Εκτύπωση αυτής της σελίδας

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ! Θετική η πρώτη απόφαση του ΣτΕ για το ΧΥΤΒΑ στον Δήμο Τανάγρας

Στο ΣτΕ είχαν προσφύγει ο Δήμος Τανάγρας και κάτοικοι της περιοχής αντιδρώντας στην κατασκευή του ΧΥΤΒΑ στον Δήμο Τανάγρας. Το θέμα αξίζει να σημειωθεί ότι είχε έρθει και στο Περιφερειακό Συμβούλιο Στερεάς, με εκπρόσωπο της εταιρίας κατασκευής να δίνει απαντήσεις στους συμβούλους και τους εκπροσώπους φορέων αναφορικά με το έργο.

Η πρώτη απόφαση του ΣτΕ σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του eviakosmos.gr για τον ΧΥΤΒΑ δικαιώνει την εταιρία που έχει ισχυριστεί ότι το έργο είναι απολύτως νόμιμο και με θετικό περιβαλλοντικό πρόσημο. Καθώς η αίτηση αναστολής των κατοίκων της περιοχής κατά της βεβαίωσης χωροθέτησης απορρίφθηκε.

Οι ίδιοι κάτοικοι έχουν κάνει αίτηση ακύρωσης, όπως και ο Δήμος, όπως προαναφέραμε. Η σημερινή απόφαση είναι καλό σημάδι με την απόφαση του ΣτΕ για τη βεβαίωση χωροθέτησης, αναφορικά με τις δύο αυτές αιτήσεις ακύρωσης.

Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 17 Οκτωβρίου 2024 22:54

Σχετικά Άρθρα