Τελευταία Νέα

Μήνυμα με πολλούς αποδέκτες έστειλε ο Αλέξανδρος Θεοδώρου μετά τη νίκη της Κύμης επι του Άρη

Μήνυμα με πολλούς αποδέκτες έστειλε ο Πρόεδρος της ΚΑΕ Κύμης Αλέξανδρος Θεοδώρου μετά την νίκη της ομάδας στην έδρα της επι του Άρη με 75-57, πετυχαίνοντας τη μεγάλη ανατροπή λίγο πριν τη δύση του 2018.

Ο κ. Θεοδώρου με δήλωση του στο stereabasket.gr αφού δήλωσε ικανοποιημένος με το σημερινό αποτέλεσμα επεσήμανε πως η ομάδα αφήνει πίσω της ένα κακό διάστημα και προσπαθεί να βρει το δρόμο της.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του στο Stereabasket.gr:

«Δεν ξέχασαν οι παίκτες το μπάσκετ μετά το ματς με το Ρέθυμνο για το κύπελλο, μετά τη νίκη στη Νέα Σμύρνη, τη νίκη πρόκριση με το Περιστέρι, ακόμα και την ήττα στο καλάθι από τον Ολυμπιακό. Ήταν ένα κακό διάστημα που πιστεύω πως το αφήνουμε πίσω μας. Προσπαθούμε να βρούμε το δρόμο μας και θα τα καταφέρουμε. Εμείς ως διοίκηση και όλη η οικογένεια είμαστε κοντά στην ομάδα και δεν πρόκειται να τα παρατήσουμε. Να ξέρετε πάντως, πως είτε σωθεί η ομάδα είτε όχι έχω να πω πολλά. Δεν είναι τώρα η κατάλληλη ώρα, θα ειπωθούν όλα όμως την ανάλογη στιγμή. Σωθεί, δεν σωθεί η ομάδα, με το δεύτερο να το απευχόμαστε όλοι γιατί αυτή η ομάδα προσφέρει πάρα πολλά στην τοπική κοινωνία αλλά και σε ολόκληρο το νομό, θα πω πάρα πολλά και δυστυχώς για κάποιους δεν θα ηχήσουν καλά στα αυτιά τους. Καλή χρονιά σε όλους».

Το Evia Kosmos στο Facebook

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΥΒΟΙΑ ΓΙΑ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ

Κύλιση στην Αρχή
Eviakosmos.gr Designed By HarisPap Istodimiourgies.gr