100 Χρονια από την Ελευση του Οσιου Ιωαννη του Ρωσσου στην Ευβοια

Τελευταία Νέα

Ταξίδι αστραπή στη Σκύρο για το Σπανό προκειμένου να τιμήσει με την παρουσία του τα Επιμελητήρια της Στερεάς και τους Σκυριανούς!

Δύσκολο αλλά όχι ακατόρθωτο για τον Περιφερειάρχη Στερεάς Φάνη Σπανό, να βρίσκεται παντού! Έτσι, παρά τις όποιες αποστάσεις κι αν είχε διανύσει την περ. Παρασκευή από το πρωί μετα τα ραντεβού στο γραφείο και έχοντας αφήσει επίσης πίσω του μία εβδομάδα «αγώνα δρόμου» για τον ίδιο, πήρε το τελευταίο πλοίο της γραμμής από την Κύμη για τη Σκύρο το βράδυ της περ. Παρασκευής προκειμένου να τιμήσει τόσο την εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε από το Περιφερειακό Επιμελητήριο Στερεάς που απένειμε 25 τιμητικές πλακέτες αλλά και να παραβρεθεί στη συνεδρίαση του Περιφερειακού Επιμελητηρίου Στερεάς Ελλάδας την επόμενη μέρα, για να ακούσει και να συζητήσει θέματα που αφορούν τον Επιχειρηματικό κόσμο όλης της Στερεάς, αλλά και της Σκύρου που αποτελεί ανερχόμενη οικονομική δύναμη!

Ο Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας Φάνης Σπανός, ο όποιος τιμήθηκε από τη Διοίκηση του Περιφερειακού Επιμελητηρίου το οποίο εκπροσωπεί τα 5 Επιμελητήρια της Στερεάς, έφτασε στο Νησί στις 10 το βράδυ και απευθείας πήγε στην εκδήλωση. Ενώ την επόμενη μέρα το πρωί, ενημέρωσε το Επιμελητηριακό Συμβούλιο που συνεδρίαζε, αξίζει να σημειωθεί, για πρώτη φορά στο Νησί, για την πορεία των έργων, το σχεδιασμό που υπάρχει από πλευράς Περιφέρειας για τη Σκύρο, ο οποίος δεν έχει να κάνει μόνο με έργα υποδομών και τουρισμό αλλά και με τη στήριξή των επιχειρηματιών και του πρωτογενούς τομέα! (Η τοποθέτηση του Περιφερειάρχη σε νεότερη ανάρτηση)

Ο κ. Σπανός μετά την τοποθέτηση του αναχώρησε με το πλοίο που έφευγε από τη Σκύρο στις 12 το μεσημέρι λόγω ανειλημμένων υποχρεώσεων. Δια ζώσης, η επαφή στη Σκύρο προκειμένου να ακούσει για ακόμα μία φορά τόσο τους Εκπροσώπους του Περιφερειακού Επιμελητηρίου αλλά και τους φορείς και τους Συλλόγους του Νησιού καθώς και απλούς δημότες, και να συνομιλήσει μαζί τους, αποδεικνύοντας για ακόμα μία φορά ότι έχει πάρει πολύ σοβαρά το ρόλο του, πετυχαίνοντας τους στόχους που βάζει η Περιφέρεια Στερεάς, πάντα κοντά στον πολίτη, αφουγκραζόμενος πάντα τις ανάγκες και επιλύοντας προβλήματα!

Και όπως είπε ο Πρόεδρος του Περιφερειακού Επιμελητηρίου Παναγιώτης Αγνιάδης καλώντας τον κ. Σπανό για να του απονείμει την τιμητική πλακέτα για την αγαστή και άκρως εποικοδομητική συνεργασία που έχει η Περιφέρεια Στερεάς με όλα τα Επιμελητήρια της Περιφέρειας: «Ο Φάνης Σπανός είναι Περιφερειάρχης των έργων και όχι των λόγων!»

Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 30 Αυγούστου 2022 15:37

Το Evia Kosmos στο Facebook

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΥΒΟΙΑ ΓΙΑ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ

Κύλιση στην Αρχή
Eviakosmos.gr Designed By HarisPap Istodimiourgies.gr