bannerlive

Τελευταία Νέα

«Αυτοί με έβαλαν να τη σκοτώσω!»- Ανατροπή στο στυγερό έγκλημα που σημειώθηκε πριν από δύο περίπου μήνες στο Β’ Νεκροταφείο Αθηνών

  • -40σελιδο υπόμνημα του δολοφόνου της Δώρας Ζέμπερη αλλάζει εξ΄ολοκλήρου την υπόθεση που συγκλόνισε τη χώρα πριν από δύο μήνες
  • -Άλλαξε την κατάθεσή του και τώρα δηλώνει πως δύο άνδρες του ζήτησαν να τη σκοτώσει για δικούς της λόγους
  • -Συγκλονίζουν οι λεπτομέρειες της συμπληρωματικής του κατάθεσης – λέει πως ξέρει τα ονόματα των ηθικών αυτουργών!

Ανατροπή στο στυγερό έγκλημα που σημειώθηκε πριν από δύο περίπου μήνες στο Β’ Νεκροταφείο Αθηνών!

Ο Εμμανουήλ Εσσατζανιάν – Σοροπίδης, καθ’ ομολογίαν δολοφόνος της Δώρας Ζέμπερη, έστειλε στις 15 Δεκεμβρίου στον 18ο ανακριτή, ένα 40σέλιδο υπόμνημα στο οποία αποκαλύπτει ότι δεν δολοφόνησε τη Δώρα Ζέμπερη με σκοπό να τη ληστέψει, αλλά γιατί άλλοι τον έβαλαν να το κάνει! Πρόκειται το δίχως άλλο για συγκλονιστική εξέλιξη που αλλάζει όλα τα δεδομένα της υπόθεσης. Το eReportaz σας αποκαλύπτει το περιεχόμενο του υπομνήματος, σύμφωνα με το οποίο ο Σοροπίδης αναφέρει ξεκάθαρα πως δύο άνδρες τον οδήγησαν στο προσχεδιασμένο έγκλημα λόγω της επαγγελματικής ιδιότητας της Δώρας Ζέμπερη!

Ο 58χρονος δράστης κάνει λόγο για δύο άνδρες τους οποίους μάλιστα –  όπως ο ίδιος αναφέρει στην επιστολή του – μπορεί να κατονομάσει, ωστόσο δεν το κάνει διότι φοβάται για τη ζωή του. Τον έναν τον αναφέρει ως «αφεντικό» και στο υπόμνημα μιλά για συναντήσεις μαζί του στα δικαστήρια της Λουκάρεως και της Ευελπίδων.

Οι δύο άνδρες, σύμφωνα με την επιστολή του δράστη, του έταξαν 30.000 ευρώ για να σκοτώσει τη Δώρα Ζέμπερη, του έδωσαν προκαταβολή 2.000 ευρώ (ενώ αρχικά του είχαν πει για 4.000 ευρώ) και τον προμήθευσαν και με ναρκωτικά, για να προβεί στο στυγερό αυτό έγκλημα. Δική τους οδηγία ήταν μάλιστα να πάει να πουλήσει το κινητό στην Ομόνοια για να φανεί ως κίνητρό του η ληστεία!

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι δύο άνδρες του έδωσαν φωτογραφίες της Δώρας προκειμένου να μπορέσει εύκολα να την αναγνωρίσει. Ο δράστης παρακολουθούσε για πολλές ημέρες την νεαρή κοπέλα και στη δουλεία και στο σπίτι αλλά και στο νεκροταφείο όπου στις 18 Οκτωβρίου την σκότωσε με 14 μαχαιριές.

Σημειώνεται επίσης ότι στο κείμενό του ο 58χρονος αναφέρει με λεπτομέρειες πόσο συχνά και πού συναντούσε τους άνδρες αυτούς!

«Είχε στριμώξει πλούσιους ανθρώπους»

we1

Πριν από ελάχιστα λεπτά στην εκπομπή του Πέτρου Κουσουλού στο ραδιόφωνο του Alpha, ο δικηγόρος του πατέρα της άτυχης Δώρας Ζέμπερη, Απόστολος Λύτρας, αναφέρθηκε σε όσα γνωρίζει γύρω από την 40σέλιδη κατάθεση του δολοφόνου. Συγκεκριμένα, είπε πως του έκανε τεράστια εντύπωση πως ο δολοφόνος είχε μάθει ακόμη και τη μάρκα των τσιγάρων που κάπνιζε η άτυχη Δώρα Ζέμπερη και το κυριότερο, πως ο Σοροπίδης ελπίζει να είναι ζωντανός τη μέρα της δίκης, να μην τον σκοτώσουν στη φυλακή δηλαδή, για να μαρτυρήσει τα ονόματα των δύο ανθρώπων που τον ώθησαν στο έγκλημα!

Το eReportaz στις 13 Δεκεμβρίου, δύο μέρες πριν από την επιστολή του δολοφόνου προς τον ανακριτή, είχε συλλέξει πληροφορίες που μιλούσαν για συνεργούς στο έγκλημα! Διαβάστε τι είχαμε γράψει τότε και πως επιβεβαιωνόμαστε, καθώς ο δολοφόνος παραδέχθηκε στο υπόμνημά του πως σύχναζε έξω από το νεκροταφείο για μέρες προκειμένου να χαρτογραφήσει τις κινήσεις της Δώρας:

ΠΗΓΗ: http://www.ereportaz.gr

Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 08 Ιανουαρίου 2018 22:06

Το Evia Kosmos στο Facebook

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΥΒΟΙΑ ΓΙΑ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ

Κύλιση στην Αρχή
Eviakosmos.gr Designed By HarisPap Istodimiourgies.gr