Τελευταία Νέα

Γ. Τσαπουρνιώτης: Ανακοινώνει 140 υποψηφίους και ευχαριστεί δημάρχους και αυτοδιοίκητούς για τη στήριξη – Οι υποψήφιοι και η αποχώρηση Τριάντη…

Ένας δήμαρχος πρότυπο για την αυτοδιοίκηση α βαθμού είναι Ο Δήμαρχος Μαντουδίου Λίμνης-Αγίας Άννας Γιώργος Τσαπουρνιωτης που στο πέρασμα των χρόνων που κρατά το τιμόνι της δημοτικής αρχής πέρασε μία σειρά από δοκιμασίες από τις οποίες βγήκε πιο δυνατός γιατί είχε δίπλα του εκτός από άξιους συνεργάτες, τον κόσμο που του αναγνωρίζει κάθε προσπάθεια που κάνει για τον τόπο του, στο πλαίσιο και της ανασυγκρότησης της Β. Εύβοιας.

Το πρωί της Τετάρτης μίλησε στην εκπομπή της δημοσιογράφου Έφης Ντίνη στον ΕΥΡΙΠΟΣ 90FM για την κατάσταση που επικρατεί στο δήμο αλλά και τις επερχόμενες εκλογές.

«Η επιτυχία δεν είναι αποτέλεσμα του ενός. Είναι αποτέλεσμα όλης της ομάδας. Αλλά πέρα από την ομάδα αισθάνομαι την ανάγκη και την υποχρέωση να ευχαριστήσω δημόσια και από την εκπομπή σας τον Πρόεδρο της ΚΕΔΕ, τον αγαπημένο φίλο το Δημήτρη τον Παπαστεργίου, ο οποίος μας έχει βοηθήσει πάρα πολύ, καθ’ όλη τη διάρκεια της τετραετίας αλλά και δύο εμβληματικούς δημάρχους, το Λάζαρο Κυρίζογλου, ο οποίος είναι συνεχώς στο πλευρό μας.

Μάλιστα τις επόμενες μέρες μαζί με τον Αντιδήμαρχο Καθαριότητας Γιώργο Σταμούλο θα πάμε στη Θεσσαλονίκη να παραλάβουμε ένα απορριμματοφόρο το οποίο μας δίνει ο δήμος Αμπελοκήπων –Μενεμένης. Μας το δίνει το Δ.Σ με ομόφωνη απόφαση του» είπε ο δήμαρχος και συνέχισε

«Θέλω επίσης να ευχαριστήσω ακόμα ένα μεγάλο δήμαρχο της Αττικής, τον Ανδρέα τον Παχατουρίδη, ο οποίος επίσης από την πρώτη στιγμή μας έχει βοηθήσει. Μας έχει παραχωρήσει ο δήμος Περιστερίου, ένα απορριμματοφόρο μετά την πυρκαγιά, αλλά είναι και συνεχώς στο πλευρό μας.»

Στη συνέχεια ο δήμαρχος, αναφέρθηκε στη συνάντηση που είχε στο δημαρχείο Περιστερίου ο ίδιος την Τρίτη,  με υπηρεσιακούς παράγοντες για να αποκτήσουμε τεχνογνωσία σε ότι αφορά στα κοινωνικά προγράμματα, στα οποία όλοι οι ΄δήμο της επαρχίας έχουν μείνει πολύ πίσω. Θα ακολουθήσουν και άλλες συναντήσεις ώστε να μπορέσουμε να διεκδικήσουμε και σε αυτό τον τομέα, τον κρίσιμο για τον κοινωνικό ιστό και να υλοποιήσουμε πράγματα που δεν έχουν γίνει ποτέ στο παρελθόν.

Ο κ. Τσαπουρνιώτης αισθάνθηκε την ανάγκη να ευχαριστήσει δημόσια τον πρώην δήμαρχο Κηρέως Γιώργο Τριάντη, ο οποίος καθ’ όλη τη διάρκεια της τετραετίας στήριξε τη δημοτική αρχή και αυτός και ο συνδυασμός του. Με αφορμή μία ανακοίνωση που διάβασε ότι ο κ. Τριάντης αποσύρεται από την Τοπική Αυτοδιοίκηση. «Πραγματικά αποσύρεται με ψηλά το κεφάλι. Μπορεί να μη συνεργαστήκαμε μετα τις εκλογές θεσμικά, όμως συνεχώς είναι στο πλάι της δημοτικής αρχής και έχει βοηθήσει τα μάλα» επεσήμανε ο δήμαρχος.

