Τελευταία Νέα

Φάνης Σπανός: «Αισθάνομαι ότι έβγαλα ασπροπρόσωπους όλους αυτούς τους ανθρώπους που πίστεψαν σε μένα, στην ομάδα μας, στη δουλειά μας »

Ο νέος Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας, μεγάλος νικητής μιας εκλογικής μάχης που ξεκίνησε μόλις λίγους πριν, Φάνης Σπανός, στέκεται αντάξιος των περιστάσεων αλλά και του Προέδρου της Ν.Δ, Κυριάκου Μητσοτάκη για την Περιφέρεια και καταφέρνει να νικήσει το θεριό που λέγεται αποχή και να τερματίσει πρώτος με 52, 42 % στο β γύρο των Περιφερειακών Εκλογών.

Τη Δευτέρα 3 Ιουνίου το πρωί, ο νέος Περιφερειάρχης μίλησε στον ΕΥΡΙΠΟ 90fm και τη δημοσιογράφο Έφη Ντίνη για το εκλογικό αποτέλεσμα και την επόμενη μέρα στην Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας.

«Αισθάνομαι ότι έβγαλα ασπροπρόσωπους όλους αυτούς τους ανθρώπους που πίστεψαν σε μένα, στην ομάδα μας, στη δουλειά μας. Σε όλο αυτό που έχει γίνει όλα αυτά τα χρόνια με επιμονή και επιμονή σε όλες τις μικρές και μεγάλες νίκες που φέραμε για την Εύβοια. Με βάση τις οποίες ζητήσαμε και την εμπιστοσύνη των πολιτών. Οι συμπολίτες μου, μου έδειξαν αυτή την εμπιστοσύνη πολύ ιδιαίτερα και πολύ εμφατικά. Εδώ στον τόπο τον δικό μου, την Εύβοια. Και αυτό με γεμίζει με ακόμα περισσότερη χαρά» δήλωσε μεταξύ άλλων ο κ. Σπανός.

ΑΚΟΥΣΤΕ ΟΛΗ ΤΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΕΔΩ

 

Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 03 Ιουνίου 2019 22:44

Το Evia Kosmos στο Facebook

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΥΒΟΙΑ ΓΙΑ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ

Κύλιση στην Αρχή
Eviakosmos.gr Designed By HarisPap Istodimiourgies.gr