Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Άδραξε την ευκαιρία ο Ραβιόλος να ζητήσει από τη Ζαχαράκη επιτάχυνση των διαδικασιών για τις μεγάλες τουριστικές επενδύσεις στην Καρυστία

Παρακολουθεί ανελλιπώς τις συνεδριάσεις της ΠΕΔ ο Δήμαρχος Καρύστου Λευτέρης Ραβιόλος. Δε θα μπορούσε συνεπώς να λείπει από τη σημερινή συνεδρίαση στο Δίστομο, που πραγματοποιήθηκε παρουσία της Υφυπουργού Τουρισμού Σοφίας Ζαχαράκη. Ο Λευτέρης Ραβιόλος, με την ανησυχία που τον διακρίνει για τον τόπο του ζήτησε από την Υφυπουργό μεταξύ άλλων να επισπευσθούν οι διαδικασίες για τις μεγάλες τουριστικές επενδύσεις που δρομολογούνται στον Δήμο μας ώστε να υλοποιηθούν το συντομότερο.

«Κατά τη συνεδρίαση της ΠΕΔ στο Δίστομο και παρουσία της Υφυπουργού Τουρισμού κας Ζαχαράκη, ζήτησα να γίνει υπέρβαση στις καθυστερήσεις της γραφειοκρατίας και να επιταχυνθούν οι διαδικασίες για τις μεγάλες τουριστικές επενδύσεις που δρομολογούνται στον Δήμο μας ώστε να υλοποιηθούν το συντομότερο ! Με κύριο σκοπό την τοπική πρόδο , την ανάδειξη του πολιτισμού και την ανάπτυξη του τουριστικού μας προϊόντος στοχεύουμε στην άμεση υλοποίηση των μεγάλων τουριστικών επενδύσεων αλλά και στην προσέλκυση ακόμη περισσότερων, ώστε να καταστήσουμε τον Δήμο μας έναν μοναδικό τουριστικό προορισμό για όλο το χρόνο» ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Ραβιόλος.

 

Σχετικά Άρθρα