Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Δημήτρης Αναγνωστάκης: «Η δική μου υποψηφιότητα είναι μία άκρως αυτοδιοικητική υποψηφιότητα..»- Τι σχεδιάζει για την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας

Λίγες μέρες μετά την ανακοίνωση του Δημάρχου Σκύρου σύμφωνα με την οποία αποσύρει την υποψηφιότητα του για την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας και στηρίζει με την ομάδα του την υποψηφιότητα του Δημήτρη Αναγνωστάκη, ο υποψήφιος Περιφερειάρχης μιλά τη Δευτέρα 12 Νοεμβρίου στον ΕΥΡΙΠΟ 90fm, στην εκπομπή «ταδε έφη» με τη δημοσιογράφο Έφη Ντίνη για αυτή τη θετική εξέλιξη. Διαχωρίζει τη θέση του από το ΣΥΡΙΖΑ και καλεί τον κόσμο να συμμετέχει σε ένα διαπαραταξιακό ψηφοδέλτιο το οποίο επιδιώκει να στελεχώσει με αξιόλογους και έμπειρους υποψήφιους αυτοδιοικητικούς. Τέλος, μας δίνει μία «γεύση» από το πρόγραμμα του συνδυασμού του, εστιάζοντας στο μεγάλο πρόβλημα της ανεργίας και την αντιμετώπιση αυτής ιδιαίτερα σε ότι αφορά τους νέους. Και όχι μόνο από το σχεδιασμό δε λείπουν μεγάλα έργα για την Περιφέρεια τα οποία δεν έγιναν…

Συνέντευξη στην Έφη Ντίνη

Ο δήμαρχος Σκύρου, Μίλτος Χατζηγιαννάκης αποσύρει την υποψηφιότητα του για την Περιφέρεια Στερεάς και στηρίζει τη δική σας υποψηφιότητα. Ένα πρώτο σχόλιο θα ήθελα…

Με το Δήμαρχο Σκύρου το Μίλτο Χατζηγιαννακη, μας συνδέει μία μακροχρόνια φιλική σχέση ή πόσο μάλλον δε, μας ενώνουν ζητήματα που έχουν να κάνουν με την αυτοδιοίκηση Α’ και Β’ Βαθμού. Ήταν για μένα ζήτημα χρόνου να διαπιστωθεί η σύμπτωση, η ταύτιση απόψεων και στον προγραμματικό μας σχεδιασμό και λόγο αλλά και σε επίπεδο, αν θέλετε στοχοθεσίας και ιεράρχησης αυτών των στόχων. Έτσι, μας δόθηκε η δυνατότητα μέσα από μία ανοιχτή, ειλικρινή προσέγγιση να διαπιστωθεί ότι μπορούμε να συμπλεύσουμε, να συμπορευθούμε.

Θέλω δημόσια να ευχαριστήσω το Μίλτο γι’ αυτή την πολιτική του πράξη, αυτη την πολιτική του απόφαση. Ενώνουμε δυνάμεις, αθροίζουμε δυνάμεις και νομίζω πως είναι η αφετηρία για να δημιουργηθεί ένα πλατύ αυτοδιοικητικό μέτωπο όλων αυτών των δυνάμενων που ελπίζουν και που ξέρουμε ότι μπορεί να υπάρξει αλλαγή σελίδας.

Είναι μια δύσκολη περίοδος αυτή που διανύουμε. Ο καθένας συναισθάνεται το φορτίο ευθύνης που κουβαλάει στις πλάτες του και με βάση αυτό πράττει. Έτσι λοιπόν, συναισθανόμενοι αυτό το φορτίο ευθύνης, μπροστά στην πρόκληση να επουλώσουμε πληγές από την δεκαετή και πλέον κρίση που έπληξε ιδιαίτερα τις κοινωνικά ευάλωτες ομάδες. Έχοντας ως στόχο να αξιοποιήσουμε μέχρι τελευταίο σεντς την παρούσα προγραμματική περίοδο. Τις χρηματοδοτικές ευκαιρίες της Προγραμματικής Περιόδου που διανύουμε καθώς και να προετοιμάσουμε την νέα Προγραμματική Περίοδο 2021-2027, νομίζω ότι σε καμία περίπτωση δεν υπάρχουν περιθώρια για αφαίρεση η διαίρεση δυνάμεων.

