Τελευταία Νέα

Ανδρέας Τοουλιάς: Δεδομένη η στήριξη του κόσμου στο πρόσωπο του

Ο γιατρός από τη Β. Εύβοια Ανδρέας Τοουλιάς είναι ο άνθρωπος που συνεργάστηκαν όλοι οι φορεί ς κατά την περίοδο του covid όπου κέρδισε και το μεγάλο στοίχημα με τις δομές υγείας της Περιφέρειας Στερεάς οι οποίες με τη συνδρομή και της Περιφέρειας κατάφεραν να ανταποκριθούν στον μεγάλο αριθμό των περιστατικών που δέχονταν επάξια.

Ως εντεταλμένος σύμβουλος υγείας, ο Ανδρέας Τοουλιας παράλληλα επισκέφθηκε όλες τις δομές υγείας που βρίσκονται στην Περιφέρεια κατέγραψε τις ελλείψεις και το μέτρο του εφικτού καλύφθηκαν ανάγκες που είχαν να κάνουν είτε με εξοπλισμό είτε με εργασίες εξυγίανσης των χώρων. Είχε άψογη συνεργασία με τους συναδέλφους του στη Στερεά και η επιτυχία είναι εκείνη που του αναγνωρίζουν καθώς σημείωσε και μία σειρά ενημερωτικών δράσεων υγείας σε συνεργασία μαζί τους. Και δε σταμάτησε εκεί.

Με τον Περιφερειάρχη Φάνη Σπανό, έχοντας μία πολύ καλή συνεργασία έχει ήδη συζητήσει μία σειρά προτάσεων που θέλει να υλοποιήσει στην επόμενη θητεία. Γι’ αυτό τάσσεται και πάλι στο πλευρό του Φάνη Σπανού, καθώς για τον ίδιο ο Περιφερειάρχης αποτελεί σταθερή αξία και ρίχνεται στη μάχη του σταυρού σε ένα ανταγωνιστικό ψηφοδέλτιο, αλλά με την αισιοδοξία ότι ο κόσμος έχει ήδη αναγνωρίσει τη δουλειά που έριξε στην Περιφέρεια τα χρόνια που πέρασαν.

Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 04 Οκτωβρίου 2023 06:24

Το Evia Kosmos στο Facebook

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΥΒΟΙΑ ΓΙΑ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ

Κύλιση στην Αρχή
Eviakosmos.gr Designed By HarisPap Istodimiourgies.gr