδίο και οι σύγχρονες πολιτικές οργάνωσης και διοίκησης του κάμπου. «Μαζί με το ΤΟΕΒ Μόρνου, τον Ελαιώνα της Άμφισσας και τους κάμπους Σπερχειού και Δομοκού, αλλά και το φράγμα Ψαχνών -τόνισε- αναβαθμίζουμε την αγροτική μας παραγωγή και κάνουμε τα προϊόντα μας πιο ποιοτικά, πιο ανταγωνιστικά και πιο γνωστά στις αγορές της Ελλάδας και του εξωτερικού».

Παρουσίασε ακόμη τις πολλαπλές δράσεις της δομής «ΓΕΦΥΡΑ» για την υποστήριξη όσων συμπολιτών μας αντιμετωπίζουν αναπηρίες, ασθένειες, κοινωνικό και οικονομικό αποκλεισμό. Τόνισε ότι «Η ποιότητα της Πολιτείας, αλλά και της κοινωνίας μας φαίνεται από το πώς αντιμετωπίζει τα πιο αδύναμα μέλη της».

Ολοκληρώνοντας την παρουσίαση του προγραμματισμού έργων και παρεμβάσεων, εστίασε στις ακόλουθες Ολοκληρωμένες Χωρικές Επενδύσεις:

-      «ΟΧΕ Σπερχειού ποταμού, που περιλαμβάνει ένα σύνολο έργων και δράσεων στον Σπερχειό ποταμό, για την άρδευση, το περιβάλλον, για την τουριστική ανάπτυξη και φυσικά την αντιπλημμυρική θωράκιση. Για έναν Σπερχειό πολύτιμο φυσικό πόρο που θα απολαμβάνουμε και θα συμβάλλει στην οικονομική και κοινωνική ζωή του τόπου.

-      ΟΧΕ Ορεινών και μειονεκτικών περιοχών Ευρυτανίας – Φωκίδας, μέσα από την οποία επενδύουμε στις πιο δυσπρόσιτες περιοχές μας με στόχο να τους δώσουμε ξανά ζωντάνια και προοπτική! Γιατί για να μείνουν, όπως λέμε και επιθυμούμε οι νέοι στον τόπο τους, δεν αρκεί να θέλουν, πρέπει και να μπορούν!

-      ΟΧΕ βόρειας Εύβοιας, η οποία περιλαμβάνει ένα σύνολο αναπτυξιακών δράσεων, που φέρνει στην χτυπημένη βόρεια Εύβοια την επόμενη μέρα με ελπίδα και προοπτική!

-      ΟΧΕ “Ασωπού” και “Οιδίπους”, με στόχο την προστασία του περιβάλλοντος και την ανάπτυξη, αλλά και την ανάδειξη με ενιαίο συμπαγή τρόπο του πολιτιστικού μας πλούτου!

«Για να συνεχιστεί το ταξίδι μας, χρειάζεται καύσιμο!» είπε χαρακτηριστικά ο Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας και αναφέρθηκε στο νέο υπερδιπλάσιο ΕΣΠΑ, όπως και στα άλλα χρηματοδοτικά προγράμματα (ΠΑΑ, ΠΠΑ, Ταμείο Ανάκαμψης), τονίζοντας ότι: «Εξασφαλίσαμε 1,2 δισεκ. ευρώ για την Περιφέρειά μας! Πρωτοφανείς πόροι για τον τόπο μας, για τις ανάγκες και τις προοπτικές του, για κάθε γωνιά και κάθε πολίτη!»

«Σήμερα -κατέληξε ο Φάνης Σπανός- τολμούμε να σας αντικρίσουμε με υπερηφάνεια. Όχι με την αλαζονική υπερηφάνεια που δεν ταιριάζει σε κανέναν μας. Αλλά με νηφάλια, στιβαρή, ελληνική περηφάνια, την υπερηφάνια του φιλότιμου. Γιατί, δεν φοβηθήκαμε ποτέ τη σκληρή δουλειά και τις δύσκολες μάχες! Γιατί, δεν διαπραγματευτήκαμε ποτέ την εντιμότητά μας! Γιατί, υπηρετήσαμε και υπηρετούμε τη Στερεά Ελλάδα με προσήλωση στη νομιμότητα, με απόλυτη διαφάνεια, με ήθος και αίσθημα δικαιοσύνης. Γιατί, δεν προδώσαμε ποτέ την εμπιστοσύνη σας.