Έτσι, την Παρασκευή 9 Νοεμβρίου το βράδυ, στο γραφείο του Δημάρχου Σκύρου έγινε αυτή η ολιστική προσέγγιση όλων των θεμάτων που απασχολούν την Περιφέρεια και καταλήξαμε ότι μπορούμε να πάμε μαζί!

Θεωρώ ότι έτσι θα συνεχίσουμε και στο επόμενο διάστημα. Θα προσθέτουμε δυνάμεις, είτε κοινωνικά κινήματα είτε συλλογικότητες ή γιατί όχι και πολιτικούς και κοινωνικού φορείς έτσι ώστε να δημιουργηθεί όλο εκείνη η πολιτική πρόταση και η σύνθεση του ψηφοδελτίου να είναι τέτοια που θα πείσει τους πολίτες ότι πραγματικά και ωριμότητα υπάρχει και εμπειρία υπάρχει και διάθεση για προσφορά.

Κύριε Αναγνωστάκη είστε γνωστός και στην πόλη της Χαλκίδας και στο Νομό μας αλλά και στους υπόλοιπους Νόμους της Περιφέρειας Στερεάς. Ως Γενικός Γραμματέας Δημόσιας Τάξης.Ένας άνθρωπος που κράτησε τις ισορροπίες, κάτι που σας αναγνωρίζει ο κόσμος. Πόσο δυσκολεύει στη συγκρότηση ενός πιο ανθρωποκεντρικού ψηφοδελτίου το Δημήτρη Αναγνωστάκη το χρίσμα ΣΥΡΙΖΑ;

Θέλω να σας ευχαριστήσω για την ερώτηση. Γιατί μου δίνετε μία ακόμη ευκαιρία μέσα από τη συχνότητα του ραδιοφώνου σας να ξεκαθαρίσω δύο ζητήματα.

Πρώτον, δεν είμαι κομματικό μέλος πόσο δε μάλλον δεν είμαι κομματικό στέλεχος του κυβερνώντος κόμματος, δηλαδή του ΣΥΡΙΖΑ. Πραγματικά μου δόθηκε η ευκαιρία από το 2015, να μπω σε μία προσπάθεια, να ορθοποδήσει η ελληνική οικονομία. Να προσπαθήσουμε να πετύχουμε το στόχο που ήταν να βγούμε από αυτόν τον ασφυκτικό κλοιό τω μνημονίων και από τότε μέχρι σήμερα υπηρετώ μία θέση ευθύνης που μου έχει ανατεθεί. Σε καμία περίπτωση, επαναλαμβάνω δεν έχω καμία οργανωτική σχέση με το κυβερνών κόμμα.

Το δεύτερο που θέλω να ξεκαθαρίσω. Η δική μου υποψηφιότητα είναι μία άκρως αυτοδιοικητική υποψηφιότητα. Και δεν το λέω επειδή το λένε οι άλλοι. Είναι γιατί, ακριβώς αυτό το χαρακτηριστικό έχει.

Σας είπα και με το αρχικό δελτίο τύπου – ανακοίνωση υποψηφιότητας μου, δεν προέκυψε από μία φιλοδοξία απλά προσφοράς, ούτε για να ικανοποιηθεί κάποια ματαιοδοξία. Υπήρξε μία σειρά συναντήσεων με αυτοδιοικητικά στελέχη. Γνωρίζετε ότι είμαι από το 1994 στο πεδίο της αυτοδιοίκησης και είδα ότι πραγματικά μπορούμε αθροίζοντας δυνάμεις να πετύχουμε κάτι καλύτερο. Και για μας τους πολίτες αλλά και για την ίδια την περιφέρεια. Υπό αυτή την έννοια καταλαβαίνετε πως δεν έχω «χρισματοδότηση», έχω την πολιτική στήριξη του ΣΥΡΙΖΑ.

Σας είπα όμως και προηγούμενα ότι θα επιχειρήσουμε ως συνδυασμός, ως ψηφοδέλτιο, να έχουμε στηρίξεις και από άλλους χώρους. Ελπίζω να τα καταφέρουμε.

