Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Πετάει η …παντός καιρού ομάδα κρούσης!

Δυνατή η ομάδα του Δήμου Μαντουδίου-Λίμνης-Αγίας Άννας, αποτελούμενη από τον Αντιδήμαρχο, Αναπληρωτή Δημάρχου Γιώργο Σταμούλο, τον Αντιδήμαρχο Ηλεκτροφωτισμού Άγγελο Κωνσταντινάκη και τον Εντεταλμένο Σύμβουλο Πολιτικής Προστασίας, Αργύρη Λιάσκο.

Έχουν αποδείξει ότι είναι παντός καιρού και οι τρείς καθώς ότι και να συμβεί είναι κατάλληλα προετοιμασμένοι να αντιμετωπίσουν τις καταστάσεις πάντα προστατεύοντας τους δημότες και την περιοχή τους. Άριστη συνεργασία κάθε φορά και στην πρώτη γραμμή!

Και γι’ αυτό, σύμφωνα με πληροφορίες, έχουν κερδίσει την εκτίμηση του κόσμου αλλά και την εμπιστοσύνη του Δημάρχου Γιώργου Τσαπουρνιώτη, ο οποίος αισθάνεται δικαιωμένος για τις επιλογές των προσώπων που έχει κάνει σε καίριες και σημαντικές θέσεις.

Ένας δήμος που μετράει διαρκώς πληγές από τις θεομηνίες και που προσπαθεί να ανασυγκροτηθεί μετά την καταστροφική πυρκαγιά του Αυγούστου, αν δεν είχε και ανθρώπους όπως οι τρείς που προαναφέραμε πολύ δύσκολα θα μπορούσε να αντιμετωπίσει καταστάσεις!

Ο φωτογραφικός φακός τους συνέλαβε σε σύσκεψη λόγω επικείμενων ισχυρών καιρικών φαινομένων το Σαββατοκύριακο, σήμερα, στο δημαρχείο της Λίμνης , με τους τρείς άντρες να δηλώνουν «ετοιμοπόλεμοι!»

Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 18 Μαρτίου 2022 11:44

Σχετικά Άρθρα