Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Δ. Αναγνωστάκης για την Κωπαϊδα: «Είμαστε εδώ για να αντιμετωπίσουμε τις στρεβλώσεις και τις παθογένειες και να δούμε πως θα αξιοποιηθεί ο πλούτος της περιφέρειας μας»

Χωρίς αντιπολιτευτική διάθεση, ο Επικεφαλής της Περιφερειακής Παράταξης «Στερεά Υπεροχής» Δημήτρης Αναγνωστάκης τοποθετήθηκε στη συζήτηση που έγινε για την Κωπαϊδα, στο Περιφερειακό Συμβούλιο Στερεάς Ελλάδας που πραγματοποιείται αυτή την ώρα στη Λιβαδειά, αναγνωρίζοντας ότι έχει γίνει έργο από την Περιφέρεια στην Κωπαϊδα, σημειώνοντας ότι θα μπορούσαν να είχαν γίνει πολλά περισσότερα.

«Είμαστε εδώ για να αντιμετωπίσουμε τις στρεβλώσεις και τις παθογένειες και να δούμε πως θα αξιοποιηθεί ο πλούτος της περιφέρειας μας» δήλωσε μεταξύ άλλων ο κ. Αναγνωστάκης στην τοποθέτηση του.

Ο κ. Αναγνωστάκης έθεσε τους προβληματισμούς προς το Σώμα, ρωτώντας ποιο είναι το ολιστικό όπως χαρακτήρισε σχέδιο που γίνονται οι όποιες παρεμβάσεις γίνονται από την Περιφέρεια, επισημαίνοντας ότι η Κωπαϊδα χρειάζεται στοχοθεσία συγκεκριμένη, συνυπογράφοντας πρόταση του δημάρχου Αλιάρτου –Θεσπιέων, Γιώργου Ντασιώτη ο οποίος στην τοποθέτηση του που προηγήθηκε στο Περιφερειακό Συμβούλιο, πρότεινε τη σύσταση ενός νέου Οργανισμού Διαχείρισης της Κωπαϊδας.

Ο κ. Αναγνωστάκης συμφώνησε με αυτή την πρόταση του δημάρχου διανθίζοντας την ακομα περισσότερο, επισημαίνοντας ότι αυτός ο Οργανισμός δεν θα πρέπει να είναι κρατικοδίαιτος αλλά η σύνθεση του να περιλαμβάνει και αγροτικό κόσμο και αιρετούς. Ως προς τη διαχείριση των υδάτινων πόρων, ο κ. Αναγνωστάκης πρότεινε να γίνει συνδιαχείρηση των υδάτινων πόρων με την ΕΥΔΑΠ.

Δεσμεύτηκε να καταθέσει προτάσεις ως παράταξη για την Κωπαϊδα στο Συμβούλιο όπως άλλωστε και οι άλλες παρατάξεις με το θέμα, να συζητηθεί στο μέλλον και πάλι στο Περιφερειακό Συμβούλιο σε άλλη διάσταση.

Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 13 Απριλίου 2022 15:41

Σχετικά Άρθρα