Άρα, διαπαραταξιακό το ψηφοδέλτιο;

Αυτή είναι η στόχευση, αυτή είναι η προσπάθεια μας. Θα προσπαθήσουμε να εκφραστούν όλες οι πολιτικές, δημιουργικές, συλλογικές δυνάμεις που θέλουν να προχωρήσουμε προς τα εμπρός. Δεν αποκλείουμε κανέναν. Εννοείται και από το δημοκρατικό φάσμα. Όλοι είναι σε μία διαδικασία να συνεισφέρουν, να συμβάλλουν είτε με τις προτάσεις τους, είτε με την παρουσία τους στο ψηφοδέλτιο. Θέλουμε δηλαδή να κινητοποιήσουμε το σύνολο των παραγωγικών –δημοκρατικών δυνάμεων που υπάρχουν και στους πέντε Νομούς της Περιφέρειας, έτσι ώστε να παρουσιάσουμε την καλύτερη δυνατή πρόταση που θα είναι και εφαρμόσιμη και αποτελεσματική, ως προς την διαχείριση των ζητημάτων που απασχολούν την κοινωνία της Στερεάς Ελλάδας και βεβαίως τα πρόσωπα θα εγγυηθούν ότι μπορούν να υλοποιήσουν αυτή την πρόταση και να φέρουν το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

Ο Μίλτος Χατζηγιαννάκης ο οποίος είχε ανακοινώσει την κάθοδο του ως υποψήφιος Περιφερειάρχης Στερεάς, με διαπαραταξιακό ψηφοδέλτιο. Είχε καταφέρει να συσπειρώσει κόσμο από όλες τις παρατάξεις και στηρίζει ανοιχτά Δημήτρη Αναγνωστάκη. Αυτός ο κόσμος θα ακολουθήσει και το Δημήτρη Αναγνωστάκη ή δεν έχουν γίνει ακόμη σχετικές επαφές;

Από ότι γνωρίζω, και με διαβεβαίωσε και ο Μίλτος Χατζηγιαννάκης , δεν είναι μία προσωπική του απόφαση να στηρίξει το ψηφοδέλτιο το δικό μας ή να συμπορευτεί προσωπικά. Είναι μία συλλογική απόφαση που πάρθηκε από τα μέλη που συγκροτούσαν την παράταξη του κ. Χατζηγιαννάκη.

Άρα, είναι αυτονόητο ότι όλοι όσοι συμμετείχαν και συνδιαμόρφωσαν αυτή την απόφαση λογικά θα στηρίξουν την προσπάθεια της «Στερεάς Υπεροχής», του συνδυασμού που ηγούμαι. Είναι προφανές ότι θα γίνουν και συναντήσεις και συζητήσεις, έτσι ώστε και εκείνοι να έχουν τη δυνατότητα μέσα από το διάλογο να αντιληφθούν για το τι πρεσβεύουμε και πως θα το υλοποιήσουμε. Η ανακοίνωση δε του κ. Δημάρχου είναι απόλυτα σαφής. Ό,τι η παράταξή του συμπορεύεται με την παράταξη τη δική μου.

Άρα, νομίζω ότι το ερώτημα έχει απαντηθεί από την Παρασκευή (9.11.18) το βράδυ, το Σάββατο βγήκε η ανακοίνωση του Μίλτου.

Αντιλαμβάνεστε ότι στην πολιτική το κυρίαρχο χαρακτηριστικό είναι η εθελοντική προσφορά. Κανείς δε μπορεί να πάει κάπου εάν δεν το θέλει. Κανείς δε μπορεί να στηρίξει κάτι το οποίο δεν τον εμπνέει. Άρα έχω την εκτίμηση, βεβαιότητα είναι ότι όσοι έρθουν κοντά μας είναι γιατί θα έχουν πεισθεί ότι αξίζει τον κόπο. Γιατί έχουμε κάτι να δώσουμε. Γιατί κάνουμε τη διαφορά.

Υπό αυτή την έννοια, η παράταξη του κ. Χατζηγιαννάκη έχει αποφασίσει. Θα συμπορευθούμε και ελπίζω επαναλαμβάνω στην πορεία να αθροίσουμε και άλλες τέτοιες δυνάμεις.

Γνωρίζετε κι εσείς όπως και όλοι, και είναι κάτι που το αναγνωρίζουν στο πρόσωπο του Κώστα Μπακογιάννη ότι τα τελευταία χρόνια άλλαξε όντως σελίδα η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας. Έγινε δουλειά. Ποιο είναι το πλάνο του Δημήτρη Αναγνωστάκη για να κάνει αυτά που δεν έγιναν;

Αυτό που εγώ μπορώ να δηλώσω με απόλυτη πολιτική παρρησία είναι ότι ο Κώστας Μπακογιάννης είναι ένας χαρισματικός πολιτικός, οποίος αλήθεια είναι ότι προσπάθησε και δημιούργησε μία ομάδα η οποία δούλεψε.

