Τελευταία Νέα

Όλα έτοιμα για τη Λευκή Νύχτα στην Κύμη- Τα είπαν Θαλασσινός -Καρτελιάς...

Άψογη είναι η συνεργασία που έχει η Ένωση Επαγγελματιών-Βιοτεχνών-Εμπόρων Κύμης και Περιχώρων με το Δήμο Κύμης-Αλιβερίου που στηρίζει εμπράκτως και κάθε εκδήλωση που αφορά την στήριξη της τοπικής οικονομίας. Και βέβαια, οι πετυχημένες εκδηλώσεις προϋποθέτουν δυνατές συνεργασίες.

Ο Γραμματέας της Ένωσης Επαγγελματιών-Βιοτεχνών-Εμπόρων Κύμης και Περιχώρων Κώστας Θαλασσινός και ο Εντεταλμένος για τα πολιτιστικά θέματα του Δήμου Κύμης-Αλιβερίου Κώστας Καρτελιάς, συνεργάζονται άψογα προκειμένου και αυτή τη Λευκή Νύχτα να καταπλήξουν τα πλήθη.

Οι ιδέες πέφτουν στο τραπέζι και με καλή θέληση αφού συζητηθούν και με τον Πρόεδρο Κώστα Τράκο αλλά και με τα υπόλοιπα δυναμικά εξίσου μέλη του Δ.Σ της Ένωσης, γίνονται πράξη. Και τα καλύτερα έρχονται…

Η Λευκή Νύχτα της Κύμης αποτελεί θεσμό για την περιοχή! Κάθε χρόνο δυναμώνει όλο και περισσότερο με τους επιχειρηματίες να έχουν μπει στο πνεύμα των εορτών και να κάνουν μοναδικές εκπτώσεις, δίνοντας την ευκαιρία στον επισκέπτη να αγοράσει ποιοτικά προϊόντα σε πολύ καλές τιμές.

Η Κύμη φοράει τα γιορτινά της αυτό το Σάββατο 14 Δεκεμβρίου στις 6 το απόγευμα, ανάβοντας το Χριστουγεννιάτικο δέντρο στην Πλατεία, με πολλές εκπλήξεις από την Ένωση και τους Συλλόγους που συμμετέχουν. Και βέβαια διασκεδάζουμε όλοι μέχρι το πρωί με Κώστα Δόξα σε μία μοναδική συναυλία!

Τελευταία τροποποίηση στις Κυριακή, 08 Δεκεμβρίου 2019 14:43

Το Evia Kosmos στο Facebook

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΥΒΟΙΑ ΓΙΑ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ

Κύλιση στην Αρχή
Eviakosmos.gr Designed By HarisPap Istodimiourgies.gr