Τελευταία Νέα

ΔΗΜΟΣ ΚΥΜΗΣ-ΑΛΙΒΕΡΙΟΥ: Ολοκληρώθηκε το έργο που αφορά ασφαλτοστρώσεις στην Ακτής Νηρέως προυπολογισμού 731.773,30€

Ένα μεγάλο έργο για την περιοχή του Αλιβερίου ολοκληρώθηκε από το Δήμο Κύμης –Αλιβερίου. Σύμφωνα με ανακοίνωση που εξέδωσε ο δήμος, ένα πολύ σημαντικό όπως χαρακτηρίζει έργο που αφορά ασφαλτοστρώσεις στον Οικισμό της Ακτής Νηρέως ολοκληρώθηκε.

Όπως επισημαίνει ο δήμος Κύμης-Αιβερίου οι ασφαλτοστρώσεις στην Ακτή Νηρέως είχαν προϋπολογισμό 731.773,30€ και αφορούν στις οδούς Αθηνάς, Ερμού ,Μεταμόρφωσης Σωτήρος, Θεμιστοκλέους, Νέας Τρίτης, Αριστομένους, Κίμωνος, Θησέως, Απόλλωνος, Αχιλλέως, Διονύσου, Αιόλου, Αφροδίτης, Αρτέμιδος, Δημητσάνας, Μίνωα, Ιάσωνος και Ηρακλείου. Οδοί παράλληλες της παραλιακής Ε.Ο μεταξύ πρώτης και τρίτης εισόδου, σύμφωνα με όσα προέβλεπε η μελέτη που εγκρίθηκε από το Δημοτικό Συμβούλιο.

Συνολικά ασφαλτοστρώθηκαν 40.000 τετραγωνικά μέτρα με χρηματοδότηση η οποία προήλθε από τα χρήματα των πυρόπληκτων του 2007. Για την ιστορία, το συγκεκριμένο έργο εντάχθηκε, μελετήθηκε και δημοπρατήθηκε στην προηγούμενη δημοτική περίοδο (2014-2019).

Με το έργο αυτό, όπως επισημαίνει ο Δήμος Κύμης-Αλιβερίου, αποκαταστάθηκε μερικώς η αδικία που είχε υποστεί ο οικισμός καθώς μέχρι το 2014 δεν είχε προβλεφθεί ούτε ένα ευρώ για την Ακτή Νηρέως η οποία είχε πληρώσει μεγάλο τίμημα στις πυρκαγιές του 2007 με ένα νεκρό και καταστροφή σπιτιών αυτοκινήτων, και περιουσιών των κατοίκων.

Στους σχεδιασμούς της δημοτικής αρχής, είναι με τα χρήματα που εξοικονομήθηκαν από τις εκπτώσεις, να γίνουν ασφαλτοστρώσεις και σε άλλους δρόμους στον οικισμό της Ακτής Νηρέως.

Ασφαλτοστρώσεις 4

Ασφαλτοστρώσεις 6

Ασφαλτοστρώσεις 12

Ασφαλτοστρώσεις 10

Ασφαλτοστρώσεις 11

Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 08 Οκτωβρίου 2020 20:43

Το Evia Kosmos στο Facebook

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΥΒΟΙΑ ΓΙΑ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ

Κύλιση στην Αρχή
Eviakosmos.gr Designed By HarisPap Istodimiourgies.gr