Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Τζέντλεμαν οικοδεσπότης ο Νίκος Μαυρίκος πήρε τα εύσημα από όλους!

Ο Δήμαρχος Σκύρου τίμησε καθ’ όλο το διάστημα που βρέθηκαν στην Σκύρο τα μέλη του Επιμελητηριακού Συμβουλίου Στερεάς Ελλάδας τα μέλη του. Από την ημέρα που βρέθηκαν στο Νησί, ο δήμαρχος ήταν μαζί τους. Το βράδυ της Παρασκευής που πραγματοποιήθηκε η τιμητική εκδήλωση ο κ. Μαυρίκος πήγε πρώτος και έφυγε τελευταίος! Την επόμενη μέρα

Και η ανταμοιβή του στο πρόσωπο όλων των Σκυριανών, μία συνεδρίαση αφιερωμένη στα θέματα που απασχολούν τη Σκύρο, αποκλειστικά! Με τον δήμαρχο να έχει τον πρώτο λόγο αλλά και να κλείνει με τη δευτερολογία του τη συνεδρίαση, στην οποία αξίζει να σημειωθεί ότι συμμετείχαν εκτός των επιμελητηριακών συμβούλων εκπρόσωποι της Ναυτικής Εταιρίας Σκύρου, εκπρόσωποι φορέων και συλλόγων.

Να σημειωθεί, ότι ως τζέντλεμαν οικοδεσπότης, ο κ. Μαυρίκος, δώρισε το βράδυ της Παρασκευής ένα Σκυριανό πανέρι με προϊόντα του Νησιού στον Πρόεδρο του Επιμελητηριακού Επιμελητηρίου Παναγιώτη Αγνιάδη και εκείνος ανταπέδωσε με μία τιμητική πλακέτα ενώ την επομένη, στη συνεδρίαση, του υπέγραψε τις δύο ιστορικές εκδόσεις του Επιμελητηρίου Βοιωτίας και το βιβλίο για τα 35χρόνια προσφοράς του, ως Πρόεδρος σ’ αυτό. Με την ευχή να επιτευχθούν οι στόχοι που μπήκαν σε αυτή τη συνεδρίαση με το Περιφερειακό Επιμελητήριο να συμβάλλει τα μέγιστα μαζί με την Περιφέρεια Στερεάς και τη Σκαπάνη, το νέο δημιούργημα της. (Σε νέα ανάρτηση οι τοποθετήσεις του δημάρχου Σκύρου)                

Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 31 Αυγούστου 2022 18:09

Σχετικά Άρθρα