Τελευταία Νέα

Πρόκριση στους 8 του Κυπέλου Εύβοιας για τον Α. Ο. Αυλωναρίου – Σήμερα το παιχνίδι με την Καστέλλα στην έδρα του

Ο Α. Ο. Αυλωναρίου προκρίθηκε στους 8 του κυπέλλου Εύβοιας, αφού νίκησε τα Κόσκινα εκτός έδρας με 1-3, την Τετάρτη 19/10, το απόγευμα. Πραγματοποιώντας καλή εμφάνιση κατάφερε να ελέγξει το παιχνίδι σε όλη την διάρκειά του και χωρίς ιδιαίτερη δυσκολία, παρά τις πολλές απουσίες, πήρε την νίκη που τον οδήγησε στην προημιτελική φάση.

Το σκορ άνοιξε νωρίς, στο 11ο λεπτό, όταν ο Ηλίας Δήμου έκλεψε την μπάλα έξω από την περιοχή και με σουτ έκανε το 0-1. Στο 13ο λεπτό, τα Κόσκινα ισοφάρισαν με αυτογκόλ του Κόκκου.

Ο Ηλίας Δήμου σκοράρει με πέναλτι

Στο 36ο λεπτό, ο Φραγγής ανατράπηκε στην περιοχή και ο Ηλίας Δήμου με εύστοχο κτύπημα πέναλτι έκανε το 1-2.

Στο 48ο λεπτό, ο Βασίλης Βασιλείου με πλασέ από την μεγάλη περιοχή διαμόρφωσε το τελικό 1-3. Οι δύο ομάδες έχασαν ευκαιρίες να σημειώσουν κι άλλα γκολ με κορυφαία το δοκάρι, στο 64ο λεπτό, για τα Κόσκινα.

Αξιοσημείωτο το γεγονός της επανεμφάνισης μετά από αρκετό καιρό των Δημήτρη Βασιλείου και Δημήτρη Καραμπίνη.

Η σύνθεση του Α. Ο. Α: Κότσαρης, Δημάς(Καραμπίνης), Μπρεγκανάκου, Κόκκος, Παπίλας, Βασιλείου Βασ, Περιβολάρης(Μήτρου), Βασιλείου Δημ, Λαθουράς, Δήμου Ηλ.(Τσαλιαγκός Γιωρ.), Φραγγής.

Η κλήρωση της επόμενης φάσης θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα 24 Οκτωβρίου και οι αγώνες θα είναι διπλοί. Στην κλήρωση εκτός από το Αυλωνάρι θα συμμετέχουν από την Α΄ κατηγορία οι: Λήλας Βασιλικού, ΑΕΚ Χαλκίδας, Ηρακλής Ψαχνών, Αυλίδα, Αστέρας Βατώντα, και από την Β΄ κατηγορία Αιδηψός και  Σκεπαστή.

aoavlonarioy.blogspot.gr

Την Κυριακή 23 Οκτωβρίου στις 4 το απόγευμα στο γήπεδο «Νίκος Κούκης» στο Αυλωνάρι θα πραγματοποιηθεί ο αγώνας με την ομάδα της Καστέλλας.

Το Evia Kosmos στο Facebook

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΥΒΟΙΑ ΓΙΑ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ

Κύλιση στην Αρχή
Eviakosmos.gr Designed By HarisPap Istodimiourgies.gr