100 Χρονια από την Ελευση του Οσιου Ιωαννη του Ρωσσου στην Ευβοια

Τελευταία Νέα

Βόμβα μεγατόνων από τον Β. Κάργα: «Μόλις έμαθε ότι άλλαξα την κατάθεση μου με πήρε τηλέφωνο ο Μπαράκος και μου είπε να πάει η κόρη μου στο δήμαρχο να την προσλάβει ειδικό σύμβουλο- Είχαν έτοιμα τα χαρτιά…»

Σαν κεραυνός εν αιθρία έπεσε στην δικαστική αίθουσα, κατά τη διάρκεια της ακροαματικής διαδικασίας στην πολύκροτη δίκη «Θωμά», το πρωί της Πέμπτης, η αποκάλυψη για ρουσφέτι από πλευράς του Αντιδημάρχου Έργων του Δήμου Κύμης-Αλιβερίου Νίκο Μπαράκο, πριν από λίγες μέρες, για πρόσληψη στο Δήμο, ως ειδική σύμβουλο, της κόρης του, όταν μαθεύτηκε ότι, ο ίδιος, εν προκειμένω, ο Πρόεδρος της Τ.Κ Αχλαδερής, Βασίλης Κάργας, άλλαξε την αρχική του κατάθεση, στην οποία είχε αναφέρει ότι επί Θωμά, δεν είχε γίνει κανένα έργο στην Κοινότητα του.

Ο κ. Κάργας ανέφερε ότι τα έργα έγιναν και με το παραπάνω. Ενώ ισχυρίστηκε ότι άλλαξε μόνος του την κατάθεση πηγαίνοντας στο αείμνηστο δικηγόρο Άγγελο Ποθητάκη. Σε ότι αφορά την κατάθεση του στον Οικονομικό Επιθεωρητή για τα έργα, η διαδικασία όπως είπε διήρκησε ένα λεπτό.

«Στις 10 το βράδυ με πήρε ο Αντιδήμαρχος Νικός Μπαράκος, γνωρίζοντας ότι έχω αλλάξει την κατάθεση μου, και μου είπε να πάει η κόρη μου στο δήμαρχο να υπογράψει να την πάρει ειδική σύμβουλο. Ο Αγγελής είχε έτοιμη τη σύμβαση» είπε ο Πρόεδρος της Κοινότητας για να επισημάνει στη συνέχεια ο Πρόεδρος της έδρας «αφήσαμε το κακούργημα και πιάσαμε το ρουσφέτι».

Όλα τα παραπάνω να σημειωθεί ότι έχουν καταγραφεί στα πρακτικά της δίκης. Ενώ οι δικηγόροι της υπεράσπισης και το ακροατήριο έμειναν άφωνοι από αυτό που άκουσαν, από πλευράς των συνηγόρων της Πολιτικής Αγωγής έσπευσαν χαρακτηρίσουν το μάρτυρα κατηγορίας ως «ψευδομάρτυρα». Κάτι που δεν το δέχθηκε το δικαστήριο.

Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 25 Απριλίου 2023 16:25

Το Evia Kosmos στο Facebook

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΥΒΟΙΑ ΓΙΑ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ

Κύλιση στην Αρχή
Eviakosmos.gr Designed By HarisPap Istodimiourgies.gr