X

Αποκλεισμός

Δεν επιτρέπεται η αντιγραφή από το Eviakosmos.gr

bannernew3

Τελευταία Νέα

Ο Βασίλης Ντέμκας καταγγέλλει : «Παίζουν με την υγεία μου…μέχρι να με πεθάνουν»- Η απάντηση του Αντιδημάρχου Νίκου Μπαράκου

Πριν το γήπεδο του Αυλωναρίου αριστερά, στο χωματόδρομο που οδηγεί στο γήπεδο, είναι το σπίτι του Βασίλη Ντέμκα ο οποίος εδώ και 2 χρόνια περίπου, ζητά από την Δημοτική Αρχή Κύμης-Αλιβερίου, να ανταποκριθεί στο αίτημα του και να στρώσει με λίγη άσφαλτο το δρόμο μπροστά από το σπίτι του, λόγω βεβαρημένου ιατρικού ιστορικού που έχει ο ίδιος.

Ο κ. Ντέμκας αντιμετωπίζει με γενναιότητα τον καρκίνο στον πνεύμονα, τα τελευταία 3 χρόνια, κάνοντας μαραθώνιο αγώνα για να κρατηθεί στη ζωή. Η σκόνη που σηκώνεται από το χωμάτινο δρόμο μπροστά από το σπίτι του όμως επιδεινώνει καθημερινά, την κατάσταση της υγείας του.

Κάτι που σύμφωνα με όσα ο ίδιος καταγγέλλει στα «ΝτΕ.Α.Κ.Κ», δε φαίνεται να αγγίζει τους αρμόδιους, οι οποίοι έφτασαν στο σημείο να του κλείσουν το τηλέφωνο. Με έγγραφό του στις 15 Φεβρουαρίου 2016, προς το δήμο Κύμης –Αλιβερίου το οποίο κοινοποιεί στο δήμαρχο, στον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου και τους δημοτικούς συμβούλους γνωστοποιεί την κατάσταση και τους ζητά να συζητηθεί το θέμα του σε ένα από τα επόμενα δημοτικά συμβούλια.

EGRAFO

«Η Διοίκηση του Δήμου δεν ενδιαφέρθηκε για το θέμα» καταγγέλλει ο κ. Ντέμκας και συνεχίζει: «Έχω 15 χρόνια φτιάξει το σπίτι εδώ και μένω μόνιμα τα τελευταία 8 χρόνια. Εγώ έχω πρόβλημα υγείας. Είμαι καρκινοπαθής. Έχω καρκίνο στον πνεύμονα. Και με τη σκόνη που σηκώνεται όταν περνάει έστω και ένα μηχανάκι, φανταστείτε τι γίνεται όταν περνάει αυτοκίνητο ή τρακτέρ, επιδεινώνεται η υγεία μου. Το χειμώνα δε με τις βροχές το νερό λιμνάζει και χρειάζομαι βάρκα για να πάω σπίτι μου. Έφτασα σε ένα σημείο να έχω τελειώσει χημειοθεραπείες, ακτινοβολίες και όλα αυτά και να μη μου δίνουν σημασία.»

Ο κ. Ντέμκας αναφέρει ότι αφού έστειλε το έγγραφο πριν από δύο χρόνια όχι μόνο δεν του απάντησαν στο αίτημά του, αλλά τον κοροϊδεύουν.

«Έστειλα το έγγραφο και άρχισαν να μου λένε μη στεναχωριέσαι σε ένα μήνα θα σου λύσουμε το πρόβλημα, σε δυο μήνες θα σου λύσουμε το πρόβλημα. Με κορόιδευαν μέχρι που περάσανε 2 χρόνια» καταγγέλλει ο κ. Ντέμκας και συνεχίζει: «Στο έγγραφο μου στο δήμο αναφέρω, ότι είμαι με καρκίνο. Και εντός εισαγωγικών τους γράφω ό,τι αφού δεν κάνουν κάτι όσο είμαι ζωντανός, τουλάχιστον να με θάψουν δημοσία δαπάνη».

DSC 3463

Ο κ. Ντέμκας επισημαίνει ό,τι ο μόνος που καταλάβαινε το πρόβλημα ήταν ο πρώην Αντιδήμαρχος Δ.Ε Αυλώνος Γιάννης Κούκης, ο οποίος και το προωθούσε.

«Ποια είναι η διαφορά. Ό,τι ενώ του έλεγα τι έγινε κ. Γιάννη με το θέμα μου. Μου απαντούσε: Με κοροϊδεύουν και μένα κ. Βασίλη…Και έφτασα σε σημείο και παρουσία άλλων να του πω: Γιάννη μου έχεις μία αξιοπρέπεια. Παραιτήσου…Αφού κι εσένα και εμένα δε μας υπολογίζουν και μας βρίζουν και μας κοροϊδεύουν. Και όντως παραιτήθηκε. Για να σας φωνάξω εδώ να μιλήσουμε, έφτασα στο αμήν…Αν αυτό που έχω εγώ, το είχαν αυτοί. Τι θα λέγανε;»

ΝΙΚΟΣ ΜΠΑΡΑΚΟΣ

Μπαράκος: «Δημοπρατήθηκε το έργο και θα ξεκινήσει μέχρι το καλοκαίρι»

Ο Αντιδήμαρχος Κύμης-Αλιβερίου Νίκος Μπαράκος, μιλώντας στα «ΝτΕ.Α.Κ.Κ» για το θέμα, ανέφερε ό,τι ο κ. Ντέμκας όπως ενδεχομένως και άλλοι δημότες δεν μπορούν να αντιληφθούν ό,τι κάποια πράγματα δε γίνονται από τη μία στιγμή στην άλλη. Επεσήμανε δε, ό,τι το έργο που αφορά τσιμεντοστρώσεις και ασφαλτοστρώσεις σε διάφορους δρόμους του Αυλωναρίου δημοπρατήθηκε και μέχρι το καλοκαίρι θα έχουν ξεκινήσει οι εργασίες. Μέσα από αυτό το έργο θα προσπαθήσουν να καλύψουν και το κομμάτι του δρόμου που οδηγεί στο γήπεδο του Αυλωναρίου και περνάει έξω από το σπίτι του κ. Ντέμκα.

Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 18 Απριλίου 2018 23:26

Το Evia Kosmos στο Facebook

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΥΒΟΙΑ ΓΙΑ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ

Κύλιση στην Αρχή
Eviakosmos.gr Designed By HarisPap Istodimiourgies.gr
X

Αποκλεισμός

Δεν επιτρέπεται η αντιγραφή από το Eviakosmos.gr