100 Χρονια από την Ελευση του Οσιου Ιωαννη του Ρωσσου στην Ευβοια

Τελευταία Νέα

Σοβαρό τροχαίο με 6χρονο κοριτσάκι στο Αυλωνάρι

Σε κρίσιμη κατάσταση μεταφέρεται αυτή την ώρα στο Νοσοκομείο της Χαλκίδας από το Κέντρο Υγείας Αλιβερίου, το 6χρονο κοριτσάκι το οποίο το απόγευμα τραυματίστηκε σε τροχαίο στο Αυλωνάρι. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, το κοριτσάκι το οποίο έπαιζε με άλλα παιδάκια στην αυλή σπιτιού οικογενειακών φίλων, σε κλάσματα δευτερολέπτου και άγνωστο γιατί, βγήκε στο δρόμο και παρασύρθηκε από ΙΧ αυτοκίνητο που οδηγούσε μία γυναίκα. Το συμβάν σημειώθηκε στον δρόμο που οδηγεί από τα Χάνια στο Αυλωνάρι.

Αμέσως κλήθηκε ασθενοφόρο του Κέντρου Υγείας Αλιβερίου το οποίο παρέλαβε το παιδί σε κρίσιμη κατάσταση και το μετέφερε στο Κέντρο Υγείας Αλιβερίου, όπου κρίθηκε αναγκαία η διακομιδή της μικρούλας στο Νοσοκομείο της Χαλκίδας.

Στη συνέχεια, η μικρή μεταφέρεται στη Χαλκίδα και ανάλογα με την κατάσταση οι γιατροί της Χαλκίδας πιθανολογείται ότι θα το διακομίσουν στην Αθήνα , στο Νοσοκομείο «Παίδων», καθώς στο Νοσοκομείο της Χαλκίδας δεν λειτουργεί αξονικός τομογράφος. Μόλις σταθεροποιηθεί η κατάσταση της μικρούλας, θα τη διακομίσουν στην Αθήνα με την ευχή όλων, όλα να πάνε καλά με την υγεία της.

Στο μεταξύ, η οδηγός του αυτοκινήτου βρίσκεται στο Αστυνομικό Τμήμα Αλιβερίου όπου και δίνει κατάσταση για το τροχαίο, τα αίτια του οποίου ερευνώνται από τους αστυνομικούς.

Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 20 Οκτωβρίου 2017 20:46

Το Evia Kosmos στο Facebook

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΥΒΟΙΑ ΓΙΑ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ

Κύλιση στην Αρχή
Eviakosmos.gr Designed By HarisPap Istodimiourgies.gr