Νομίζω ότι απολογισμός δεν έχει γίνει ακόμα σε σχέση και με τις εξαγγελίες, δηλαδή τις προγραμματικές δεσμεύσεις στην αρχή αυτής της αυτοδοικητικης περιόδου και βεβαίως υπάρχουν πράγματα τα οποία θα είχαν γίνει και δεν έχουν γίνει.

Παράδειγμα: Θα ήθελα πολύ πιο έντονη την κοινωνική πολιτική , δηλαδή την πολιτική συνοχής και ιδιαίτερα στις ομάδες που επλήγησαν επαναλαμβάνω από τις συνέπειες της μακροχρόνιας κρίσης. Εκεί, νομίζω ότι εμείς απαντάμε με ένα μακροχρόνιο, πολύ συγκεκριμένο πρόγραμμα. Με μία συγκεκριμένη πρόταση, αξιοποιώντας όλες τις χρηματοδοτικές ευκαιρίες που δίνει το Ευρωπαϊκό Ταμείο. Έχοντας αυξημένους προϋπολογισμούς για τη στήριξη αυτών των ομάδων.

Προφανώς δεν αμβλύνθηκαν οι ενδοπεριφερειακές ανισότητες. Σαφώς και δεν αντιμετωπίστηκε όσο θα ήθελα εγώ αποτελεσματικά. Το ζήτημα της Περιφερειακής Συνείδησης δεν καλλιεργήθηκε, δεν εδραιώθηκε. Δε νομίζω ό,τι διαφωνεί κάποιος ότι το επόμενο διάστημα πρέπει να δείξουμε ιδιαίτερη προσοχή, να ρίξουμε ιδιαίτερο βάρος στην προσπάθεια και της άρσης των ενδοπεριφερειακών ανισοτήτων αλλά και της καλλιέργειας μιας Περιφερειακής Συνείδησης που έχουμε ανάγκη για να προχωρήσουμε στην επόμενη μέρα.

Και βεβαίως να σας πω ότι και στην αρχική μου ανακοίνωση είπα ότι θα συνεχίσουμε από κει που έχουν δρομολογηθεί οι όποιες πρωτοβουλίες, ενέργειες, δράσεις, έργα της Περιφερειακής Αρχής. Ότι θετικό θα το στηρίξουμε. Ότι θεωρούμε ότι πρέπει να διορθωθεί, θα διορθωθεί και ότι πρέπει να συμπληρώσουμε, θα συμπληρώσουμε.

Αν με ρωτάτε, αν είμαι έτοιμος να σας παρουσιάσω τον Προγραμματικό λόγο του συνδυασμού μου, μπορώ να σας πω, σε άξονες, ναι. Αλλά είναι αυτονόητο ότι θέλει εξειδικευση μέσα από τις συναντήσεις που θα κάνουμε με όλους τους παραγωγικούς φορείς. Θα γίνει μία σειρά συναντήσεων με όλους εκείνους που θεωρούμε ότι έχουν να συμβάλλουν. Όπως είναι τα Επιμελητήρια, οι Εμπορικοί Σύλλογοι. Όλοι αυτοί οι φορείς που εμπλέκονται είτε αμέσως είτε εμμέσως με αυτό που λέμε παραγωγική δραστηριότητα.

Όραμά μας είναι μία ισόρροπη κοινωνική, οικονομική ανάπτυξη της Περιφέρειας με σεβασμό πάνω απ’ όλα στο περιβάλλον αλλά και στις εργασιακές σχέσεις. Αυτό είναι το βασικό μας πολιτικό υπόβαθρο και πάνω εκεί θα χτίσουμε τις πολιτικές μας.

Θεωρείτε ότι αυτά τα χρόνια η Εύβοια που είναι και ο μεγαλύτερος Νομός της Περιφέρειας και από τον οποίο κατάγεστε χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δε σας ενδιαφέρουν οι υπόλοιποι Νομοί, είναι αδικημένη ως ένα βαθμό; Θα μπορούσε να είχε πάρει ενδεχομένως πολλά περισσότερα;

Νομίζω ότι ο κάθε Νομός έχει αυτή την παρατήρηση να κάνει. Εμείς έχουμε ένα σημαντικό πρόβλημα κ. Ντίνη και νομίζω πως είναι το πρόγραμμα 10ετιων. Το Οδικό δίκτυο. Εάν δεν μπορέσουμε να αναμορφώσουμε το οδικό δίκτυο, δε μπορούμε να προσδοκάμε στην ουσία και μία σοβαρή οικονομική ανάκαμψη.

