100 Χρονια από την Ελευση του Οσιου Ιωαννη του Ρωσσου στην Ευβοια

Τελευταία Νέα

Γ. Κελαϊδιτης: «Ο Περιφερειάρχης κατέθεσε πρόταση στο Ταμείο Ανάκαμψης για να γίνει το μεγάλο λιμενικό έργο εντός της Πλατάνας»

«Στην περιοχή, εκτός από το δρόμο Στόμιο –Πλατάνα, εκτελούμε και ένα άλλο σημαντικό έργο, μέσα στον οικισμό της Πλατάνας. Είναι μία προσωρινή προστασία, στην οδό που συνδέει την Εθνική Οδό με το λιμάνι της Κύμης και με την πόλη της Κύμης» δήλωσε στο eviakosmos.gr, ο Αντιπεριφερειάρχης Εύβοιας Γιώργος Κελαϊδιτης και συνέχισε:

«Είμαστε πολύ χαρούμενοι καθώς ο Περιφερειάρχης πριν από λίγες μέρες κατέθεσε πρόταση στο Ταμείο Ανάκαμψης για να γίνει το μεγάλο λιμενικό έργο προστασίας, εντός της Πλατάνας.

Το οποίο και θα προστατέψει τη συγκεκριμένη οδό και θα την αναβαθμίσει. Αλλά και θα επιτρέψει στην Παραλία της Πλατάνας και πάλι να πάρει την παλιά της μορφή, και να μπορέσει να χρησιμοποιηθεί από τους ανθρώπους της ευρύτερης περιοχής της Κύμης και όχι μόνο έτσι ώστε να κάνουν το μπάνιο τους σε μία πανέμορφη παραλία, η οποία είχε χαθεί, λόγω των ακτομηχανικών συνθηκών».

Ο κ. Κελαϊδίτης αναφερόμενος στην παρέμβαση της Περιφέρειας στην Πλατάνα, τόνισε επίσης ότι μετά το δρόμο τα επόμενα θύματα αυτής της συνθήκης, θα ήταν οι μεγάλες βλάβες σε κατοικίες. Κάτι που δεν είχαν όπως χαρακτηριστικά είπε, το περιθώριο να ανεχτούν.

platana2 8

dini kelaiditis

 

 

Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 17 Αυγούστου 2022 11:11

Το Evia Kosmos στο Facebook

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΥΒΟΙΑ ΓΙΑ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ

Κύλιση στην Αρχή
Eviakosmos.gr Designed By HarisPap Istodimiourgies.gr