Τελευταία Νέα

Μίλτος Χατζηγιαννάκης: Οι αποκριές του Τσίπρα στη Σκύρο και η «δεδομένη» πλέον κάθοδο στο ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ

Όπως είχε γράψει και πριν λίγο καιρό το eviakosmos.gr ο δήμαρχος Σκύρου Μίλτος Χατζηγιαννάκης “ράβει κουστούμι” για βουλευτής, υποψήφιος στο ψηφοδέλτιο με το ΣΥΡΙΖΑ.

Για μεταπήδηση του δημάρχου Σκύρου Μίλτου Χατζηγιαννάκη στην επόμενη Βουλή με τον ΣΫΡΙΖΑ, κάνουν λόγο σενάρια που είδαν το φως της δημοσιότητας από το Πρώτο Θέμα. Μάλιστα γίνεται ειδική αναφορά στην περυσινή επίσκεψη του Αλ. Τσίπρα στη Σκύρου και στην ανάγκη να προωθήσει το κυβερνητικό κόμμα, πρόσωπα με σύνδεση με τον χώρο της Κεντροαριστεράς.

Αναλυτικά το δημοσίευμα: "Από τη Σκύρο στην Εύβοια. Ο 39χροος υπερδραστήριος δήμαρχος Σκύρου, Μίλτος Χατζηγιαννάκης, είναι πολύ πιθανό να μεταπηδήσει στην επόμενη Βουλή αφού το όνομά του παίζει για το ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ στην Εύβοια. Πολλοί συνδέουν την επιλογή αυτή με τις διακοπές του Αλέξη Τσίπρα στη Σκύρου πέρυσι τις Απόκριες. Οι κακές γλώσσες λένε ότι πέρα από την ηλικία του έχει άλλο ένα χαρακτηριστικό που βολεύει το Μαξίμου: Έχει αναφορές και διείσδυση στον χώρο της Κεντροαριστεράς".

Τελευταία τροποποίηση στις Σάββατο, 29 Δεκεμβρίου 2018 23:52

Το Evia Kosmos στο Facebook

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΥΒΟΙΑ ΓΙΑ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ

Κύλιση στην Αρχή
Eviakosmos.gr Designed By HarisPap Istodimiourgies.gr