Τελευταία Νέα

Από θαύμα δε θρηνήσαμε θύματα σήμερα στον Περιφερειακό Αλιβερίου-Ντεραπάρισε φορτηγό ψυγείο μετά από σύγκρουση με Ι.Χ (φωτο)

Ως δρόμος καρμανιόλα χαρακτηρίζεται ο Περιφερειακός Αλιβερίου καθώς ο κίνδυνος σύγκρουσης οχημάτων ελλοχεύει εκτός από τις επικίνδυνες στροφές και στα σημεία που ο εν λόγω δρόμος διασταυρώνεται με το επαρχιακό οδικό δίκτυο.

Σήμερα το πρωί από θαύμα σε θρηνήσαμε θύματα στη διασταύρωση με τον δρόμο που οδηγεί στον Κάραβο Αλιβερίου, όταν σύμφωνα με πληροφορίες του eviakosmos.gr I.X που κατευθυνόταν από το Αλιβέρι στον Κάραβο μέσω του επαρχιακού οδικού δικτύου στη διασταύρωση με τον Περιφερειακό Αλιβερίου, ένα δρόμο με ιδιαίτερα αυξημένη κίνηση πέρασε στυγνά το δρόμο με αποτέλεσμα να συγκρουστεί με φορτηγό ψυγείο που κατευθυνόταν από Αλιβέρι προς Κύμη. Η σύγκρουση ήταν σφοδρή με αποτέλεσμα να ντεραπάρει στη μέση του δρόμου το φορτηγάκι. Ευτυχώς ,δεν τραυματίστηκαν οι οδηγοί και οι επιβάτες των δύο οχημάτων.

Αμέσως στο σημείο έσπευσαν Εθελοντές της Ομάδας Διάσωσης SAR 312 Αλιβερίου, αστυνομικοί του Α.Τ Αλιβερίου και άντρες της πυροσβεστικής Αλιβερίου προκειμένου να απεγκλωβίσουν τον οδηγό του φορτηγού. Την ίδια ώρα αστυνομικοί και άντρες της ομάδας διάσωσης ρύθμιζαν την κυκλοφορία που διεκόπη για λίγο.

Τον κώδωνα του κινδύνου για τους κινδύνους που ελλοχεύει ο συγκεκριμένος δρόμος έχουν κρούσει στους αρμόδιους κατά καιρούς απλοί πολίτες αλλά και φορείς της Περιοχής. Αξίζει να σημειωθεί  ότι πριν από δύο μήνες με έγγραφό του ο Εμπορικός Σύλλογος Αλιβερίου, επισημαίνει στον Αντιπεριφερειάρχη Εύβοιας Φάνη Σπανό τη σοβαρότητα του θέματος, ζητώντας άμεσα παρέμβαση με εμφανής σήμανση έτσι ώστε να προλάβουν τα χειρότερα. Τόσο ο Εμπορικός Σύλλογος όσο και ο Αντιπρόεδρος του Τοπικού Συμβουλίου Αλιβερίου Γιώργος Παπαδιόχος επισκέφτηκαν για το θέμα τον κ. Σπανό.

trkaravos5

trkaravos6

trkaravos4

trkaravos3

trkaravos1

trkaravos2

 

Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 27 Ιουλίου 2017 15:03

Το Evia Kosmos στο Facebook

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΥΒΟΙΑ ΓΙΑ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ

Κύλιση στην Αρχή
Eviakosmos.gr Designed By HarisPap Istodimiourgies.gr