100 Χρονια από την Ελευση του Οσιου Ιωαννη του Ρωσσου στην Ευβοια

Τελευταία Νέα

Από τις Ροβιές στο γραφείο του Αντιπεριφερειάρχη- Μαρούδης και Γεωργίου συναντήθηκαν με Σπανό και Παπαναστασίου

Ο Πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Ροβιών κύριος Γεώργιος Μαρούδης και ο κύριος Δημήτριος Γεωργίου, σύμβουλος ανάπτυξης συναντήθηκαν την περασμένη Τετάρτη (9/11/2016) με την πρόεδρο του περιφερειακού συμβουλίου κυρία Μίνα Παπαναστασίου, και τον αντιπεριφερειάρχη Ευβοίας κύριο Φάνη Σπανό, συζητώντας θέματα της περιοχής.

Επικοινωνήθηκαν θέματα σχετικά με έργα υποδομής, ενώ ιδιαίτερη έμφαση δόθηκε στην τουριστική ανάπτυξη και τη μείωση της ανεργίας. Παράλληλα, η συνάντηση επεκτάθηκε στην υιοθέτηση στρατηγικών καινοτομίας και θέματα πολιτισμού, αγροδιατροφής, τεχνολογίας, καθώς και διδάγματα και στατιστικές από εθνικές και διεθνείς πρακτικές.

Ο κύριος Μαρούδης δήλωσε: «Είμαι ευχαριστημένος από τη συνάντηση. Βρήκα μπροστά μου άτομα τα οποία ήταν ιδιαιτέρως πρόθυμα να ακούσουν και να στηρίξουν νέες, καινοτόμες ιδέες, για την ανάπτυξη του τόπου μας, αλλά και λύσεις σε υπάρχοντα θέματα.

Θα ήθελα, επίσης να αποκαλύψω ότι εμείς ήδη σχεδιάζουμε πιλοτικό στρατηγικό σχέδιο για την οργάνωση του τουριστικού προιόντος μας, το οποίο έχει ως ορίζοντα υλοποίησης της πρώτης φάσης το πρώτο τετράμηνο του 2017 και για αυτό θα έρθουμε τις επόμενες μέρες σε επαφή με τους επαγγελματικούς φορείς του τόπου. Ακόμα δουλέυουμε σε συγκεκριμένους δείκτες που θα μετρήσουν αξιόπιστα τις προτεραιότητες μας όπως η μείωση της ανεργίας και θα μας επιτρέψουν να αναπτύξουμε μια βιώσιμη, αποτελεσματική στρατηγική ανάπτυξης και ανάδειξης των πλεονεκτημάτων μας. Ζούμε σε έναν ευλογημένο τόπο και πρέπει επιτέλους να τον αναδείξουμε, με κύριο  άξονα τη συνεργασία»

Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 15 Νοεμβρίου 2016 21:23

Το Evia Kosmos στο Facebook

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΥΒΟΙΑ ΓΙΑ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ

Κύλιση στην Αρχή
Eviakosmos.gr Designed By HarisPap Istodimiourgies.gr