Τελευταία Νέα

Μάκης Βορίδης: «Καταγράψαμε ζημιές ύψους 1.400.000€ -Τα 800.000€ καλύπτονται από τον ΕΛΓΑ »- Δεν πίστευε στα μάτια του με τη μεγάλη καταστροφή που υπέστη εταιρία μανιταριών στο Δήμο Διρφύων-Μεσσαπίων

Στις πληγείσες επιχειρήσεις του Δήμου Διρφύων –Μεσσαπίων και Χαλκιδεών περιόδευσε το μεσημέρι της Τρίτης 25 Αυγούστου ο Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Μάκης Βορίδης συνοδευομενος απο τον Περιφερειάρχη Φάνη Σπανό. Ο Υπουργός συνομίλησε με επιχειρηματίες που επλήγησαν από τη φονική Θεομηνία, σε Βασιλικό, Πισσώνα, Αμφιθέα, Τριάδα και Χαλκίδα. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Υπουργός έμεινε έκπληκτος από τις ζημιές που υπέστη επιχείρηση μανιταριών στην Αμφιθέα.

«Υλοποιήσαμε από την πρώτη στιγμή τις δεσμεύσεις που είχε αναλάβει ο Πρωθυπουργός καταγράφοντας ο ΕΛΓΑ τις ζημιές προκειμένου να έχουμε μία πλήρη εικόνα και να προχωρήσει η διαδικασία των αποζημιώσεων ώστε να μη δημιουργηθεί το παραμικρό κενό » δήλωσε το ίδιο απόγευμα στο Περιφερειακό Μέγαρο Εύβοιας, ο κ. Βορίδης μετά τη σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε, αφού ευχαρίστησε τον Διευθυντή του ΕΛΓΑ στην Εύβοια για την άμεση καταγραφή των ζημιών και συνέχισε:

«Μετά από αυτή την καταγραφή, έχουμε διαπιστώσει συνολικά ζημιές οι οποίες ανέρχονται στο ποσό του 1.400.000€. Άλλες από αυτές καλύπτονται, περίπου οι 800.000€ άμεσα από τον ΕΛΓΑ και σε άλλες θα πρέπει να ακολουθήσουμε άλλη διαδικασία».

ΑΚΟΥΣΤΕ ΕΔΩ ΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΑΡΓΟΤΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΚΑΙ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΜΑΚΗ ΒΟΡΙΔΗ

 

 

Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 26 Αυγούστου 2020 13:00

Το Evia Kosmos στο Facebook

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΥΒΟΙΑ ΓΙΑ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ

Κύλιση στην Αρχή
Eviakosmos.gr Designed By HarisPap Istodimiourgies.gr