Τελευταία Νέα

Flash back με Βασίλη Μπρατσιάκο-Το πέρασμα του Γυμναστικού Συλλόγου Κύμης από το Α Τοπικό στην Α1 –Η συγκίνηση του Coach και οι εκπλήξεις On air!

Ο μετρ των Coachτου Ευβοϊκού μπάσκετ Βασίλης Μπρατσιάκος, μίλησε για όλους και για όλα στον ΕΥΡΙΠΟ 90fmκαι στη δημοσιογράφο Έφη Ντίνη την Δευτέρα 6 Ιουνίου. Τη σχέση του με την οικογένεια Θεοδώρου- την παραίτηση στον Πρόεδρο- την συνεργασία του με τους παίχτες και τους συναδέλφους του – τον κόσμο της Κύμης που τον αγκάλιασε από την πρώτη στιγμή και τα μεγαλεία που τους επιφυλάσσει η Α1!

Η εκπομπή έκρυβε εκπλήξεις από παρεμβάσεις τόσο της Διοίκησης όσο και των παιδιών με τα οποία συνεργάστηκε από το Α Τοπικό και όχι μόνο. Έξι χρόνια ανοδικής πορείας στο Γυμναστικό Σύλλογο της Κύμης χωρίς να του χαρίζεται τίποτα. Μόνο κόπος, σκληρή δουλειά, μεθοδικότητα και πειθαρχία. Για να αισθάνονται όλοι μία οικογένεια και να πετυχαίνουν κάθε φορά το επιθυμητό αποτέλεσμα!!!

Ακούστε τη συνέντευξη του Βασίλη Μπρατσιάκου, τις δηλώσεις του Προέδρου Αλέξανδρου Θεοδώρου, την παρέμβαση του επιχειρηματία Γιάννη Θεοδώρου και της συζύγου του Ρούλας που είναι οι στυλοβάτες της όλης προσπάθειας, του αντιπροέδρου Σπύρου Τσικλιδή ιδρυτικού μέλους του Γ.Σ.Κύμης, των παιχτών που έκαναν τον coachνα συγκινηθεί στο στούντιο και του φροντιστή που είναι φανταράκι στον Εβρο, του Γιώργου Στεφανή!!!!

 

ΠΑΤΗΣΤΕ εδω ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΤΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ

Το Evia Kosmos στο Facebook

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΥΒΟΙΑ ΓΙΑ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ

Κύλιση στην Αρχή
Eviakosmos.gr Designed By HarisPap Istodimiourgies.gr