Τελευταία Νέα

Αγνοείται χωματουργός από το Αυλωνάρι-Καταπλακώθηκε από χωματουργικό μηχάνημα βαρέου τύπου

Ένας άνθρωπος με εμπειρία στο χειρισμό χωματουργικών μηχανημάτων βαρέου τύπου, έμελλε να καταπλακωθεί σήμερα από μπουλντόζα.

Το τραγικό περιστατικό σημειώθηκε σε περιοχή ανάμεσα σε Άγιο Γεώργιο και στο Γαβαλά στο δήμο Κύμης-Αλιβερίου κατά τη διάρκεια της ημέρας. Ο 70χρονος περίπου χωματουργός που αγνοείται καθώς έχει εντοπιστεί το τουμπαρισμένο όχημα αλλά όχι και χειριστής του, κατάγεται από το Αυλωνάρι.  

Πληροφορίες, αναφέρουν ότι ο άτυχος άντρας, κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, προσπάθησε να κατεβάζει την μπουλντόζα από την νταλίκα, όταν εκείνη, από άγνωστη αιτία, ντεραπάρισε και τον πλάκωσε, καταλήγοντας μαζί σε μία χαράδρα με νερό.

Συγγενικό του πρόσωπο ειδοποίησε την αστυνομία αφού ανησύχησαν που δεν είχε επιστρέψει από το πρωί στο σπίτι. Πυροσβεστικά οχήματα, ασθενοφόρο του Κέντρου Υγείας Αλιβερίου και συνάδελφοί του χωματουργοί δίνουν μάχη για να τον απεγκλωβίσουν, καθώς το σημείο είναι λασπώδες και ο γερανός δε μπορεί να πατήσει για να ανασύρει το βαρύ όχημα.

Μέχρι αυτή την ώρα δε έχει εντοπιστεί ο άτυχος χωματουργός. Ενώ όσο οι ώρες περνούν οι ελπίδες να βρεθεί ζωντανός όλο και λιγοστεύουν.

Τελευταία τροποποίηση στις Σάββατο, 11 Νοεμβρίου 2017 00:19

Το Evia Kosmos στο Facebook

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΥΒΟΙΑ ΓΙΑ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ

Κύλιση στην Αρχή
Eviakosmos.gr Designed By HarisPap Istodimiourgies.gr