Τελευταία Νέα

Υποκλίνονται όλοι στο Σταθόπουλο!

Γιάννης Σταθόπουλος ….Γιατί το όνομα είναι εγγύηση! Από τους πιο πετυχημένους επιχειρηματίες, άριστος οικογενειάρχης με ήθος και αξιοπρέπεια πέρασε πανω από  30 χρόνια στους κόλπους του  Επιμελητηριακού θεσμού, διαγράφοντας μία λαμπρή πορεία. Δεν έδωσε ποτέ δικαίωμα για το παραμικρό, αγωνίστηκε για να στηριχτεί η επιχειρηματικότητα στο Νομό, στηρίζοντας πάντα τους επιχειρηματίες.

Δεν είναι τυχαίο ότι έχει κερδίσει το σεβασμό όλων. Ακόμη κι εκείνοι που στις επερχόμενες επιμελητηριακές εκλογές είναι σε άλλα ψηφοδέλτια, υποκλίνονται στο ήθος και στην προσωπικότητα του Γιάννη Σταθόπουλου.

Ο ίδιος δεν ήθελε να είναι επικεφαλής ενός ψηφοδελτίου. Το γεγονός όμως ότι στηρίζει ως υποψήφιος, την υποψηφιότητα της Βούλας Αγιοστρατίτη, σηματοδοτεί ότι ανοίγει δρόμους σε ανθρώπους με τους οποίους μπορεί τόσο ο ίδιος να συνυπάρξει, αλλά κι εκείνοι που ηγούνται μίας τόσο σοβαρής προσπάθειας, ότι μπορούν να ανταποκριθούν.

Πάνε μαζί μια ομάδα ανθρώπων που συμπορεύτηκαν για πολλά χρόνια και έχουν αφήσει παρακαταθήκη στο Επιμελητήριο Εύβοιας, χωρίς αυτό να μπορεί κανείς να το αμφισβητήσει.

Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 04 Οκτωβρίου 2017 01:34

Το Evia Kosmos στο Facebook

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΥΒΟΙΑ ΓΙΑ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ

Κύλιση στην Αρχή
Eviakosmos.gr Designed By HarisPap Istodimiourgies.gr