»Επειδή οι εκλογές μας ενέχουν και πολιτικά χαρακτηριστικά θέλουμε να είμαστε πολύ καθαροί απέναντί σας! Σε αυτόν τον αγώνα έχουμε τη μεγάλη τιμή της στήριξης του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη και της Νέας Δημοκρατίας. Και είμαστε πολύ υπερήφανοι γι’ αυτό! Εξάλλου, εμείς ποτέ δεν αρνηθήκαμε και ποτέ δεν κρύψαμε τις πολιτικές μας πεποιθήσεις. Κι όμως αυτό δεν αλλοιώνει στο ελάχιστο τον αμιγώς αυτοδιοικητικό μας χαρακτήρα, που προκύπτει από τα λόγια, τα έργα και κυρίως τα πρόσωπα του συνδυασμού μας. Άνθρωποι από το σύνολο του δημοκρατικού πολιτικού φάσματος στελεχώνουν την ομάδα μας και κομίζουν τις ιδέες και τις σκέψεις τους στην κοινή μας προσπάθεια. Γιατί γνωρίζετε όλοι πάρα πολύ καλά ότι ποτέ δεν βάλαμε τίποτα πάνω από αυτό που αντιλαμβανόμαστε ως ωφέλιμο για τον τόπο μας. Μοναδικός και απόλυτος εντολέας μας είναι ο λαός της Στερεάς Ελλάδας. Σε αυτούς αναφερόμαστε και σε αυτούς λογοδοτούμε.

»Σε αυτή τη λογική, στη μάχη για το κοινό καλό, θέλουμε να καλέσουμε και τους ανθυποψηφίους μας. Κάποιοι έχουν επιλέξει τον δρόμο του ψεύδους, της λάσπης και της τοξικότητας. Κάποιοι, αντί να μιλούν δημοκρατικά, προτιμούν να κραυγάζουν από τα κεραμίδια. Δεν τους ακολουθούμε στον δρόμο αυτό. Απαντούμε με λογική και αλήθεια, με θέσεις και επιχειρήματα. Και τους καλούμε, έστω και τώρα, στο τραπέζι του διαλόγου, των επιχειρημάτων, των θέσεων και των αντιθέσεων.

Το λέω για τρίτη φορά μέσα σε λίγες μέρες: Ο τρόπος που κάνουμε εκλογές καθορίζει τον τρόπο που θα διοικηθούμε. Και ο τρόπος που θα διοικηθούμε, καθορίζει τον τρόπο που θα ζήσουμε!»

Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με την παρουσίαση όλων των υποψηφίων Περιφερειακών Συμβούλων και από τις 5 Περιφερειακές Ενότητες. Ένας συνδυασμός πλήρης, αλλά κυρίως ποιοτικός με 114 ανθρώπους με διαφορετικές καταβολές, επαγγελματικές, κοινωνικές, πολιτικές, που τίθενται στην κρίση των πολιτών, έτοιμοι να υπηρετήσουν τον τόπο μας, την Στερεά Ελλάδα!

 FS6

FS5

fs11

 

fs10

fs13

fs12

 FS1

Άνθρωποι σαν το δάσκαλο Πρόεδρο του Εκπολιτιστικού Συλλόγου Απανταχού Βιταλιωτών Δημήτρη Δεμερούτη, δε χρειάζονται ιδιαίτερες συστάσεις. Η συνεισφορά του στην τοπική κοινωνία, η στήριξη της τοπικής οικονομίας, η ανάδειξη της πολιτιστικής κληρονομιάς, η προστασία του περιβάλλοντος σε όλα τα επίπεδα, μέσα από διάφορες δράσεις τον έφεραν όλα αυτά τα χρόνια πιο κοντά στους χωριανούς του αφενός και στους δημότες γενικότερα αφού εργάζεται ως εκπαιδευτικός σε σχολείο του Αλιβερίου.

