Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Δωρεάν rapid και μοριακά τεστ για τους κατοίκους του Οξυλίθου στο Νοσοκομείο της Κύμης μετά από παρέμβαση της Περιφέρειας

Μετά από το σάλο που έχει δημιουργηθεί στον Οξύλιθο με τα κρούσματα COVID 19, που επανέλαβαν μοριακό τεστ και βγήκε αρνητικό, ο Εντεταλμένος Σύμβουλος Υγείας της Περιφέρειας Ανδρέας Τοουλιάς σε επικοινωνία με την Διοικήτρια του Νοσοκομείου της Κύμης Βασιλική Αγγελοπούλου, έκανε πρόταση να γίνουν δωρεάν και τα rapid tests και τα μοριακά τεστ σε όλους όσους πάνε στο Νοσοκομείο της Κύμης από τον Οξύλιθο για να κάνουν τεστ.

Κάτι στο οποίο συμφώνησε η διοικήτρια. Να σημειωθεί ότι σύμφωνα με πληρφορίες από τα 9 rapid tests που βρέθηκαν θετικά στον Οξύλιθο το Σάββατο, στα μοριακά που έγιναν στη συνέχεια τα 7 ήταν αρνητικά και κάποιοι έκαναν ακόμα και διπλό μοριακό, για επιβεβαίωση!

«Η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας συνεχίζει τον αγώνα για την αντιμετώπισης της πανδημίας. Μέλημα μας καθημερινά ο περιορισμός της διασποράς του ιού. Γι΄αυτό και συνδράμουμε ουσιαστικά κάνοντας rapid tests σε συνεννόηση πάντα με την τοπική αρχή. Σε ότι αφορά τον Οξύλιθο μετά την ανησυχία των κατοίκων που επικρατεί το τελευταίο διάστημα με rapid tests που έγιναν και βρέθηκαν θετικά και στο μοριακό στη συνέχεια βγήκαν αρνητικά, για να μην επιβαρύνονται οι κάτοικοι του χωριού οικονομικά, κάνοντας μοριακό τεστ για να επαληθεύσουν το αποτέλεσμα, η Περιφέρεια, ήρθε σε επαφή με το Νοσοκομείο της Κύμης και συγκεκριμένα με τη διοικήτρια» είπε πριν λίγο αποκλειστικά στο eviakosmos.gr ο Εντεταλμένος Σύμβουλος Υγείας κ. Τοουλιάς και συνέχισε:

«Η κα Αγγελοπούλου ανταποκρίθηκε στην πρόταση μας να γίνονται δωρεάν τόσο τα Rapid tests όσο και τα μοριακά, για τους κατοίκους του Οξυλίθου, εντελώς δωρεάν στο Νοσοκομείο της Κύμης. Την ευχαριστώ για την ανταπόκριση και τη συνεργασία και συνιστώ στους πολίτες του Οξυλίθου, ψυχραιμία. Όσοι θέλουν μπορούν να πάνε στο νοσοκομείο και να κάνουν τα τεστ, χωρίς καμία οικονομική επιβάρυνση».

Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 04 Ιουνίου 2021 22:51

Σχετικά Άρθρα