100 Χρονια από την Ελευση του Οσιου Ιωαννη του Ρωσσου στην Ευβοια

Τελευταία Νέα

Οι «μαϊμουδιές» της Βότση… Ανεξαρτητοποίηση με αιχμές κατά Θωμά για να κατέβει με ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΙΑ;

Καιρό φαίνεται ότι προσπαθούσε να βρει αφορμή να την κάνει με ελαφρά πηδηματάκια από το συνδυασμό του Δημήτρη Θωμά, η δημοτική σύμβουλος Κύμης-Αλιβερίου Σοφία Βότση και Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Αλιβερίου.

Η κα Βότση να σημειωθεί, ότι δεν πατούσε συχνά στα δημοτικά συμβούλια, αλλά ακόμα και αν δήλωνε παρουσία για θέματα που κρίνονταν στην ψηφοφορία, την έκανε με ελαφρά πηδηματάκια για να μην ψηφίσει.

Ενώ την ίδια ώρα, «κοινό μυστικό», τα χρήματα που έδωσε ο δήμος, 12.500€ αποκλειστικά και μόνο για τον Εμπορικό Σύλλογο Αλιβερίου, για τη Λευκή Νύχτα, πριν λίγους μήνες που μαρτυρούν και την αποκατάσταση των σχέσεων της κας Βότση με τη δημοτική αρχή, ως εκλεγμένη στο δήμο με το συνδυασμό της μείζονος αντιπολίτευσης. Χρήματα που δόθηκαν σύμφωνα με πληροφορίες μόνο για το συγκεκριμένο σύλλογο.

Την ίδια ώρα, όλα όσα συζητούνται για πιθανή κάθοδο του Νίκου Μπαράκου ως διάδοχη κατάσταση του νυν δημάρχου Θανάση Μπουραντά, παίρνει όλο και περισσότερο σάρκα και οστά. Και μπορεί ακόμα να μην έχει ανακοινωθεί επίσημα, αλλά το «πολιτικό παιδί» του νυν δημάρχου έχει ξεκινήσει ήδη τις επαφές και κλείνει υποψηφίους. Αναμεσά τους σύμφωνα με πληροφορίες, και η κα Βότση. Η οποία φέρεται να έχει δώσει τα χέρια με τον κ. Μπαράκο, πριν ακόμα αποχωρήσει από το συνδυασμό του κ. Θωμά, από τον οποίο απείχε επιδεικτικά τους τελευταίους μήνες. Την ίδια ώρα όμως έχει ήδη κάνει συναντήσεις για να είναι υποψήφια και με συνδυασμό της Περιφέρειας. Πως γίνεται αυτό; Μόνο η ίδια γνωρίζει…

Η συμπεριφορά της όλο αυτό το διάστημα είχε σύμφωνα με πληροφορίες προβληματίσει όχι το συνδυασμό του κ. Θωμά, αλλά τους ψηφοφόρους που δεν μπορούσαν να καταλάβουν τι πραγματικά θέλει να κάνει. Με δεδομένο, ότι την ψήφισαν με συνδυασμό Θωμά και αντί να παραιτηθεί, για να μη χάσει την καρέκλα όπως επισημαίνουν «χρησιμοποιεί» ψήφους Θωμά για να στηρίζει Μπουραντά; Διερωτώνται και μετά την ανεξαρτητοποίηση της. Με δεδομένο ότι όλα τα παραπάνω στην κλειστή κοινωνία του Αλιβερίου είναι γνωστά.

Πάντως, το αυτί του Δημήτρη Θωμά, δεν φαίνεται να ίδρωσε με την ανεξαρτητοποίηση της. Ίσως, να τον έβγαλε και από τη δύσκολη θέση. Ίσως πάλι ο ίδιος να γνώριζε πως εξελέγη η κα Βότση που όπως μαθαίνουμε δεν επηρεάζει το εκλογικό αποτέλεσμα για τη δική του παράταξη. Κάθε άλλο μάλιστα το ενισχύει… Τρία δυνατά χαρτιά, που δεν παλαντζάρουν στις πολιτικές ζυγαριές είναι έτοιμα να ριχτούν στη μάχη στο ψηφοδέλτιο του Θωμά στο Αλιβέρι.

Μετά τα όσα αναφέρει η ίδια στην επιστολή ανεξαρτητοποίησης της από το συνδυασμό του κ. Θωμά μόνο ως αστείο λαμβάνει η τοπική κοινωνία το λόγο στον οποίο αναφέρει. Δεν την προστάτευσε λέει ο κ. Θωμάς. Από τι; Το αντίθετο μάλιστα, μάλλον μέχρι εδώ αυτό έκανε αν και όπως όλα δείχνουν, γνώριζε. Αν δεν ισχύει, ότι έχει δώσει τα χέρια με τον πολιτικό αντίπαλο του συνδυασμού που την ψήφισαν οι δημότες και την εξέλεξαν, να βγει η κα Βότση με επιστολή της και να διαψεύσει, ότι θα είναι υποψήφια με τον κ. Μπαράκο, με τη ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΙΑ.

Διαφορετικά, άλλη φορά, λέει ο κόσμος στην περιοχή, όταν γράφει επιστολή στην οποία αναφέρει τις λέξεις «σεβασμός» και «αξιοπρέπεια» καλό είναι να μην τις χρησιμοποιεί με τόση ευκολία όταν θέλει να παίξει πολιτικά παιχνίδια και να κάνει σχετικές πολιτικές… μαϊμουδιές!

Θα επανέλθουμε αν χρειαστεί…

Η ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥ ΣΟΦΙΑΣ ΒΟΤΣΗ…

333534236 1189083085313442 5157239980268588670 n

332321028 1317160965517271 7588520390938818105 n

Τελευταία τροποποίηση στις Κυριακή, 26 Μαρτίου 2023 14:50

Το Evia Kosmos στο Facebook

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΥΒΟΙΑ ΓΙΑ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ

Κύλιση στην Αρχή
Eviakosmos.gr Designed By HarisPap Istodimiourgies.gr