Η επιτυχημένη επαγγελματική του πορεία, η διαδρομή του μέσα από τις δράσεις του Συλλόγου σε συνεργασία πάντα με τα μέλη του Δ.Σ αλλά και τους δημότες, η οποία σημειώνει μόνο θετικό πρόσημο τον έκαναν να λάβει τη σωστή απόφαση σε μία πρόκληση! Γιατί για το Δημήτρη Δεμερούτη είναι πρόκληση η ενασχόληση με τα κοινά μέσα από τον α βαθμό αυτοδιοίκησης!

Έτσι αποδέχτηκε την πρόταση του Επικεφαλής της δημοτικής παράταξης των Νέων Οριζόντων να είναι υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος στις επερχόμενες εκλογές με το συνδυασμό του Δημήτρη Θωμά. Ο ίδιος πιστεύει ότι στο δήμο πρέπει να γίνουν ουσιαστικές και πολυεπίπεδες αλλαγές. Με σχέδιο, γνώσεις και οπλισμένος με όρεξη και περισσή υπομονή είναι έτοιμος να προσφέρει ακόμα περισσότερα στον τόπο που ζει και δραστηριοποιείται. Και αποτελεί από τα πιο δυνατά χαρτιά στο ψηφοδέλτιο της δημοτικής παράταξης καθώς όλοι του αναγνωρίζουν το έργο και την προσφορά του μέχρι σήμερα.

Περιοδεία στο Κέντρο Υγείας Χαλκίδας πραγματοποίησε κλιμάκιο της Λαϊκής Συσπείρωσης με επικεφαλής την υποψήφια Δήμαρχο Γρανέτα Τσιβίκα.

Συζήτησε με τους υγειονομικούς για την τραγική κατάσταση που επικρατεί στην πρωτοβάθμια φροντίδα υγείας με ελλείψεις σε προσωπικό και υποδομές αποτέλεσμα της χρονιάς απαξίωσης της.

Αναδείχτηκε η ανάγκη ενίσχυσης του ΚΥ Χαλκίδας με υγειονομικούς όλων των ειδικοτήτων ώστε να καλύπτονται πλήρως οι ανάγκες των δημοτών της πόλης σε πρωτοβάθμια φροντίδα υγείας υψηλού επιπέδου ανάλογη των δυνατοτήτων της εποχής!

Τέλος, κάλεσε τους εργαζόμενους να ενισχύσουν τη Λαϊκή Συσπείρωση, το μοναδικό σύμμαχο τους στον αγώνα για δημόσια και δωρεάν υγεία για όλο το λαό.

Άνθρωπος που λατρεύει τον τόπο του και είναι βαθύς γνώστης της ιστορίας και του πολιτισμού, έρχεται να προσφέρει στην ανάδειξη της πολιτιστικής μας κληρονομιάς, του τουριστικού προϊόντος, στηρίζοντας παράλληλα την τοπική και όχι μόνο οικονομία. Στις «αδυναμίες» του θα συμπληρώσουμε τον πρωτογενή τομέα, για τον οποίο έρχεται μέσα από κοστολογημένες προτάσεις να στηρίξει , γνωρίζοντας τα προβλήματα που αντιμετωπίζει, αφού και ο ίδιος δραστηριοποιείται σ΄ αυτόν .

Ο οικονομολόγος και για πολλά χρόνια αυτοδιοικητικός ,Γιώργος Φλώκος αποφάσισε να κατέβει υποψήφιος στις εκλογές, με το συνδυασμό του υποψηφίου Περιφερειάρχη Φάνη Σπανού ,στην προσπάθεια να αναδείξει θέματα που θα βοηθήσουν την ανάπτυξη της Εύβοιας και της Σκύρου και που έχει στις προτεραιότητες του από τη στενή επαφή καθημερινά με τους πολίτες.

