Τελευταία Νέα

Διπλή γιορτή για το Γυμναστικό με «πάρτι» έκπληξη αυτό το Σάββατο στην Κύμη

Ξεκίνησε δυνατά στη Θεσσαλονίκη και έχει σκοπό έτσι και ακόμη καλύτερα να συνεχίσει φέτος στην Α2 με σκοπό την άνοδό του στην Α1 ο Γυμναστικός Σύλλογος Κύμης. Η ομάδα που κάνει περήφανο το Ευβοϊκό μπάσκετ τα τελευταία 5 χρόνια σημειώνοντας διαδοχικές ανόδους αυτό το Σάββατο γιορτάζει πέντε χρόνια ύπαρξης στο ελληνικό μπάσκετ και κάνει γενέθλια υποδεχόμενη για πρώτη φορά φέτος στο σπίτι της στο Κλειστό Γυμναστήριο της Κύμης, στις 5 το απόγευμα την ομάδα της Βέροιας.

Ο Πρόεδρος του Γ.Σ Κύμης μιλώντας την Πέμπτη το πρωί στην εκπομπή «τάδε έφη» στον ΕΥΡΙΠΟ 90FMεπεσήμανε τη σημαντική προσπάθεια που γίνεται από προπονητές και παίχτες με στόχο τη νίκη. «Ο Γυμναστικός συνήθως στο πρώτο ημίχρονο διαβάζει τους παίχτες της άλλης ομάδας και μετά δίνει τον καλύτερο του εαυτό για την νίκη. Φέτος είναι ακόμη πιο δύσκολα τα πράγματα αλλά ξεκινήσαμε καλά» είπε ο κ. Θεοδώρου. Πληροφορίες αναφέρουν ότι όσοι βρεθούν στην Κύμη στα γενέθλια του Γυμναστικού αυτό το Σάββατο μάλλον θα βγουν κερδισμένοι, αφού τους περιμένουν πολλές εκπλήξεις!

Τέλος, αξίζει να σημειωθεί ότι ο Γυμναστικός Σύλλογος Κύμης δεν δοκιμάζεται μόνο αναμετρώντας τις δυνάμεις του μέσα στα γήπεδα. Παίζει μπάλα και στα τηλεοπτικά παιχνίδια! Έτσι την  Τετάρτη 7 Οκτωβρίου τους υποδέχτηκε στον ΑΛΦΑ ο Χρήστος Φερεντίνος ο οποίος έκανε μία superεκπομπή: «Άκου τι είπαν…», με τον Πρόεδρο της ομάδας Αλέξανδρο Θεοδώρου, τον Αντιπρόεδρο Σπύρο Τσικλιδή τον γραμματέα Βασίλη Παπασταμέλο τον αρχηγό της ομάδας Μάρκο Κολώκα και τον φροντιστή Γιώργο Στεφανή. Μία εκπομπή που δεν έχει ξαναγίνει …αφιέρωμα που αλλού; Στο Γυμναστικό Σύλλογο Κύμης. Η εκπομπή μαγνητοσκοπήθηκε την Τετάρτη και θα παίξει περίπου σε ένα μήνα. Σύμφωνα με όσα δήλωσε στο eviakosmos.grο Πρόεδρος της ομάδας Αλέξανδρος Θεοδώρου κρίβει πολλές εκπλήξεις καθώς η ομάδα του Γυμναστικού έφτασε μέχρι τον ΤΕΛΙΚΟ! Η συνέχεια…στους δέκτες σας!

akoy1

 

kedriki akoy

Το Evia Kosmos στο Facebook

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΥΒΟΙΑ ΓΙΑ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ

Κύλιση στην Αρχή
Eviakosmos.gr Designed By HarisPap Istodimiourgies.gr