Τελευταία Νέα

Γ.Σ.ΚΥΜΗΣ: Τα έβαλαν με τους ΜΑΧΗΤΕΣ και βγήκαν ΝΙΚΗΤΕΣ (54-69) !

Το πρώτο ταξίδι στη Θεσσαλονίκη με το Γυμναστικό Σύλλογο της Κύμης να τα βάζει με τους ΜΑΧΗΤΕΣ και να βγαίνει ΑΛΩΒΗΤΟΣ! Το παρθενικό παιχνίδι στην Α2 κατηγορία στέφθηκε με επιτυχία για την ομάδα της Κύμης το Σάββατο το απόγευμα απέναντι στην ομάδα των Μαχητών Δόξας Πευκών (54-69). Ένα δυνατό παιχνίδι με τον Ιγκόρ Μιλόσεβιτς να παίρνει τη ρεβάνς, πετυχαίνοντας 23 πόντους για την ομαδάρα της Εύβοιας και με πολλά υποσχόμενος για τη συνέχεια!!

 Η ομάδα του Βασίλη Μπρατσιάκου έχει βάλει ψηλά τον πήχη φέτος σε μία κατηγορία όπου θα κληθούμε πολλές φορές να παρακολουθήσουμε παιχνίδια με κομμένη την ανάσα! Με την οικογένεια Θεοδώρου να έχει επενδύσει σε έμψυχο υλικό, χωρίς να αφήνει περιθώρια για στραβοπατήματα.

«Εκτός έδρας… για το γούρι, το πρώτο παιχνίδι και για τη φετινή αγωνιστική για τον Γυμναστικό» δήλωσε στο eviakosmos.grο Πρόεδρος της ομάδας Αλέξανδρος Θεοδώρου ικανοποιημένος για το αποτέλεσμα και όπως πάντα αισιόδοξα συγκρατημένος για όσα θα ακολουθήσουν.

 «Και οι δύο ομάδες ήταν ανέτοιμες. Καταφέραμε και περάσαμε από την αρχή μπροστά παρόλο που υπήρχε και για μας το ίδιο άγχος, της πρώτης αγωνιστικής. Ήταν μία νέα εμπειρία στο νέο ταξίδι στην Α2. Συνεχίζουμε δυνατά. Έχουμε πολλή δουλειά μπροστά μας και σας περιμένουμε όλους εντός έδρας, το επόμενο Σάββατο στην Κύμη στο παιχνίδι με φιλοξενούμενη την ομάδα της Βέροιας!»

 

gsk max1

 

gsk max5

 

gsk mx2

Το Evia Kosmos στο Facebook

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΥΒΟΙΑ ΓΙΑ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ

Κύλιση στην Αρχή
Eviakosmos.gr Designed By HarisPap Istodimiourgies.gr