Πιστεύει ότι η αυτοδιοίκηση Β΄ βαθμού αποτελεί   τον κινητήριο μοχλό στο δρόμο αυτό , αρκεί ,όπως ο ίδιος επισημαίνει διαρκώς, να κινήσουμε αυτό το μοχλό με αποδοτικό τρόπο και προς τη σωστή κατεύθυνση.

Ολοι γνωρίζουμε ότι πολλά πράγματα στην αυτοδιοίκηση εξαρτώνται από την οξυδέρκεια πνεύματος αλλά και τις ικανότητες αυτών που διαχειρίζονται τα πράγματα. Και ο κ. Φλώκος ,όπως επισημαίνουν όσοι τον γνωρίζουν ,διαθέτει αυτές τις ικανότητες.

 

 

 

 

Κατά μέτωπο επίθεση στον επικεφαλής της δημοτικής παράταξης ΆΜΕΣΑ- ΝΕΟ ΞΕΚΙΝΗΜΑ Γιώργο Σπύρου κάνει η δήμαρχος Χαλκιδέων Έλενα Βάκα που θυμήθηκε προεκλογικά να ασχοληθεί με τα περιουσιακά του στοιχεία, όταν εκείνος μέχρι τώρα δεν της έχει κάνει καθόλου αντιπολίτευση.

Ένα χτύπημα κάτω από τη μέση προεκλογικά, που δεν αγγίζει. Ακόμα ένα επικοινωνιακό φάουλ της νυν και υποψήφιας δημάρχου Χαλκιδέων μετά τη ζεστή αγκαλιά με τον κ. Καθαροσπόρη που κατέκριναν ακόμα και οι υποψήφιοι του συνδυασμού της ανακαλύπτοντας όπως υποστηρίζουν τον άγνωστο ψυχικό κόσμο της.

Γιατί άλλα τους έδειχνε και τελικά έκρυβε μετά τα θέματα περί πολιτικής ηθικής, ανακάλυψαν ότι μπορεί να κάνει τα πάντα για να μη χάσει την καρέκλα εκτός από το έργο που έλεγε στους δημότες ότι θα κάνει προεκλογικά αφήνοντας το δήμο στην τύχη του μία τετραετία.

Και επειδή προφανώς δεν έχει κάτι να πει για τον κ. Σπύρου ψάχνει απλά να βρει…Τώρα είναι πια αργά για δάκρυα! Δεν φρόντισε ούτε για την υστεροφημία της…Της τα έχωσαν άνθρωποι που ήθελαν να την ψηφίσουν μετά τις εξελίξεις με τον Καθαροσπόρη, δυσαρεστημένοι και οι περισσότεροι από τους υποψηφίους που δε γνώριζαν.

Καμία σανίδα σωτηρίας για την κα Βάκα που είχε κάνει το δήμο one woman show. Το show αυτό τελείωσε άδοξα για την πρωταγωνίστρια, όπως αναφέρουν οι δημότες. Θα μπορούσε και ο κ. Σπύρου να προχωρήσει σε αποκαλύψεις με διάφορα θέματα που διαχειρίστηκε επι θητείας στο δήμο αλλά εκείνος έχει δηλώσει με τη στάση του ανώτερος άνθρωπος.

Με λίγα λόγια κρατά ένα επίπεδο, ευγενούς άμιλλας σε αυτή την προεκλογική μάχη ίσως γιατί γνωρίζει ότι η κα Βάκα τα κάνει όλα αυτά παίζοντας το τελευταίο της χαρτι…

Το όνομα του γιατρού Άλκη Βόσσου είναι άρρηκτα συνδεδεμένο με την Καρυστία. Τον τόπο που γεννήθηκε, μεγάλωσε, δραστηριοποιήθηκε επαγγελματικά και αγαπά όσο τίποτε άλλο. Στόχος και σκοπός του ως αυτοδιοικητικός η πολυεπίπεδη ανάπτυξη της Καρυστίας που ήρθε τα τελευταία χρόνια να δικαιώσει την όλη προσπάθεια της δημοτικής αρχής Ραβιόλου, με τον ίδιο να έχει ουσιαστικό ρόλο σε όλο αυτό.

