Τελευταία Νέα

Η Επιτροπή Αιμοδοσίας του Δήμου Διρφών- Μεσσαπίων για την Παγκόσμια Ημέρα Εθελοντή Αιμοδότη

Η Επιτροπή Αιμοδοσίας του Δήμου Διρφύων - Μεσσαπίων, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Εθελοντή Αιμοδότη , η οποία έχει καθιερωθεί από τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας να εορτάζεται στις 14 Ιουνίου, με στόχο να τιμήσει τον ανώνυμο εθελοντή Αιμοδότη για την ανιδιοτελή προσφορά του θέλει με τη σειρά της να τιμήσει τους δικούς της Αιμοδότες!!!

Η προσφορά σε υλικό επίπεδο είναι ανταμοιβή... Η προσφορά σε συναισθηματικό επίπεδο είναι αγάπη , την οποία δεν αισθανόμαστε απλά, αλλά την δείχνουμε με λόγια και πράξεις. Αν φανταστούμε την προσφορά σαν έναν ιό , που μεταδίδεται και πολλαπλασιάζεται θα διαπιστώσουμε ότι : αν κάνεις καλό, δε θα λάβεις πίσω απλά πολλαπλάσια, αλλά θα εμπνεύσεις αυτόν που προσφέρεις να συνεχίσει την αλυσίδα του καλού!!!!

Όλοι εμείς κι όλοι εσείς κι όλοι μαζί στο Δήμο Διρφύων -Μεσσαπίων έχουμε καταφέρει τον ιό της προσφοράς να τον μεταδώσουμε τόσο όσο να γίνει τρόπος ζωής!!!! Οι πολίτες του Δήμου μας σε κάθε Αιμοδοσία αποδεικνύουν τον πολιτισμό τους, τον ανθρωπισμού τους , χαρακτηριστικά που αρμόζουν στον σύγχρονο άνθρωπο. Ακόμα, και μέσα στις δύσκολες; στιγμές; της Πανδημίας, δεν δίστασαν να δείξουν την αλληλεγγύη τους προσφέροντας το πιο πολύτιμο δώρο ζωής στους συνανθρώπους τους...

Ένα, μεγάλο ΜΠΡΆΒΟ σε όλους... γιατί το καλό δε χρειάζεται να είναι ακριβό για να έχει αξία!!! Ένα πολύ μεγαλύτερο... ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ... γιατί δίνοντας περισσότερα από όσα λαμβάνουμε , είναι βέβαιο πως θα λάβουμε περισσότερα από όσα δώσαμε!!!! ΔΏΣΤΕ ΑΊΜΑ ΚΑΙ ΚΆΝΤΕ ΤΟΝ ΚΌΣΜΟ ΥΓΙΕΣΤΕΡΟ!!!!

Τελευταία τροποποίηση στις Κυριακή, 14 Ιουνίου 2020 13:43

Το Evia Kosmos στο Facebook

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΥΒΟΙΑ ΓΙΑ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ

Κύλιση στην Αρχή
Eviakosmos.gr Designed By HarisPap Istodimiourgies.gr