Υπό την έννοια αυτή, σαφέστατα θα μπορούσαν να είχαν γίνει περισσότερα πράγματα για το Νομό, όπως θα μπορούσαν να είχαν γίνει πράγματα και για τους υπόλοιπους Νομούς.

Αυτό που θα ήθελα έτσι, για να μην παρεξηγηθώ και μην παρερμηνευτεί, προφανώς το πρόβλημα της Περιφέρειας είναι η φτώχεια, είναι η ανεργία είναι η έλλειψη θέσεων εργασίας. Άρα λοιπόν, πρωτεύον, το κυρίαρχο είναι να μπορέσουμε να δημιουργήσουμε συνθήκες οικονομικής πρώτα ανάκαμψης και μετά ανάπτυξης δημιουργώντας ένα περιβάλλον επιχειρηματικό τέτοιο, που να δημιουργήσει θέσεις εργασίας.

Όταν παράδειγμα στην Εύβοια, μετά την αποβιομηχάνιση της περιοχής το ποσοστό των ανέργων ξεπερνά το 30% καταλαβαίνετε ότι όλα τα υπόλοιπα είναι σε δεύτερη μοίρα. Κυρίαρχα λοιπόν, η Περιφέρεια θα πρέπει μέσω των πολιτικών που θα αναπτύξει, μέσω των συνεργιών και συνεργασιών που θα κάνει με τα υπουργεία, ιδιαίτερα στο πλαίσιο εφαρμογής των τομεακών προγραμμάτων. Δημιουργώντας ένα περιφερειακό –επιχειρησιακό πρόγραμμα στοχευμένο.

Αξιοποιώντας όλες τις χρηματοδοτικές ευκαιρίες από την Ε.Ε να δημιουργήσει εκείνον τον καμβά, έτσι ώστε να μπορέσουμε να έχουμε νέες θέσεις εργασίας. Να μην φεύγουν τα παιδιά δηλαδή από τον τόπο τους για αναζήτηση εργασίας σε άλλες ευρωπαϊκές χώρες. Κάτι που δημιουργεί αιμορραγία και που δεν είναι καθόλου τιμητικό για το πολιτικό προσωπικό της Χώρας.

Αυτό όλο θα το αναζητήσετε μέσα από Ευρωπαϊκά προγράμματα;

Κυρία Ντίνη, οι χρηματοδοτικές ευκαιρίες που έχει μία περιφέρεια είναι συγκεκριμένες. Είναι η χρηματοδότηση από Ευρωπαϊκά Ταμεία, υπάρχει το ΠΔΕ (Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων), υπάρχουν τα Τομεακά Προγράμματα και το ΠΕΠ.

Όλα αυτά λοιπόν εξήγησα προηγούμενα ότι θα πρέπει να έχουν μία συγκεκριμένη σύνδεση, να έχουν μία συμπληρωματικότητα το ένα πρόγραμμα στο άλλο για να μπορέσουμε να ανακάμψουμε και να έχουμε την ανάπτυξη. Παράδειγμα, θα πρέπει οπωσδήποτε να γίνουμε πιο εξωστρεφείς ως οικονομία. Θα πρέπει να αξιοποιήσουμε όλα τα στρατηγικά μας πλεονεκτήματα που έχουμε ως Περιφέρεια.

Κοιτάξτε, πέραν του φυσικού πλούτου, έχουμε τέτοιο πολιτιστικό πλούτο και κάλος που διαθέτει η Περιφέρεια. Αυτό θα μπορούσε κάλλιστα να μας δημιουργήσει συνθήκες, να επιμηκύνουμε την τουριστική περίοδο και να μένουν οι επισκέπτες. Να μην έρχονται απλά να βλέπουν και να φεύγουν.

Γιατί η εγγύτητα στην Αθήνα, ναι μεν αποτελεί πλεονέκτημα, παράλληλα όμως μας δημιουργεί και το μειονέκτημα του ότι δεν κρατούμε τον κόσμο.