Οι δημότες δεν είναι περήφανοι μόνο που έχουν έναν άριστο επιστήμονα που μπορεί να μην έχει καταγωγή από την περιοχή, και που μέσα από τη δουλειά του τους κάνει περήφανους καθημερινά, αλλά και για έναν άνθρωπο που έβαλε υψηλούς στόχους μαζί με τον δήμαρχο Λευτέρη Ραβιόλο και η Καρυστία σημείωσε ραγδαίους πολυεπίπεδους ρυθμούς ανάπτυξης, τα τελευταία χρόνια.

Και φυσικά τα καλύτερα είναι μπροστά! Με την ίδια όρεξη και αγάπη συνεχίζουν μαζί Ραβιόλος –Βόσσος διεκδικώντας το επόμενο διάστημα ακόμα περισσότερα για τον τόπο τους. Τη δύναμη την αντλούν από την αγάπη του κόσμου που τόσα χρόνια αναγνωρίζει το έργο τους και είναι έτοιμος να τους δώσει όπως λένε για ακόμα μία φορά «λευκή επιταγή» στις επερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές!

Περιοδείες σε χώρους δουλειάς στην Χαλκίδα και στο κέντρο της Θήβας πραγματοποίησε ο Κώστας Μπασδέκης, υποψήφιος περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας με τη Λαϊκή Συσπείρωση.

Στη Χαλκίδα

Περιοδεία σε χώρους δουλειάς στην Χαλκίδα πραγματοποίησε ο Κώστας Μπασδέκης, υποψήφιος περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας με τη Λαϊκή Συσπείρωση, καλώντας τους εργαζόμενους. Επισκέφθηκε τις εγκαταστάσεις των Ναυπηγείων Χαλκίδας, συνοδευόμενος από τους υποψήφιους περιφερειακούς συμβούλους Ευβοίας Αντώνη Κούκουρα και Κώστα Κουλουρίδη . Στη συνέχεια επισκέφτηκε τη φαρμακοβιομηχανία "Galenica", συνοδευόμενος από τους υποψήφιους περιφερειακούς συμβούλους Ευβοίας Αντώνη Κούκουρα και Σοφία Ντούρου .

  Σε δήλωσή του μετά την περιοδεία ο Κώστας Μπασδέκης αναφέρει:

 "Οι εργαζόμενοι και οι εργαζόμενες της Στερεάς Ελλάδας και Εύβοιας, μπροστά στην κάλπη των τοπικών εκλογών στις 8 Οκτώβρη, θα πρέπει να λάβουν υπόψη τους, ότι, περιφέρεια και δήμοι δεν είναι άμοιροι ευθυνών που η ζωή μας γίνεται όλο και χειρότερη, η επιβίωση όλο και πιο δύσκολη.

  Περιφέρεια και δήμοι, είτε στην διοίκηση τους βρίσκονται παρατάξεις που έχουν άμεση προέλευση και στήριξη από ΝΔ, ΣΥΡΙΖΑ, ΠΑΣΟΚ είτε δήθεν ανεξάρτητοι, αποδέχονται και υλοποιούν την αντεργατική πολιτική των εκάστοτε κυβερνήσεων και της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Εφαρμόζουν πιστά την αντιλαϊκή πολιτική που θυσιάζει τις ανάγκες και τη ζωή του λαού για τα κέρδη των επιχειρηματικών ομίλων. Μια πολιτική που αφορά τόσο τις συνθήκες εργασίας, όσο για την προστασία της ζωής και της περιουσίας του λαού.

Δήμοι και περιφέρειες πρωτοστάτησαν στο να παγιωθούν οι ελαστικές μορφές εργασίας, οι συμβασιούχοι και τα προγράμματα ανακύκλωσης της ανεργίας και της φτώχειας. Διέλυσαν μια σειρά υπηρεσίες, όπως οι τεχνικές υπηρεσίες και διευθύνσεις ελέγχου και συντήρησης έργων, αποψιλώνοντάς τες από προσωπικό. Υπηρεσίες πού εκτός από σταθερή και μόνιμη εργασία, παρείχαν πολύτιμο έργο στο λαό σε κρίσιμους τομείς, το οποίο τώρα λυμαίνονται εργολαβικά συμφέροντα.

