Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Πρώτη και με διαφορά στον Οξύλιθο η Προεδρίνα

Πρώτη και με διαφορά στο Τοπικό του Οξυλίθου ήρθε η Κλαίρη Κατσαρή, πρώην Πρόεδρος του Οξυλίθου. Οι συντοπίτες της αναγνώρισαν το έργο της και την προσφορά της όλα αυτά τα χρόνια και αυτή τη φορά την δυνάμωσαν ακόμα περισσότερο δείχνοντας της την αγάπη και την αφοσίωση στο πρόσωπο της.

Έτσι, η Κλαίρη Κατσαρή παρά τον πόλεμο που δέχθηκε από πολιτικούς αντιπάλους πριν και κατά τη διάρκεια των εκλογών, δυνάμωσε παίρνοντας 60 σταυρούς περισσότερους από αυτούς που είχε πάρει το 2014. Εξελέγη με 235 σταυρούς (175 το 2014).

Από τους Νέους Ορίζοντες εκλέγονται ακόμα ο Νίκος Ανδρέου με 151 ψήφους και η Ειρήνη Κουλουρίδου με 128 ψήφους. Της ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΙΑΣ οι υποψήφιοι εκλέγονται οι Βαγγέλης Καρτελιάς με 109 ψήφους και ο Κώστας Τριανταφύλλου με 108 ψήφους.

Και όπως όλα δείχνουν το Τοπικό στον Οξύλιθο έχει σφραγίδα Νέων Οριζόντων με Πρόεδρο όπως όλα δείχνουν την Κλαίρη Κατσαρή και πάλι! Και είναι ένα από τα πιο δυνατά τοπικά του Δήμου Κύμης Αλιβερίου με ανθρώπους έτοιμους να δουλέψουν από την επόμενη μέρα με ένα κοστολογημένο πρόγραμμα για τον τόπο τους. Πόσο μάλλον με δήμαρχο τον Δημήτρη Θωμά όπως ευελπιστούν πως θα είναι την επόμενη Κυριακή!

Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 27 Μαϊ 2019 23:55

Σχετικά Άρθρα