Τελευταία Νέα

Δίχασε τους Νεοδημοκράτες ο Ποδάρας στην Λαμία- Προσπάθησε να το μαζέψει ο Αυγενάκης και το έσωσε με Φάνη ο Μητσοτάκης

Πήγε για μαλλί και βγήκε κουρεμένος ο Πρόεδρος της ΝΟΔΕ Εύβοιας Πέτρος Ποδάρας στη Λαμία την Κυριακή το βράδυ. Η αναφορά του στην υποψηφιότητα της Έλενας Βάκα εφερε τα πάνω κάτω όχι μόνο στους νεοδημοκράτες που πήγαν όλοι μαζί με πούλμαν και έψαχναν στο τέλος να γυρίσουν με Ι.Χ στην Εύβοια, στην εκδήλωση από την Εύβοια αλλά και στον κ. Αυγενάκη που προσπάθησε να το σώσει και τελικά το μάζεψε ο πρόεδρος Κυριάκος Μητσοτάκης με αναφορά μόνο στο πρόσωπο του Φάνη.

Δυσανασχέτησαν όμως οι νεοδημοκράτες που είχαν πάει στη Λαμία για να στηρίξουν την υποψηφιότητα του Φάνη Σπανού, στην υποψηφιότητα που ρίχνει όλο το βάρος η Ν.Δ αδιαφορώντας στο τι θα γίνει με τους δήμους. Και εκεί που το θέμα της βραδιάς ήταν ο Φάνης Σπανός ήρθαν τα πάνω κάτω ακούγοντας τον Πρόεδρο της ΝΟΔΕ Εύβοιας Πέτρο Ποδάρα να δηλώνει στήριξη στην Ελενα Βάκα για τη Χαλκίδα. Σε βαθμό μάλιστα που ζήτησαν την παραίτηση του!

Αντέδρασε ο κόσμος του Καθαροσπόρη και του Μπάκα που επίσης προέρχονται από το χώρο της Ν.Δ. Για ακόμα μία φορά διχάζεται ο κόσμος της Ν.Δ και μάλιστα με δημόσια δήλωση Προέδρου ΝΟΔΕ που δεν κρατάει πλέον ούτε τα προσχήματα.

Όπως και να χει ήταν που ήταν «μαύρο πρόβατο» για τον Κυριάκο Μητσοτάκη ο Πέτρος Ποδάρας μετά την αποτυχημένη σε σχεδιασμό ΝΟΔΕ περιοδεία του στην Εύβοια. Απόψε κατάλαβε και ο Πρόεδρος γιατί τόση μεγάλη ανακατωσούρα στα της Νέας Δημοκρατίας στην Εύβοια… Αρκεί να καταφέρουν έστω και τώρα να το σώσουν!

Χαιρετισμός του προέδρου της ΝΟΔΕ Ευβοίας, κ. Πέτρου Ποδάρα, στην εκδήλωση των 5 ΝΟΔΕ Στερεάς Ελλάδας, παρουσία του Προέδρου της ΝΔ Κυριάκου Μητσοτάκη

Στο σύντομο χαιρετισμό του, ο πρόεδρος της ΝΟΔΕ Ευβοίας, κ. Πέτρος Ποδάρας, ανέφερε τα εξής:

«Κύριε Πρόεδρε, κύριε γραμματέα της ΠΕ, κύριε γραμματέα Οργανωτικού, κύριοι βουλευτές, κύριε Περιφερειάρχα, κύριε υποψήφιε περιφερειάρχα, κύριοι Δήμαρχοι, Αντιπεριφερειάρχες, δημοτικοί και περιφερειακοί σύμβουλοι, κυρίες και κύριοι, φίλες και φίλοι,

Με μεγάλη χαρά βρίσκομαι απόψε ανάμεσά σας, εδώ στην πρωτεύουσά μας τη Λαμία, ως συνδιοργανωτής αυτής της εκδήλωσης μαζί με τη φιλόξενη ΝΟΔΕ Φθιώτιδας, τον φίλο πρόεδρό της, και όλους τους φίλους προέδρους των Νομαρχιακών Οργανώσεων της ΝΔ στην περιφέρειά μας.

Θα ήθελα κατ’ αρχάς κύριε πρόεδρε, να σας διαβεβαιώσω, ότι μετά από μια μακρά περίοδο προετοιμασίας, οργανωτικής θωράκισης και συστηματικής προβολής του πολιτικού λόγου της Νέας Δημοκρατίας, είμαστε, σαν Νομαρχιακή Οργάνωση, σε ετοιμότητα, όπως ο ίδιος μας το έχετε ζητήσει στην τελευταία Σύνοδο προέδρων ΝΟΔΕ, για να ανταποκριθούμε στις εκλογικές προκλήσεις που έχουμε μπροστά μας, με πρώτη τη «μητέρα όλων των μαχών», τις εθνικές εκλογές, τις οποίες θα τις κερδίσουμε και στην Εύβοια, όποτε κι αν γίνουν, για να γίνει η Νέα Δημοκρατία αυτοδύναμη κυβέρνηση και εσείς ο Πρωθυπουργός όλων των Ελλήνων.

Είμαστε όμως σήμερα όλοι εδώ, κυρίες και κύριοι, για ένα συγκεκριμένο σκοπό. Να επιβεβαιώσουμε ενώπιον του Προέδρου μας την αταλάντευτη προσήλωση των 5 Νομαρχιακών οργανώσεων στην στήριξη με όλες μας τις δυνάμεις της κεντρικής επιλογής του Προέδρου μας, της υποψηφιότητας του Φάνη Σπανού για την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας.

Για το σκοπό αυτό κύριε Πρόεδρε εργαζόμαστε ήδη από την ημέρα της ανακοίνωσης της υποψηφιότητας, εδώ στη Λαμία τον περασμένο Νοέμβριο, η κάθε Νομαρχιακή Οργάνωση ξεχωριστά και όλες μαζί, συντονισμένα και σε συνεργασία με το επιτελείο του υποψηφίου Περιφερειάρχη, θα κορυφώσουμε αυτή τη συνεργασία μέχρι την ημέρα των εκλογών και θα τη διατηρήσουμε και μετά τις εκλογές με τον αυριανό Περιφερειάρχη μας Φάνη Σπανό, σφυρηλατώντας και εμείς από την πλευρά μας την έννοια της «Περιφερειακής Συνείδησης», η οποία αναδύθηκε στη Στερεά Ελλάδα για πρώτη φορά από τον οραματιστή σημερινό Περιφερειάρχη μας και αυριανό Δήμαρχο Αθηναίων, Κώστα Μπακογιάννη.

Με την ίδια ακριβώς αποφασιστικότητα σας διαβεβαιώ κύριε πρόεδρε, οι δυνάμεις μας συντάσσονται στην Εύβοια με την επιλογή σας για τη στήριξη της υποψηφιότητας της Έλενας Βάκα για την πρωτεύουσα του Νομού, τον Δήμο Χαλκιδέων.

Με την ίδια ακριβώς αποφασιστικότητα και τον ίδιο ενθουσιασμό θα δουλέψουμε σκληρά για να κερδίσουμε όλες τις μάχες που έχουμε μπροστά μας.

Μαζί Μπορούμε,

Ελλάδα Μπορούμε,

Στερεά Ελλάδα Μπορούμε! »

Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 04 Φεβρουαρίου 2019 02:02

Το Evia Kosmos στο Facebook

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΥΒΟΙΑ ΓΙΑ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ

Κύλιση στην Αρχή
Eviakosmos.gr Designed By HarisPap Istodimiourgies.gr