Τελευταία Νέα

Έφτασαν να απειλούν τον Αντιδήμαρχο Γιώργο Σταμούλο γιατί ξεσκέπασε τις αδυναμίες του συστήματος για το ΕΚΑΒ!

Το θέατρο του παράλογου…θα έλεγε κανείς, ότι συμβαίνει τώρα στη Β. Εύβοια, αντιλαμβανόμενος κινήσεις ανθρώπων στο Δημο Μαντουδίου-Λίμνης-Αγίας Άννας που έφτασαν σε σημείο να απειλήσουν τον αντιδήμαρχο Γιώργο Σταμούλο, ο οποίος με δηλώσεις του στα ΜΜΕ για το τραγικό συμβάν που σημειώθηκε το πρωί, αναφέρθηκε για πολλοστή φορά στην καθυστέρηση του ασθενοφόρου να παραλάβει ένα βαριά τραυματία, ο οποίος έχασε τη ζωή του το μεσημέρι λίγα μέτρα από το Νοσοκομείο της Χαλκίδας στο οποίο γινόταν διακομιδή.

Την ίδια ώρα έχει ξεσηκωθεί όλη η τοπική κοινωνία για το θέμα του ΕΚΑΒ, καθώς δεν είναι η πρώτη φορά που χάνεται μία ανθρώπινη ζωή και έχει προηγηθεί…καθυστέρηση ωρών του ασθενοφόρου. Κάτι που έχει επισημανθεί και στους αρμόδιους για την ανασυγκρότηση της Β. Εύβοιας και αποτελεί δέσμευση του ίδιου του Πρωθυπουργού, όταν επισκέφθηκε την περιοχή μετά τη μεγάλη φωτιά, όπου και είχε δεσμευτεί για τη σύσταση σταθμού ΕΚΑΒ, στη Δάφνη.

Παρά τις προσπάθειες των πολιτικών όλων των κομμάτων της Εύβοιας και τις πιέσεις που έχουν ασκήσει για το θέμα και βουλευτές της Ν.Δ αλλά και πολιτευτές του Νομού, τίποτα δεν έχει γίνει μέχρι σήμερα. Ενώ τα σχόλια κάτω από την ανάρτηση του eviakosmos.gr, από κόσμο που έχει αγανακτήσει με την όλη κατάσταση αυτή δίνουν και παίρνουν!

Το Evia Kosmos στο Facebook

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΥΒΟΙΑ ΓΙΑ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ

Κύλιση στην Αρχή
Eviakosmos.gr Designed By HarisPap Istodimiourgies.gr