Τελευταία Νέα

Αυτοκίνητα «δίπλωσαν» στα Βελούσια- Με αντιολισθητικές αλυσίδες η κίνηση των οχημάτων έως το Μονόδρι- Τι δήλωσε ο Αντιδήμαρχος Γιώργος Κότσαρης

Επί ποδός από το πρωί η Πολιτική Προστασία του Δήμου Κύμης –Αλιβερίου με τον Προϊστάμενο και οι αντιδήμαρχοι των Δημοτικών Ενοτήτων Αυλωναρίου και Κύμης. Με την επέλαση του χιονιά νωρίς το πρωί και την έντονη χιονόπτωση δημιουργήθηκαν προβλήματα στα Βελούσια με Ι.Χ που «δίπλωσαν» στο δρόμο και χρειάστηκε η παρέμβαση μηχανημάτων να καθαρίσουν το δρόμο από το χιόνι. Πρώτος στη μάχη, ως χειριστής μηχανήματος εκχιονισμού ο Αντιδήμαρχος Δ.Ε Αυλώνος Γιώργος Κότσαρης ο οποίος από το πρωί εκχιονίζει τον κεντρικό δρόμο που οδηγεί από τα Βελούσια μέχρι και μετά το Αυλωνάρι.

«Και το νέο κύμα κακοκαιρίας πλήττει και πάλι σε μεγαλύτερο βαθμό αυτή τη φορά, τη Δ.Ε Αυλώνος» δήλωσε το πρωί στον ΕΥΡΙΠΟ 90fm και στην εκπομπή «Τάδε ‘Εφη» με τη δημοσιογράφο Έφη Ντίνη, ο κ. Κότσαρης και συνέχισε: «Στα Βελούσια ανοίξαμε το δρόμο γιατί είχαν μείνει δύο αμάξια. Έχει πάγο κάτω και χρειάζεται προσοχή. Το χιόνι είναι από τα Βελούσια μέχρι οριακά στο Μονόδρυ. Η κυκλοφορία στον κεντρικό δρόμο και στα Χάνια Αυλωναρίου γίνεται κανονικά. Ωστόσο, οι οδηγοί θα πρέπει να είναι εφοδιασμένοι με αντιολησθητικές αλυσίδες. Έχω δύο γκρέιντερ στον κεντρικό δρόμο, 3-4 τσάπες. Ανεβαίνει μηχάνημα και προς την Οκτωνιά να ανοίξει το δρόμο».

Σύμφωνα με όσα είπε ο κ. Κότσαρης από τις 7 το πρωί έχει εκχιονίσει τον ίδιο δρόμο τρεις φορές λόγω της πυκνής χιονόπτωσης που επικρατούσε στην περιοχή. Παράλληλα έκανε έκκλησή μέσω του ραδιοφώνου στους κατοίκους της περιοχής αν δεν έχουν δουλειά να μην μετακινούνται. Μόνο αν υπάρχει ανάγκη και μετά από 4Χ4.

«Στείλαμε και άνοιξαν το δρόμο από το Οριό μέχρι το Βενζινάδικο του Μοναχού γιατί ερχόταν το καράβι από τη Σκύρο και έπρεπε να περάσουν τα αυτοκίνητα. Μηχάνημα καθαρίζει και στον Αγιώργη» δήλωσε ο κ. Κότσαρης.

avlonari1

Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 07 Ιανουαρίου 2019 14:21

Το Evia Kosmos στο Facebook

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΥΒΟΙΑ ΓΙΑ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ

Κύλιση στην Αρχή
Eviakosmos.gr Designed By HarisPap Istodimiourgies.gr