Ευχαριστώντας στη συνέχεια και τους τρεις τελευταίους Καποδιστριακούς δημάρχους τον κ. Πρόδρομο Ενωτιάδη, τον κ. Γιάννη Περήφανο και τον κ. Κώστα Μάρκου, οι οποίοι έχουν συνταχθεί με τη δημοτική αρχή στα θέματα της ανάπτυξης.

«Μας έχουν ανοίξει δρόμους σε ότι αφορά παλιές μελέτες που υπήρχαν στα συρτάρια καθηλωμένες πάνω από 10 χρόνια. Και πολλά από τα έργα που υλοποιούνται σήμερα είναι από εκείνες τις δημοτικές αρχές. Τις βρήκαμε, τις αναθεωρήσαμε και τις εντάξαμε σε χρηματοδοτικά εργαλεία» είπε ο δήμαρχος.

Ο κ. Τσαπουρνιώτης έκανε αναφορά και στην παρούσα προεκλογική περίοδο «Οι νέοι άνθρωποι της περιοχής έχουν ταχθεί μαζί μας και έχουν ενταχθεί μαζικά στα ψηφοδέλτια του συνδυασμού μας. Είχαμε επιλέξει από την αρχή να μην κάνουμε διαχωρισμούς. Και αυτό οδήγησε πάρα πολλούς ανθρώπους οι οποίοι δεν είχαν παρωπίδες, να συνταχθούν με τη δημοτική αρχή.

Η συντριπτική πλειοψηφία των Προέδρων των τοπικών κοινοτήτων είναι μαζί με τη δημοτική αρχή. Αλλά και πολλά νέα παιδιά, πάνω από 70 παιδιά θα κατέβουν για πρώτη φορά στην τοπική αυτοδιοίκηση με το συνδυασμό μας. Ήδη έχουμε ανακοινώσει πάνω από 40.

Αυτές τις μέρες θα ανακοινωθούν και πολλά νέα πρόσωπα που έχουν όρεξη να δουλέψουν για τον τόπο μας. Με μόνο κριτήριο την αγάπη και την προσφορά για τον τόπο μας. Πολύ σύντομα θα κλείσουμε οριστικά το ψηφοδέλτιο να είμαστε έτοιμοι για τις εκλογές. Αισθάνομαι την ανάγκη μέσα από την εκπομπή σας να τους ευχαριστήσω θερμά για την αγάπη τους και για την αποδοχή των προτάσεων, οι οποίες θα έλεγα είναι καθολικές.»

Τις επόμενες μέρες σύμφωνα με τα λεγόμενα του κ. Τσαπουρνιώτη θα βγει δελτίο τύπου της παράταξης του, το οποίο θα αναφέρει 140 υποψηφίους. «Η ραχοκοκαλιά του συνδυασμού είναι ο κορμός της εκλογικής νίκης του 2019 με προσθήκες σημαντικές από όλους τους συνδυασμούς και με τη συνεργασία που είχα με τον κ. Τριάντη όπως είναι ο κ. Λεοντής, ο κ. Καλομοίρης, η κα Καστανιώτη αλλά και άλλα πρόσωπα» είπε ο κ. Τσαπουρνιωτης ξεκαθαρίζοντας ότι φτιάχνει ένα διαπαραταξιακό ψηφοδέλτιο.

ΑΚΟΥΣΤΕ ΕΔΩ ΤΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΜΑΝΤΟΥΔΙΟΥ-ΛΙΜΝΗΣ ΑΓΙΑΣ –ΑΝΝΑΣ ΓΙΩΡΓΟΥ ΤΣΑΠΟΥΡΝΙΩΤΗ ΣΤΗΝ ΕΦΗ ΝΤΙΝΗ

 

Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 01 Ιουνίου 2023 08:38

Το Evia Kosmos στο Facebook

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΥΒΟΙΑ ΓΙΑ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ

Κύλιση στην Αρχή
Eviakosmos.gr Designed By HarisPap Istodimiourgies.gr