Την ίδια στιγμή, οι δήθεν υπερασπιστές των συμφερόντων του λαού, κλείνουν τα μάτια για την βαρβαρότητα και την εκμετάλλευση που επικρατεί στους χώρους δουλειάς. Κάνουν ότι "δεν άκουσαν, δεν είδαν" για τα νομοσχέδια των κυβερνήσεων που τσακίζουν τις ζωές και τα δικαιώματα των εργαζομένων, όπως το νομοσχέδιο - τερατούργημα που συζητιέται αυτές τις μέρες στη Βουλή.

Αυτή την πολιτική υπηρέτησε η παράταξη του απερχόμενου περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδας και εκ νέου υποψήφιου, Φανή Σπανού, αυτή την πολιτική εκπροσωπούν οι παρατάξεις των κκ Γκλέτσου, Μαρκόπουλου και Αποστολίδη που διεκδικούν τη διοίκηση της περιφέρειας.

Στη Στερεά Ελλάδα και την Εύβοια υπάρχουν μία σειρά τρανταχτά παραδείγματα. Το είδαμε στην περίπτωση της ΛΑΡΚΟ και την στήριξη στην εγκληματικούς σχεδιασμούς της κυβέρνησης. Το βλέπουμε καθημερινά στις βιομηχανίες των Οινοφύτων και του Σχηματαρίου, της Χαλκίδας, της Λαμίας και σε άλλες περιοχές της Στερεάς Ελλάδας και Εύβοιας.

Ας αναρωτηθούν οι εργαζόμενοι το πότε περιφέρεια και δήμοι στάθηκαν δίπλα τους, αν νοιάστηκαν για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν στο χώρο εργασίας τους. Και την ίδια στιγμή να αναζητήσουν το πόσες αποφάσεις έλαβαν και το πόσο νοιάστηκαν για να εξυπηρετήσουν επιχειρηματικά συμφέροντα.

Εργαζόμενοι και εργαζόμενες στη Στερεά Ελλάδα και Εύβοια θα πρέπει θα σκεφτούν καλά, ότι, την επόμενη μέρα των εκλογών θα βρουν απέναντί τους σύσσωμες τις παρατάξεις ΝΔ, ΣΥΡΙΖΑ, ΠΑΣΟΚ, αλλά και αυτούς που σήμερα αυτοπαρουσιάζονται ως "ανεξάρτητοι".

Ως Λαϊκή Συσπείρωση τους καλούμε να κάνουν ένα αποφασιστικό βήμα μπροστά και να ενισχύσουν τα ψηφοδέλτια της Λαϊκής Συσπείρωσης. Να δυναμώσουν τη "φωνή" τους στο περιφερειακό και τα δημοτικά συμβούλια, να ενισχύσουν τις δυνάμεις που στέκονται δίπλα τους στις διεκδικήσεις, είναι στο πλευρό τους στις πύλες των εργοστασίων, στις απεργίες και τα συλλαλητήρια".

Στη Θήβα

Ο Κώστας Μπασδέκης, υποψήφιος περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας με την Λαϊκή Συσπείρωση, συνοδευόμενος από τον Αντώνη Τουλουμάκο, υποψήφιο δήμαρχο Θήβας, με τη Λαϊκή Συσπείρωση, καθώς και υποψήφιους περιφερειακούς και δημοτικούς συμβούλους, πραγματοποίησε περιοδεία στη λαϊκή αγορά, σε συνοικίες και στο κέντρο της Θήβας.

Σε δήλωση του μετά την περιοδεία ο Κώστας Μπασδέκης αναφέρει:

"Και στην περιοχή της Θήβας η φτώχεια μεγάλωσε και δεν μπορεί να αντιμετωπιστεί με την εκμετάλλευση και κακοπληρωμένη δουλειά στα εργοστάσια της περιοχής.

