100 Χρονια από την Ελευση του Οσιου Ιωαννη του Ρωσσου στην Ευβοια

Τελευταία Νέα

Στέφθηκε με μεγάλη επιτυχία η κοπή της πίτας του «Συλλόγου Εν Ελλάδι Περιστιάνων» στην Πάτρα…

Σε μία κατάμεστη από κόσμο αίθουσα, στο Κέντρο «Αίθριον Γλαύκου» στην Πάτρα έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα ο Σύλλογος Εν Ελλάδι Περιστιάνων, την Κυριακή 12 Φεβρουαρίου. Οι χωριανοί ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του Συλλόγου και παραβρέθηκαν σε μία λιτή εκδήλωση η οποία στέφθηκε με μεγάλη επιτυχία, και η οποία είχε στόχο την σύσφιξη των μεταξύ μας σχέσεων αλλά και τη διασκέδαση των χωριανών. Για δύο χρόνια η καραντίνα, μας είχε απομακρύνει από τέτοιου είδους events. Ήρθε η ώρα και η απάντηση δόθηκε από τους Περιστιάνους την Κυριακή, που στον αριθμό ξεπέρασαν τους 160 στην εκδήλωση της Πάτρας.

Ωστόσο, οι περισσότεροι το είδαν σα μία ευκαιρία να συναντηθούν και πάλι με αγαπημένα συγγενικά πρόσωπα και συγχωριανούς. Να ανταλλάξουν απόψεις για μια σειρά από δράσεις που ετοιμάζει ο σύλλογος για τη χρονιά που διανύουμε και να αναθερμάνει τις σχέσεις του.

Την πίτα έκοψε ο Πρόεδρος του Συλλόγου Ανδρέας Κεφάλας με την Αντιπρόεδρο Δωροθέα Βουγιουκλή, τον ταμία Γιάννη Παπακώστα και τα μέλη του Δ.Σ Τάσο Καγκάνη και Νίκο Ντίνη. Τυχεροί ο Γιάννης Μπαλής που κέρδισε ένα Λεύκωμα του Συλλόγου και ο Ευστράτιος Μπαλής που κέρδισε ένα διήμερο ταξίδι στη Σκύρο στο Ξενοδοχείο Νεφέλη, προσφορά της Έφης Ντίνη, ιδιοκτήτριας του web site eviakosmos.gr.

Να σημειωθεί ότι μεταξύ άλλων τίμησε με την παρουσία του ο Πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Περίστας Δημήτρης Πελέκης, ο οποίος αποδεικνύει έμπρακτα ότι βρίσκεται πάντα στο πλευρό του Συλλόγου. Η αγαστή συνεργασία Τοπικής Κοινότητας και Συλλόγου όλα αυτά τα χρόνια να σημειώσουμε, ότι μόνο θετικά αποτελέσματα έχει φέρει στο χωριό.

Τέλος, να επισημάνουμε ότι είναι η δεύτερη εκδήλωση αυτή. Η καθιερωμένη κοπή πίτας γίνεται κάθε χρόνο στον εορτασμό του Αγίου Αθανασίου, Προστάτη του χωριού, στην Περίστα.

PERP16

PERP29

PERP14

PERP1

PERP11

PERP17

perp4

PERP2

PERP5

PERP6

PERP8

PERP10

PERP18

 

PERP20

PERP22

 

 

 

 

Τελευταία τροποποίηση στις Κυριακή, 26 Μαρτίου 2023 14:58

Το Evia Kosmos στο Facebook

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΥΒΟΙΑ ΓΙΑ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ

Κύλιση στην Αρχή
Eviakosmos.gr Designed By HarisPap Istodimiourgies.gr