Άρα, θα μπορούσαν να γίνουν παράλληλα δράσεις, έτσι ώστε ο επισκέπτης, αυτός που θα έρχεται για να δει τους Δελφούς να μην μας φύγει την ίδια μέρα αλλά να τον κρατήσουμε για να μπορέσει να συνεχίσει αυτή την πολιτιστική του διαδρομή και την επίσκεψή του στα μνημεία και της Θήβας και της Ερέτριας και της Χαλκίδας.

Καταλαβαίνετε άρα ότι χρειάζεται μία δυνατή, συγκροτημένη πρόταση για να μπορέσουμε να δημιουργήσουμε συνθήκες ανάπτυξης περιφερειακής μας οικονομίας.

Σ’ αυτά νομίζω τα ζητήματα θα έχουμε το χρόνο στην πορεία να κάνουμε και συζητήσεις με τους άλλους υποψήφιους αλλά και εμείς ως συνδυασμός και παράταξη να καταθέσουμε ολοκληρωμένη πρόταση.

Κάτι που νομίζω οφείλουμε να κάνουμε, ανεξάρτητα από το όποιο αποτέλεσμα θα έχουμε στις εκλογές. Δηλαδή, με λίγα λόγια, θεωρώ ότι είναι μία χρυσή ευκαιρία όλες οι δυνάμεις να καταθέσουν προτάσεις και αυτές οι προτάσεις να σηματοδοτήσουν τη νέα πορεία, τη νέα μέρα για την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας.

Να πω ότι έχετε βάλει θα έλεγε κανείς πολύ ψηλά τον πήχη. Κάπως έτσι θα δούμε να στελεχώνετε και το ψηφοδέλτιο σας, με ανθρώπους που θα μπορούν να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις που έχει το πρόγραμμα του συνδυασμού που πριν μας δώσατε απλά μια γεύση;

Κυρία Ντίνη, είναι αληθές ότι θα φροντίσουμε να έχουμε την καλύτερη δυνατή σύνθεση του ψηφοδελτίου, έτσι ώστε αυτά που λέμε να μπορούμε και να τα υλοποιήσουμε. Μην ξεχνάτε όμως ότι υπάρχει μία τεράστια αυτοδιοικητική εμπειρία σε όλους τους μέχρι τώρα συμμετέχοντες και οι περισσότεροι από αυτούς έχουν θητεύσει και σε κεντρικές θέσεις διοίκησης.

Άρα, η ωριμότητα υπάρχει. Η εμπειρία υπάρχει. Η ευθύνη υπάρχει. Η όρεξη και η διάθεση υπάρχουν. Είναι ζήτημα της κοινωνίας και του πολίτη να κάνει την τελική του επιλογή σε ποιον θα εμπιστευθεί την επόμενη μέρα της Περιφέρειας.

Πότε πιστεύετε ότι θα είστε έτοιμος να κάνετε ανακοίνωση των πρώτων τουλάχιστον ονομάτων του ψηφοδελτίου σας,;

Επειδή ασχολείστε χρόνια με τη δημοσιογραφία και με το ρεπορτάζ των αυτοδιοκητικών εκλογών, είναι ίσως από τις πιο μακρές προεκλογικές περιόδους. Άρα, δεν πρέπει να γίνουν κινήσεις οι οποίες δε θα φέρουν εκείνο το αποτέλεσμα που με βάση την τακτική και τη στρατηγική επιδιώκουμε. Όλα θα γίνουν στο χρόνο τους. Νομίζω ότι αυτό που προέχει είναι να ξεκινήσουν στο χρόνο τους, όπως πολύ σωστά επισημάνθηκε από την πλευρά σας, ένας δημόσιος διάλογος για το τι προτείνει ο κάθε συνδυασμός, ο κάθε επικεφαλής, το κάθε ψηφοδέλτιο για τα μεγάλα και γιατί όχι, να μην το κρύψουμε και οξυμένα προβλήματα που υπάρχουν όπως αυτό, επαναλαμβάνω της ανεργίας και της απασχόλησης ιδιαίτερα των νέων ανθρώπων.

 

ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΔΗΜΗΤΡΗ ΑΝΑΓΝΩΣΤΑΚΗ ΕΔΩ:

 

 

 

Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 20 Νοεμβρίου 2018 03:22

Σχετικά Άρθρα