Εκατοντάδες καταστήματα έκλεισαν και το εμπόριο μαραζώνει, η αγοραστική δύναμη του λαού περιορίστηκε σε πολύ λίγους.

Η αγροτική παραγωγή, στον κάμπο της Θήβας και την Κωπαΐδα μειώθηκε λόγω αυξημένου καλλιεργητικού κόστους.

 Η νεολαία δεν μπορεί να ονειρευτεί και να σχεδιάσει, οι συνταξιούχοι δεν μπορούν να αγοράσουν ούτε τα φάρμακά τους, οι ρομά και οι μετανάστες, χρόνια τώρα, έχουν εγκαταλειφθεί στην μοίρα τους.

Αυτό είναι το αποτέλεσμα της πολιτικής που πρεσβεύουν και υπηρετούν οι κκ Σπανός, Γκλέτσος, Μαρκόπουλος, Αποστολίδης.

Στις 8 Οκτώβρη ψηφίζουμε "Λαϊκή Συσπείρωση". Ο λαός της Θήβας και ολόκληρης της Στερεάς Ελλάδας μπορεί να βγει πιο δυνατός".

 

ναυπηγεια

ναυπηγεια

θηβα 1

Αυτό που έγινε στα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου της απερχόμενης δημάρχου Χαλκιδέων την περ. Τετάρτη και τις αγκαλιές με τον πολιτικό υβριστή της Βασίλη Καθαροσπόρη ξεπερνά τα όρια της πολιτικής ηθικής και αξιοπρέπειας καθώς και στην πολιτική υπάρχουν όρια. Είναι άλλο κάποιος να σου αντιπαρέρχεται με αντιπολιτευτική διάθεση και άλλο να σε χαρακτηρίζει «τη μεγαλύτερη πολιτική απατεώνισσά που πέρασε ποτέ από το Δήμο Χαλκιδέων».

Και εντάξει εκείνος πέρασε από όλους τους υποψηφίους συνδυασμούς και δε βρήκε στέγη, πάρα μόνο στη μεγάλη αγκαλιά της δημάρχου. Καρδιά αγκινάρα που λέει και ο λαός που σχολιάζει με φωτογραφία που έχει υποστεί φωτομοντάζ: Και ου το συμφέρον συνέζευξεν, ψηφοφόρος μη χωριζέτω!

Και όλα αυτά μπροστά στα μάτια των αυτοδιοικητικών, που το 2019 εξελέγησαν με τον συνδυασμό του Βασίλη Καθαροσπόρη, αλλά στην πορεία διαφώνησαν με την πολιτική του επικεφαλής τους και πήγαν στο συνδυασμό της Βάκα για καλύτερα. Χωρίς ίχνος πολιτικού σεβασμού από την - σύμφωνα με τον κ. Καθαροσπόρη - «πολιτική απατεώνισσα» στους αυτοδιοικητικούς της παράταξης της, τους οποίους επίσης έχει χαρακτηρίσει «πολιτικούς απατεώνες».

Αδύναμη η κα Βάκα να προστατέψει την τιμή και την υπόληψη ακόμα και των συνεργατών της. Χωρίς να συζητήσει το θέμα με κανέναν πριν καταλήξει. One woman show ο συνδυασμός….Όπως ήταν και ο δήμος όλα αυτά τα χρόνια! Και σίγουρα έχουμε δει αντίπαλους να ενώνονται αλλά όχι κι έτσι. Και αναρωτήθηκαν και οι ίδιοι οι υποψήφιοι της, μα τόσο πολύ ανάγκη έχουμε να δείξουμε ότι μας στηρίζει ένας αποτυχημένος αυτοδιοικητικός;

Και γιατί αποτυχημένος. Γιατί είχε υπερεκτιμήσει τις δυνάμεις του και νόμιζε ότι μπορεί να εκλεγεί δήμαρχος, περνώντας σε ψήφους τον Παγώνη. Ο οποίος δε θυσίασε στο βωμό της αξιοπρέπειας με την οποία πορεύτηκε όλα αυτά τα χρόνια το δημαρχιλίκι. Αν θυμάστε το 2019 δεν ήθελε με τίποτα να συνεργαστεί με τον Καθαροσπορη στο δεύτερο γύρο, χαρίζοντας ουσιαστικά τις εκλογές στη Βάκα.

