Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Βαδίζει στα χνάρια του πατέρα του…

Ο Γενικός Ιατρός του Περιφερειακού Ιατρείου Αυλωναρίου Γιώργος Ζέρβας, με μεγάλη προσφορά στην τοπική και όχι μόνο κοινωνία, καθημερινά κερδίζει όλο και περισσότερο στον κόσμο. Η απόφαση του να είναι υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος, στο Δήμο Κύμης-Αλιβερίου με τη ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΙΑ, στην Εκλογική Περιφέρεια Αυλώνος, βρίσκει ανταπόκριση σε όλους εκείνους που πιστεύουν στη δυναμική προσωπικότητα του γιατρού αναγνωρίζοντας στο πρόσωπο του τον άνθρωπο που αγαπά τον τόπο του και με ανιδιοτέλεια θέλει να προσφέρει σ’ αυτόν.

Στα χνάρια του πατέρα του, υποστηρίζουν εκείνοι που γνώριζαν τον Γιάννη Ζέρβα από κοντά. Ιδιαίτερα αγαπητός ασχολήθηκε με τα τοπικά συμβούλια στο Αυλωνάρι επι σειρά ετών. Και ο τρόπος που διαχειριζόταν τις καταστάσεις έκανε τον κόσμο να τον εμπιστεύεται και να τον εκτιμά ακόμα περισσότερο.

Θυμούνται το γιατρό μικρό, να τον κρατάει από το χέρι ο πατέρας του και να τον έχει δίπλα του ακόμα και όταν έκανε πολιτικές συζητήσεις με τους συγχωριανούς και φίλους του. Και από ότι φαίνεται και ο γιατρός, γαλουχήθηκε από τον πατέρα του και μεγάλωσε ακούγοντας να του επισημαίνει ότι πρέπει να παλεύει για τον τόπο και τους ανθρώπους του και να προσφέρει. Ο Γιώργος, φέροντας και το γονίδιο όπως θα έλεγε κανείς, έκανε τα λόγια του πατέρα του στάση ζωής.

Μέχρι σήμερα μέσα από την προσφορά του στο συνάνθρωπο ως γιατρός. Και από δω και πέρα ως ένας αυτοδιοικητικός άξιος να διεκδικήσει όσα γίνεται περισσότερα.

Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 22 Μαϊ 2019 00:04

Σχετικά Άρθρα