Αποτυχημένος, γιατί με το «καλημέρα» στο δημοτικό συμβούλιο έχασε τους μισούς συμβούλους που πήγαν με την κα Βάκα. Αποτυχημένος, γιατί προσπάθησε να συμμαχήσει με τους επικεφαλής των δημοτικών παρατάξεων Γιώργο Σπύρου και Άννα Παππά και «έφαγε πόρτα»!

Αποτυχημένος, γιατί στη συνέχεια λειτούργησε ως προδότης των μελών του συνδυασμού του και εκείνον που ήθελαν να συμπορευτούν μαζί του, κάνοντας «κρυφό πολιτικό αρραβώνα» με τη Βάκα. Όταν το πληροφορήθηκαν την έκαναν και οι εναπομείναντες σύμβουλοι. Η πιο μεγάλη αποτυχία για τον ίδιο όμως ήρθε με το «ράπισμα» της Λίλιαν Ζλακώνη που αρνήθηκε να τον ακολουθήσει στην πολιτική κατρακύλα….

Και όλα αυτά η κα Βάκα τα είδε ως επιτυχία; Θεώρησε νίκη το γεγονός ότι ο πιο αποτυχημένος αυτοδιοικητικός «φαμφαρολόγησε» στα εγκαίνια του εκλογικού της κέντρου, προκαλώντας με τις γλοιώδεις εκφράσεις του το δημόσιο γίγνεσθαι; Και μετά από όλα αυτά, τρολάρουν όλες τις μέρες το σκηνικό αυτό στο διαδίκτυο ο κόσμος. Ο κόσμος που αναρωτιέται από τη μία, που μπορεί να βρεθεί κάποιος, αν πάρουν ξανά το δήμο στα χέρια τους Βάκα - Καθαροσπόρης και από την άλλη, τι θα μπορούσε να ενώσει τους δύο αυτούς αυτοδοικητικούς; Μα τα σκουπίδια! Για τα σκουπίδια την «ξεβάφτισε» τη Βάκα ο Καθαροσπόρης ανίκανη να το διαχειριστεί, «πολιτική απατεώνισσα» που χρεώνει το δήμο και θα πληρώσουν ακριβά το τίμημα των απορριμμάτων, όχι μόνο οι του δήμου Χαλκιδέων αλλά και των δήμων της Κεντρικής και Ν. Εύβοιας που εξυπηρετούσε ο ΧΥΤΑ Χαλκίδας κ.α

Και ο «ρήτορας της κωλοτούμπας» Βασίλης Καθαροσπόρης, για όσα είχε κατηγορήσει τη Βάκα τα έσβησε με μία γομολάστιχα, από την τελευταία συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου ήδη, που υπερψήφισε το μνημόνιο συνεργασίας με ιδιώτη για τη μεταφορά των σκουπιδιών, όπως το παρουσίασε η απερχόμενη δήμαρχος, χωρίς ίχνος αντιπολίτευσης αυτή τη φορά από την πλευρά του, αφήνοντας στο παρελθόν και τη λήθη τα περί «πολιτικής απατεώνισσας» (ο λαός όμως δεν ξεχνά)!!!! Επισφράγισε δε την «κωλοτούμπα» του με τη δημόσια δήλωσή του στα εγκαίνια της «καλής» του, «Σ’ αγαπώ»! Να τι τους ενώνει: Τα σκουπίδια!

Σας δημοσιεύουμε πως ο κόσμος σχολίασε στο fb το «γάμο» Βακας-Καθαροσπόρη!

379635455 313925127887473 7077847284816837613 n

Σελίδα 1 από 204

Το Evia Kosmos στο Facebook

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΥΒΟΙΑ ΓΙΑ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ

Κύλιση στην Αρχή
Eviakosmos.gr Designed By HarisPap Istodimiourgies.gr